לכל מתחרי הצ'לנג' באלונים בסופ"ש

לכל מתחרי הצ'לנג' באלונים בסופ"ש

האחרון...שאלון קצר. איך היה? מה אתם חושבים על הארגון שלנו? התחרות הייתה מתוקתקת? המגרש? מה צריך לשפר? אשמח אם תעני....

PinkHorse

New member
הייי אני חברה של אורלי../images/Emo9.gif.

איך היה? היה טוב.. מה אתם חושבים על הארגון שלנו? בסה"כ אני חושבת שהיה טוב רק הבניית מסלול הייתה ממש ממש איטית והחווה שלכם מסובכת.. חחח כל שנייה התבלבלתי בשביל P=. התחרות הייתה מתוקתקת? כן אבל לא בבניית מסלולים.. המגרש? המגרש חימום טיפלה צפוף אבל בקטנה:) אולי זה בגלל שזאת התחרות הראשונה שלי ואני מחפשת תירוצים להאשים אחרים בזה שנכנסתי בכולם P=. מה צריך לשפר? זה היה מעצבן שבכניסה עמדה איזה "שומרת" שאמרה שצריך להחזיר את הטריילרים לכניסה, הארגון מסלולים, ואולי לפתוח את הגדר הזאת בין הכניסה למגרש הגדול לשביל.. בסה"כ היה נהדר ונהנתי
, תודה לכם..

2eye

New member
בתוך אחד שהיה מ8 בבוקר- 6 בערב

ביומיים... איך היה? היה מצויין, אם יהיו עוד תחרויות שם יהיה נחמד מאוד D: מה אתם חושבים על הארגון שלנו? הארגון היה טוב, ההתנהלות פחות...יותר מדי זמן לסדר ולארגן מקצים...אבל זה נורמלי, תחרות קפיצות ראשונה. התחרות הייתה מתוקתקת? לא ממש, הזמן פשוט נמרח, אבל התגברנו. המגרש? המגרש היה מצויין, טיפה חלק, אבל מצויין. מה צריך לשפר? אממ, קצת את התקתוק של הזמנים, והשינוי מסלולים... תוספת: אומנם שהתאי קשירה זה רעיון טוב, ופונקציה טובה לרוכבים, אבל זה קצת מסוכן.. אחד הסוסים שלהו הכניס את הראש שלו בתוך הגדר המפרידה, ולא הצליח להוציא...במזל הוא לא מת/גרם להיסטריה נוראית של הכל שאר הסוסים...אז, בעצם אני מנסה להגיד שלגדרות שמפרידים צריך לשים "מילוי" (רשת או משהו) כדי שסוסים מטומטמים כמוהו חלא ידחפו ת'ראש. תכלס, נהנתי מהסופשבוע הזה, למרות שרכבתי חרא.

fliperit

New member
אז אולי

היה צריך לקשור את הסוס יותר קצר? בתחרויות ווסטרן משתמשים בתאי קשירה כבר המון שנים והיו מעט מאוד תאונות

עונה בתור אחת שהתחרתה...../images/Emo3.gif

איך היה? הייתה אחלה תחרות סה"כ... אני ממש נהנתי... המגרש של התחרות היה גדול וזה מעולה רק הבעייה שהיו צריכים להביא עוד חול בפינות כי זה היה ממש חלק וגם הסוס שלי החליק שם קצת והיו סוסים שעוד רגע היו נמרחים על הרצפה.. ובאמת כמו שאמרו מרחו את הזמן בטירוף אבל שטויות... בשביל תחרות ראשונה של קפיצות שחוות ווסטרן מארגנת זה היה ממש טוב מה אתם חושבים על הארגון שלנו? היה ארגון סה"כ לא רע בכלל.. התאי קשירה זה באמת היה מעולה כי היו הרבה עמדות לכמעט כל הסוסים וגם הן היו מוצלות ובשעות שהיה חם זה ממש חשוב לסוסים לא להיות בשמש... התחרות הייתה מתוקתקת? לא ממש.. מרחו את הזמן כמו שאמרתי הגעתי לחווה ב-2 הימים רק באיזה 7-7 וחצי בערב שזה מטורף... המגרש? המגרש חימום הוא אחלה והכל לדעתי לא קטן הוא סטנדרטי אבל הוא היה ממש עמוק.. היו צריכים לעבור שם יותר עם הטרקטור... והמגרש תחרויות היה חלק אבל סה"כ בסדר אני ממש נהנתי.. מה צריך לשפר? כל ההערות שאמרתי אהה וכמו שאנה אמרה לפתוח גם איפה שהיה כזה גדר טייל חח זה היה סיוט ללכת כל פעם מסביב..
ואני מקווה שיהייו שם עוד תחרויות באמת אחלה של מקום.. גם העניין שהיו כסאות וספסלים והיה איפה לשבת במקום עם צל...

fliperit

New member
המגרש חלק כי

זה מגרש החלקה.... זה לא משהו שאפשר לשנות...בטח שלא בשביל תחרויות אינגליש, כי בכל זאת- זאת חוות ווסטרן

Vintage Queen

New member
בטח שאפשר

יכלו להוסיף קצת חול או משהו... ואם אי אפשר אז אי אפשר לרכב במקומות כאלו... זה ממש מסוכן... וברגע שמארחים תחרות מסויימת מתחייבים לעשות את זה עד הסוף..ולדאוג להכל! וזה כולל עלשות הכל כדי שהרוכבים והסוסים לא יסתכנו בהחלקה... בכל מקרה בכלליות התחרות הייתה מאורגנת דיי טוב, מקום נחמד והיה כיף לשבת שם בצל ולהסתכל...

fliperit

New member
המגרש הוא מגרש החלקה

כלומר: יש לו תשתית חלקה. לא יעזור כמה חול שיהיה, הוא יהיה חלק....ואני בטוחה שאם יהיה יותר מדי חול זה יפריע. לשנות תתית עולה אלפי דולריםפ והמון ימי עבודה....את ברצינות חושבת שיעשו את זה בשביל תחרות אינגליש אחת, כשהחווה היא חוות ווסטרן?

PinkHorse

New member
לא..

אבל הוא היה סתם חליקי בגלל שהציפו אותו במים.. היו שלוליות.. וזה נראה כמו אייס קפה
(עזבו אותי חלמתי על אייסקפה כבר שבוע וכשטעמתי לא התלהבתי בכלל P=).

תגובות לכולם../images/Emo70.gif

את המגרש הציפו כי ככה אמרו לנו לעשות, והיה הרבה הרבה יותר חול ממה שיש לנו בדרך כלל-הוסיפו לתחרות שלכם מלא חול. את גודל מגרש החימום אי אפשר לשנות-מצטערת
אמ...את הגדר בין איזור הסוסה למגרש הגדול בכוונה לא מורידים, גם אצלנו זה ככה בתחרויות. זה כדי שאף אחד לא יעבור בלי בעיה כל כך קרוב לכניסת המגרש, וכדי שאם חס וחלילה בורח סוס שלא יגיע לשער ויגרום להריסת מקצה וכאלה.. בקשר לעמדות קשירה-ככה הם מאז שהם קיימים ולא היו איתם בעיות עד עכשיו-פיתרון, לקשור קצר יותר. סידור המתקנים היה קשה-אנחנו לא רגילים
לעוד דברים/שלות/בקשות פנו אליי...

2eye

New member
את הדברים שאמרתי אמרתי בנחמדות

סורי אם יצאתי תוקפן

PinkHorse

New member
גם עם הטעות וגם עם התיקון

לא הבנתי ככה שלא הלכה לך הבדיחה לשום מקום P=. חח

2eye

New member
כתבת חיזור חיובי