לכל משתתפי קורס קיץ בפיזיקה..

michyish

New member
לכל משתתפי קורס קיץ בפיזיקה..

מאחר וישנה תחושה שהרוב המוחלט של הקורס לא מרוצה מאיכות הלימוד ומהמרצה, וכמו כן רובנו חוששים שהמבחן יהיה קשה למרות שהיינו וסיכמנו בכל השיעורים ( בהנחה שאנחנו גם לא ממש מפגרים), וחלקנו אף נאלץ לקחת שיעורים פרטיים כדי להבין את החומר, מתארגנת מחאה רבתי ואנחנו מבקשים מכל מי שיכול להתקשר למשרדים של "רמות" ולהתלונן!!! בין השאר אפשר לומר להם כי אנחנו נמליץ לחבירינו המועמדים לשנה הבאה שלא להשתתף בקורס מאחר שבפחות זמן ועם פחות כסף אפשר ללמוד הכל ולהבין עם מורה פרטי וכי הקורס היה בזבוז זמן מוחלט... כמו כן נדרוש כי המבחן יהיה עם חומר פתוח ועל בסיס שאלות פשוטות יחסית! הטלפון לפניות הוא: 03-6403422 (לאה). הנושא הזה נורא חשוב ןנןגע לכולנו, אז אנשים תתקשרו!! לילה טוב

morancho1

New member
אז איני היחידה:)

אני מסכימה לבקש שהרמה של המיבחן לא תהיה גבוהה. ממש לא בא לי לא להיכנס לרפואה אחרי כל התלאות שעברתי רק כי המרצה רוצה למצוא אתגר חדש... מצד שני, אין לי בעייה עם צורת הלימוד. מרצים בפיזיקה הם עם בעייתי, הוא משתדל להסביר לנו גם אמר שהוא מוכן להיפגש איתנו בחופש על זמנו החופשי..הוא בהחלט לא חייב לעשות את זה! בכל מקרה -בעד מבחן פתוח עם שאלות קלות. חושב שרמות יתעניינו בזה?..

kontsy

New member
מורני! כמה פעמים אני צריכה להגיד לך

שזה לא מה שיעצור אותך

morancho1

New member
אני מקווה:)

אבל בוא נגיד ככה- אם המיבחן יהיה קשה- אני אהיה בצרות..

יעלד12

New member
את על האוטובוס!!!

אני בדקתי, באמת. מכרו שם כרטיסים למורנצ'ו. אוהבת,יעל.

morancho1

New member
לאאא

אני רצה לקפוץ מהחלון של האוטובוס. שיייט! החלון לא זז! מה נסגר עם החלונות התקועים של האוטובוסים האלה? רגע, לאן האוטובוס הזה בכלל נוסע? מה זה כל הגלים הכחולים על רקע החול הזהוב?... ספללאאאששש.... :)

kontsy

New member
סליחה../images/Emo35.gif

תראה... אני לומדת גם בקורס ונכון, הרמה יכולה להיות הרבה יותר טובה - אבל יכול להיות גם הרבה יותר גרוע מסיפורים ששמעתי מחברים שלי שהם סטודנטים - מרצים יכולים להיות הרבה הרבה יותר גרועים! מה גורם לך לחשוב שהמבחן יהיה קשה? הוא אמר שזה יהיה ברמה קלה מהשאלות אתגר, מה הבעיה בזה? לפי דעתי זה דווקא יתרון ללמוד בקורס כי ככה למשל אני יודעת שיש הרבה דברים שלא צריך לדעת (הוא לימד נראה משהו כמו חצי מהמכניקה שלומדים בתיכון). אין ספק שיש מקום לשיפור, אבל בוא נהיה ריאליים... יהיו לנו מרצים הרבה יותר גרועים...

michyish

New member
את רוצה חיים קשים..בבקשה..

אני לא מעוניין לסבול אחרי ששילמתי ואחרי שהקדשתי כ"כ הרבה זמן והתרוצצויות והתפטרתי מהעבודה.. לי אמרו שלמי שעושה את הקורס המבחן בדיחה.. ולמעשה זה מה שצריך להיות!! לא הגיוני שניקח עוד שיעורים פרטיים!! אם את רוצה לחוות מרצים גרועים את מוזמנת להיכנס להרצאות בחוג לפיזיקה.. למה אנחנו צריכים לסבול מעכשיו.. לפי דעתי הדרישות שהצגתי הוגנות, ראויות ונכונות..למרות שאישית גם אני מחבב את יואב.. זה לא צריך להיות קשור..

kontsy

New member
אבל למה אתה כל כך בטוח שיהיה מבחן..

נורא קשה? מאיפה המידע הפנימי?

mitzipitzi1

New member
לצערי, אין לך הרבה ברירות

הסיכוי שמישהו יתייחס לבקשותיכם קלוש, והסיכוי למבחן עם חומר פתוח- אפסי! כדאי שתתרגלו, ככה זה, לצערנו.... רבים וטובים לקחו מורים פרטיים, וזה רק כדי לעבור מבחנים מסויימים. יש מס' מרצים שנראה לי שהמטרה שלהם בכתיבת המבחן היא הפקטור. לכו, תעמדו במבחן בגבורה, הרי אתם צריכים רק עובר. צר לי להגיד (וזו ביקורת בונה ותו לא) שהדרישות שלך עשויות להישמע מעט ילדותיות. אני לא אומרת לא להשמיע את קולכם אם אתם חושבים שמשהו בר תיקון.אבל תעשה את זה חכם, שלא יחשבו שאתם "מתבכיינים". אבל אתה לא יכול לבוא בדרישות, ועוד כאלה- חומר פתוח, או להתערב למרצה בכתיבת המבחן ורמתו-מילא לערער אחרי המבחן, אבל לדרוש שהרמה לא תהיה גבוהה? אני בספק שמישהו יקח את זה ברצינות... בכל מקרה, עצה- צאו מהכובד של הקורס המטופש הזה- תכנסו לפרופורציות כי מה שמחכה לכם לא קרוב כל כך לפיזיקה הזה... ואני מאחלת לכולכם רק הצלחה

מצטערת

אבל אפילו שאין לי שום קשר לנושא או לקורס... מבחן בפיסיקה שאמור לבדוק רמה הכרחית לפני כניסה ללימודי רפואה עם חומר פתוח ואלות פשוטות? נראה לי מאוד מוזר:) אבל מצחיק:) זה שמורים לפיסיקה הם תמיד על הפנים זה ברור, וזה כנראה בגלל שזה מקצוע שקשה ללמד אותו וכנראה שקשה למורים ה"כל יודעים" האלו להבין מה אנחנו לא מבינים בדברים הנורא הגיוניים שהם מלמדים.. לי עוד לא יצא להתקל במורה לפיסיקה "טוב". בכל מקרה זה דיי משעשע ואני הולכת לנסות את זה... לבקש מהמזכירות שיחריכו מבחן עם חומר פתוח- זה ענק! אני עכשיו רק צריכה למצוא טוענה טובה:) בכל מקרה בהצלחה בפיסיקה. ומה שאני עשיתי בשביל להצליח בבגרות אחרי שהלכתי עם הראש בקיר כל השנה, זה לנסות להפסיק לחפש הגיוניות ופשוט לקבל את הדברים כעובדה למרוצת שזה היה לי יותר קשה מהמבחן עצמו:) בהצלחה כולם

למעלה