לכל נערות הפורום המקסימות

רחלי1

New member
לכל נערות הפורום המקסימות ../images/Emo68.gif

לכבוד החג הממשמש ובא.....
מאחלת לכן שתמיד תמיד תרגישו, תישמעו ותראו - נרגשות, תומכות, אוהבות, אהובות, שמחות, בריאות, אופטימיות, שובבות, מגונדרות, מלוכדות, מתפלמסות וצעירות בנפשכן - כמו שאתן בפורום, כמו שאתן בדרך לחופה, כמו שאתן בשלב הקסום וה"לא דומה לשום דבר" הזה, בחייכן. אני חושבת שהפורום הזה הוא חתיכת פנינה נדירה בנוף הוירטואלי הפרוע, ואני מאחלת לכולכן, מכל ה-
, שנה מתוקה ומאושרת, טבולה בהמון המון חדשות טובות והפתעות חיוביות, בכל תחומי החיים. ממי שנהנית כאן מכל רגע, רחלי

אתי@

New member
רחלי היקרה ../images/Emo99.gif

כמו שלפעמים את אומרת: "הכל עובר עלייך" (ציטוט מדויק??). אני מאחלת לך שנה נפלאה, מאושרת ומתוקה כתפוח בדבש
ולעצמי אני מאחלת שנה שבה אני אזכה לקרוא עוד עוד ממילותיה של רחלי המוכשרת
שלך
אתי@

רחלי1

New member
שטרודליתוש!!!

את יודעת שאת פשוט קסם??? - מתי כבר אלבכרי תכונן מפגש פורום, הא??? אני חייבת לחזות בפלא השטרודלי המלאכי הזה, חייבת!
יש לך שנה טובה גם מאיתן, בעלולי לעתיד, שמציץ מדי פעם מאחורי כתפי ומשתאה נוכח התכתבויותינו הלבביות
וכבר מכיר כאן את כל הכינויים.. - שתהיה לך שנה כמו שאת עושה לאחרים (וזה ממש לא מעט...) ...ותודה על כל הלבביות הזאת, שבאמת עושה לי לחייך כמו איזה טלטאביז עגלגל ולהשמין מנחת! רחלי

הילית*

New member
איך כתבת יפה את הברכה הזאת... ../images/Emo45.gif

כ"כ נכון וכ"כ מה שאני מרגישה לגבי כל הבנות כאן... גם מי שלא עומד בפני חתונה ונכנס לכאן יכול לקרוא מבין השורות ובתוך השורות את ההתרגשות הרבה הקיימת כאן, את ההתרגשות מדברים קטנים כגדולים מבלי להרגיש נבוכות או אדיוטיות, את הדמעות שיורדות כאן מדי פעם לשמע הישג, אפילו הקטן ביותר בדרך אל החופה ואת האושר הגדול ואת האהבה הגדולה השוררת כאן... ובאמת, שתהיה לכולן שנה נפלאה...וקסומה !

למעלה