לכל נבחני מו"ר ומרק"מ של ספטמבר

לכל נבחני מו"ר ומרק"מ של ספטמבר

שיהיה לכולנו המון בהצלחה
תבואו רגועים ורעננים, ואני בטוחה שיהיה בסדר. מי שעוד לא רשם את עצמו בלוח, מוזמן לעשות זאת. מחכה לשמוע חוויות

morancho1

New member
המון בהצלחה!

אל תשכחו, שעם כל הכבוד לרפואה..המיונים עצמם הם גם לא רעים לכשעצמם:) לי אישית קצת הרגיש כמו שילוב של "חפש את המטמון" (כי נענו מתחנה לתחנה בקצב היסטרי), הישרדות (הסימולציות הקבוצתיות), ומבחני קבלה לתאטרון ה"בימה". (לא שבאמת עברתי אותם, אבל הם בטח לא היו מאוד שונים מהסיטואציות עם השחקנים..). בנוסף להכל, זאת גם אחלה הזדמנות להכיר אחד את השני..אני למשל ניצלתי את ההזדמנות ופגשתי 4 מחברי הפורום שהכרתי לפני כן רק מפה..חלק מהאנשים שהכרתי במו"ר ילמדו איתי שנה הבאה, אז ככה שכל הארוע היה גם מפגש חברתי לא רע. ואם אני אתם עצה אחת זה כמובן לא לדרוס אנשים בסימולציות הקבוצתיות. אתם לא רוצים להשפיל חלילה מישהו ואז ולגלות שהוא לומד איתכם שנה הבאה!! לכולם זה קשה, זאת לא סיבה להתחיל להתנהג כמו חיות. ולסיכום: המון הצלחה לכולם, מחכים פה לחוויות איך פישלתם ומה רציתם ממש להגיד שלא הספקתם :)

dorin276

New member
בהצלחה

ולאושרית במיוחד, סוף סוף את מגיעה למיונים האלה, ואת תעברי אותם בגדול. אני מצפה שתשברי את כל הטבלאות של המרכז הארצי לבחינות והערכה, שעוד לא ראו מועמד שעבר את ה-239 במו"ר, ואת תפגיזי אותם עם 250 עגול! המון בהצלחה! נחזיק לך אצבעות מבאר-שבע. (אולי נבקש מהמרצה שיעשה הפסקה של 5 דק' בהרצאה ונודיע לכל הכיתה על החזקת האצבעות הקולקטיבית?)

NesiZ 19

New member
שיהיה בהצלחה לכולנו!

זה מצחיק שאחרי לא מעט השקעה, הריאיונות והסימולציות מתפרסים סך הכל על פני שבוע אחד.

oshratush

New member
בהצלחה לכולם!

ואושריתו'ש אני מאחלת לך הצלחה רבה במבחן אין לי שום צל של ספק שאת תצליחי ותהיה היחידת סגולה שתקטוף את ה 250 במבחן המו"ר, מחזיקה לך אצבעות ואפילו חלמתי על זה היום בלילה! אושרת, אטלפן היום לאחל בהצלחה.......

תפסיקו עם ה- 250 שלכם !!!

אני חושב שזה רק מלחיץ ... תאחלו לה ציון טוב שיספיק לה להתקבל וזהו... בהצלחה אושרית מגיע לך!

dimiorr

New member
בהצלחה לכולם../images/Emo70.gif

ואל תשכחו תמיד לשמור על קור רוח (ולא להזריק אטרופין...)

Noich80

New member
../images/Emo204.gif סליחה שאני נדחפת

רציתי לאחל בהצלחה מחר, לבחורה הכי מדהימה שיצא לי להכיר בשנה האחרונה. אוש, אני מאמינה בך ויודע תשתצליחי. תני חיוך (אל תגררי רגליים- והמבין יבין) ותראי להם מה שכולם פה יודעים אוהבת המון.

למעלה