לכל נפגעי סטטוס- כנסו!

לכל נפגעי סטטוס- כנסו!

פרסמתי את זה כתגובה למישהו פה, אבל הוא לא ראה את זה: אני מכיר את סטטוס טוב טוב, וגם מי שנשלח לאודישן נפל בפח!!! האודישנים האלה פיקטיביים לחלוטין! אני עקבתי אחרי מספר אודישנים של סטטוס, כ-100% מהאודישנים היו המצאה מוחלטת! לדוגמא: אודישן לחברה חדשה בשם X שמעולם לא שמעו עליה (לפני האודישן ולמעשה גם עד עצם היום הזה), או למשל אנשים באותם אודישנים שהציגו "דוגמן" שעבר את האודישן ונבחר לדגמן בקמפיין שלם- הקמפיין מעולם לא יצא לפועל וה"דוגמן" מעולם לא נראה בשומקום ויש לי עוד דוגמאות רבות. ובקשר לחנן- חנן הוא נוכל רציני, אולי אחד הנוכלים הראשיים שם! חבל מאוד שאיש לא טרח להצביע עליו כעל אחד הנוכלים. אני שוקל לפנות לאמנון ולעשות זאת בעצמי. חנן מעורב בסוד העניינים שם ויודע ה-כ-ל. למעשה, בתמורה לכסף שהוא מרוויח מסטטוס לא ממש איכפת לו שהוא הורס לעצמו את המוניטין שלו! אני שוקל לפנות לאמנון לוי בעצמי. חנן מעביר "קורס" משחק עלוב ומביש, שאומנם גורם לחלק מהמשתתפים הנאה, כיוון שחנן הוא אדם כריזמטי בעל חוש הומור מצויין, אולם זה לא משנה את העובדה שחנן משלה את כל התלמידים שלו בעובדות שקריות כמו למשל הסיפור על כך שבסיום הקורס מקבלים "תעודת שחקן" שגם מוכרת ע"י איגוד השחקנים של אמ"י. לא רק שהדבר הוא שקר מוחלט שחנן מספר לתלמידים, אלא הוא גם חתום על התעודה השקרית הזו! רוצים לשמוע עוד דבר? ביררתי בסוכנות אחרת, לא אציין את שמה, ואותה סוכנות נהגה להעסיק את חנן כאחד ממוריה למשחק. כשהצגתי את התעודה הזו מנהל הסוכנות טען בפניי שהתעודה לא שווה גרוש והיא פיקטיבית לחלוטין, בנוסף לכך הוא אמר שזו אינה החתימה האמיתית של חנן אלא חתימה מזוייפת! הוא אפילו סיפר לי שחנן פוטר מהסוכנות שלהם עקב שיתוף הפעולה המפוקפק שלו עם סוכנות סטטוס. השם הרע של סטטוס כבר חצה גבולות ולא סתם! אין עשן בלי אש! מדוע לא שומעים כ"כ הרבה תלונות על מקומות אחרים? לא היה אדם אחד שדיברתי איתו מבין הרשומים תחת סוכנות סטטוס, שטען בפניי שהוא מרוצה!!! צריך להכנס חזק חזק בסוכנות המחליאה והשקרית הזו! אני הייתי שם לפני כ-4 שנים בערך, אולי קצת יותר..וכבר בחודש הראשון לפעילותי דרך הסוכנות הגעתי למסקנה הזו בעצמי- שסטטוס הם רמאים! הם שלחו אותי כביכול לאודישנים כדי להשתיק אותי, אודישנים ללא כל התאמה. למשל- שלחו אותי לאודישן שבו נאמר לי שדרוש שחקן בן 40...העיקר להגיד שנשלחתי. בנוסף, נשלחתי לאודישנים במקומות פיקטיביים ובאולפנים פרטיים שמשתפים פעולה עם סטטוס ובכך מרוויחים חלק מהכסף! סטטוס היא שערוריה אחת גדולה והתוכנית של אמנון לוי, עם כל הכבוד, עשתה חסד עם סטטוס!! היא לא הציגה אפילו את קצה הקרחון של השחיתות והרמאות שיש שם, ויש שם הרבה! כל מי שיבוא עכשיו ויצא להגנתם הוא מבלף! זה אולי יעבוד על אחרים, אבל לא עליי ולא על אף אחד שבאמת באמת רשום בסוכנות הזו, שילם כסף וקיבל תמורתו חרא לפרצוף! מי שיוצא להגנת סטטוס הוא אך ורק אדם שעובד שם כרגע ויש לו אינטרס להגן על סטטוס, שאף אחד לא יספר לי סיפורים פה, כי אני יודע טוב טוב על מה אני מדבר!!! דבר נוסף, לבן 18 שציין שהוא משלם 1800 שקל- תגיד תודה, הם הורידו את המחיר, אני שילמתי במשך 3 שנים כמעל ל-5000 ש"ח!!!!! זה מטורף! אני גם הייתי בקשר במשך תקופה עם רבים מהאנשים ש"למדו" איתי ב"קורס" של חנן משחק וכולנו רצינו להקים בלגאן ולהתארגן נגן סטטוס בתביעה יצוגית, משום מה הדבר לא יצא לפועל...אבל אני מתחיל להתעורר מחדש. אם יש מישהו שמעוניין לתבוע את סטטוס שיפנה אליי. בנוסף ולסיים, הטלפון שפורסם אצל אמנון לוי של המועצה להגנת הצרכן: פקס- 03-560-01-80. אני מקווה שסטטוס ירקבו בגהינום!

f u c k it

New member
כנס...

טוב קודם כל אני בן 16 וחצי ולא 18...ושילמתי 1800 כי לא הייתי מוכן לשלם 5490 שקל הם אמרו לי את זה בהתחלה אמרתי אין סיכוי אין לי כסף לזה כל חודש ירד להורים שלי 305 שקל זה הרבה כסף..אז רעות השרמוטה הבינה שאני לא ישלם את הסכום הזה אז היא אמרה לי יודע מה אני יעשה משהו רק בשבילך כי אתה שחקן מצויין נוריד לך את הקורס משחק עם חנן וזה יעלה לך 1800 שקל...ובקשר ללתבוע אותם אם אתה רוצה רק תגיד איפה ומתי ואני בא או שאפשר ללכת לסכונות שלהם ולעשות להם כזה בלאגן שמה...בקיצר אם אתה מארגן משהו שלח לי מסר בפרטי...אהה ועוד משהו בקשר לפקס שהבאת לי לשלוח לשמה מכתב מפרוט על הכל???.....מה יצא לי מזה?של מי בכלל הפקס הזה?

הפקס הזה הוא של המועצה להגנת הצרכן

וזה הפקס שנתנו בסוף התוכנית של אמנון לוי. האמת שבאמת אין לי מושג מה לעשות עם הפקס הזה..כאילו, מה בדיוק אני אמור לכתוב להם?! אבל אני אנסה לעשות עם זה משהו. בקשר לתביעה, אני מתחיל לאט לאט לאסוף אנשים. אם תהיה היענות רבה, אני אהיה איתך בקשר בטוח. ובקשר לבלגאן שצריך לעשות להם שם....אוווהווווו כבר חשבתי עלזה מזמן תאמין לי. כבר לפני שנתיים רציתי לעשות את זה, כשאני הייתי לא קיבלה אותי רעות השרמוטה, היא עוד לא עבדה שם. אותי קיבלה המנהלת של המקום, הרמאית הגדולה מכולם יענו- לימור המזדיינת
. צריך להתחיל לפעול נגדם, הם צריכים לשלם על הרמאות שלהם.

אים כתוב בחוזה . שזה לא הצעת עבודה

אלה לימוד בילבד . או מאגר אומנים . אז אין כייס שבית מישפט יהייה לטובתכם בשנת 1985 . הייה שמוע שבקרוב יהיו כבלים . ואןלפן צילום פרסם מודע שמכינים מאגר אומנים . מוקלט . כול מי שחושב שיודעה להופיע מוזמן להיצתלם למאגר . ואני זוכר הייה מישפט . זו לא הצעת עבודה . ומאות באו והיצתלמו ושילמו

leadaly

New member
תגובה

זה שאתה לא הצלחתה זה לא אומר שזה לא בסדר ואחי תהיה חיובי בלי קללות

f u c k it

New member
בקשר לזה שאמר בלי קללות

תשמע,את התגובה שלך תשמור לעצמך כי עליך עדיין לא עבדו...ואתה לא יודע איך זה להרגיש שעבדו עליך בעניים אז עדיף שתסתום את הפה ואל תגיד בלי קללות למרות שזה לא היה מיועד אלי...

LEADALY...כנס בקשה...../images/Emo46.gif

"זה שאתה לא הצלחת זה לא אומר שזה לא בסדר..." וואלה, אחת התגובות הכי מתוחכמות ששמעתי בפורום! תקשיב לי ותקשיב לי טוב, אני לא יודע כמה אתה מעורב בסיפור של סטטוס וכמה אתה מכיר את הנפשות הפועלות ומבין מה קרה ומה היה שם. לפני הדיבור שלך אני יכול להסיק שני דברים: א.שבחיים שלך לא היית בסטטוס ואתה בקושי יודע על מה מדובר בכלל ולכן אתה אומר את מה שאתה אומר, אז אם זה כך אני מציע לך שתסתום ת'פה ש'ך ואל תתערב בדברים כשאתה לא יודע במה מדובר לעומק... ב. שאתה איזה אחד שמקושר לסטטוס באיזו דרך ובגלל זה אתה מגן עליהם, אחרת אני לא רואה שום אינטרס לבנאדם זר לחלוטין להגן על סוכנות ידועה לשימצה כבר כ"כ הרבה זמן (עוד הרבה לפני אמנון לוי!) וגם במקרה הזה אני אגיד לך שתסתום את הפה!!!!! אם היית מכיר את סטטוס באמת לא היית כותב תגובה כזאת לא רלוונטית, כי את הדברים שכתבתי לא כתבתי מתוך זה שאני איזה לוזר מתוסכל! כתבתי את זה כי אני 1 מתוך אלפי אנשים שכבר נפלו בפח ו/או הולכים ליפול בפח של סטטוס. העובדות מדברות בעד עצמן- סטטוס היא סוכנות פיקטיבית כמו שהייתה סוכנות דיסקברי. דיסקברי השכילו לסגור את הסוכנות מיד אחרי שעלו עליהם בטלויזיה,סטטוס פשוט ממשיכים בתרמית כי זה מספק להם עוד ועוד כסף. לא סתם יגידו לי אנשים שהעסיקו את חנן גולדבלט שהם פיטרו אותו בגלל שיתוף הפעולה שלו עם סטטוס, לא סתם יגידו לי שהחתימה שלו מזוייפת, לא סתם מקבלים תעודת שחקן עלק שאח"כ מסתבר שאין לה תוקף בשומקום, וממש לא סתם אלפי אנשים מתלוננים על הסוכנות הזו ולא על סוכנויות אחרות! כל מי שהולך לסוכנות יודע בוודאות שהוא לא הולך להיות מחר הכוכב הבא, זה ידוע לכולם. גם כל אלה שרשומים באלפי הסוכנויות לא מצליחים ולא מופיעים בטלויזיה מן הסתם ובכל זאת הם לא מתלוננים. על סטטוס יש תלונות חוזרות ונשנות במהלך ה-5 שנים האחרונות (ואני יודע, כי מי שנכווה כבר עוקב אחרי המהלכים!) ואפילו הוגשו מספר תביעות משפטיות נגד סטטוס בהן זוכו התובעים בהחזרה מלאה של כל כספם+פיצויים- לא סתם בית משפט יקבע ואני מצטט "סוכנות סטטוס לא נוהגת בתום לב..." אז אל תבוא ותגיד לי שאני איזה ממורמר שלא יודע להפסיד בכבוד ובגלל זה אני בוכה כי אתה לא יודע בשיט על מה אתה מדבר!!! אתה יודע מזה לסחוט מאנשים שאין להם כסף 5000 שקל ע"י שקרים אינטנסיבים ואחיזת עיניים ושיווק אגרסיבי? אתה יודע מזה לגלות ש-3 שנים אתה משלם לאנשים שעבדו עליך ואתה לא יכול לעשות כלום נגד זה? אתה יודע מזה ללכת לאודישן ואז לגלות שהאודישן שהלכת היה פיקטיבי לחלוטין ושהאולפנים אליהם נשלחת הם משתפי פעולה לתרמית?? אתה יודע מזה שלוקחים לך חלום ומנצלים אותך ע"י אותו חלום ואחרי זה האשליה מתנפצת לך בפרצוף וכל מה שנשאר לך זה חרא בפנים עם הרבה אכזבה ומעט מאוד כסף? אני בטוח שלא! אז שלא תעיז לבוא ולהתנשא מעליי לפני שאתה יודע על מה אתה מדבר חתיכת חוצפן. ואני מניאק אם אתה לא איזה כלבלב של סטטוס.

f u c k it

New member
חחחח לימור המזדיינת....

וואי זה היה מצחיק....קיצר שומע עזוב בצד את רעות השרמוטה ולימור המזדיינת...מה עם ארז הצלם הבן זונה?...סתם עכשיו ברצינות אם אתה רוצה ללכת לשמה ולדבר אתים פנים מול פנים תגיד לי!!! אני יבוא איתך ונעשה להם "טיפה" בלאגן נראה להם מזה לעבוד על אנשים בעיניים....ועוד משהו תגיד אתה מופיע באתר שלהם?אם כן איפה בשחקנים\ביטים או דגומנים ומה השם שלך?...שבוע הבא בתל יכול להיות אני יהיה בתל אביב אין לי בעיה לקפוץ לשמה ולעשות להם שמה בלאגן

אצלי לא היה ארז הבן זונה...אופס...

שכחתי שאסור לקלל... :-* אצלי היה צלם אחר. ואני גם לא מופיע באתר (תודה לאל) אני אומר לך, אני מדור אחר לגמרי של סטטוס. אני לא מהתקופה שלך. אני מתקופה פרה-היסטורית של לפני איזה 3 שנים (אולי אפילו יותר). בתקופה שלי כל האנשים שיש שם עכשיו לא היו בכלל (חוץ מלימור המנהלת כמובן, שאלוהים יקח אותה אמן היום) וחנן גולדבלט (הפולני המזדיין והרמאי הזה שאני עוד אתבע לו ת'תחת בבית משפט יום אחד)

f u c k it

New member
אהה הבנתי..

אז סיימת כבר לשלם להם לפני שנה וחצי....ולא יצא לך מזה כלום???????? לכמה אודישנים שלחו אותך???והאם כל האודישנים ששלחו אותך היו פקטביים??או שהיו אודישנים רציניים?

אז ככה...

סיימנו את התשלום ממש לא מזמן. לא עברה שנה וחצי. הייתי אומר שלפני חצי שנה בערך סיימנו לשלם נדמה לי. אני לא ממש יודע כי אמא שלי שילמה
ו...כן, לא יצא מזה כלום. לא שזה לא היה ברור לי מראש. מיד אחרי שנכנסתי לזה הבנתי שמדובר ברמאות אחת גדולה. לא היה קשה לנחש את זה, אמנון לוי לא המציא את הגלגל למרות שהרבה נוטים לחשוב ככה. סטטוס הייתה מפוקפקת מאז ומתמיד ומאז שאני מכיר את סטטוס, אני גם מכיר אנשים שמתלוננים ומדברים ורוצים לעשות נגדם דברים. בקשר לאודישנים- שלחו אותי לאודישן אחד בלבד במשך 3 שנים!!!!!! כשהגעתי הסתבר לי שאני נבחן ל"פרסומת" של סלקום שאמורה הייתה להופיע בשלטי חוצות. האודישן כלל לא היה רלוונטי לגבי, כי הם חיפשו איש עסקים ומן הסתם נער מתבגר לא יכול להיות איש עסקים. האודישן היה מיועד למבוגרים יותר, אבל סטטוס שלחו כדי לצאת ידי חובה ולהראות שהם שולחים. בסופו של דבר התברר לי שלא רק שהם סתם שלחו אותי לאודישן שמיועד לשכבת גיל שונה, אלא שהאודישן היה פיקטיבי לחלוטין. הוא התבצע באיזה "אולפני...." עלק, וכשיצא לי לעבור שם יום למחרת אני זוכר שהכל היה רק והמקום היה בכלל סגור. שלא לדבר על זה שהם הסבירו מה יהיה בתמונה ואיך תיראה הפרסומת וכל זה, ולמעשה עד עצם היום הזה לא הייתה פרסומת כזאת של סלקום! חוצמזה, שהם גם הציגו לנו איזה מישהו שלכאורה קיבל אצלם קמפיין גדול מאוד והוא בקרוב יהיה בפרסומות לדיזל בתור דוגמן מוביל,ומעולם לא ראיתי את הבנאדם הזה אפילו בפרסומת אחת!!! (והרי דיזל וסלקום זה לא מפרסמים שוליים, ככה שאין סיכוי שהייתה פרסומת ולא ראיתי. כשסלקום מפרסמים משהו אתה רואה אותו בכל מקום עד שזה יוצא לך מכל החורים הרי...) זהו, זאת הייתה הפעם הראשונה והאחרונה שלי באודישנים מטעם סטטוס.משיחות שלי באותה תקופה עם אחרים שהכרתי שם, הבנתי שיש איזו שיטה של אודישנים פיקטיביים. כל מי שהולך לאודישן מספר על כל מיני פרסומות שלעולם לא יוצאות בסופו של דבר לפועל... יודע מה? גם אם האודישנים שלהם רציניים, נגיד והם רציניים (ואני לא מאמין בזה בשיט, אבל נגיד...) אפילו במקרה כזה הם יוצאים מניאקים כי הם לא שלחו אותי במשך כל השנים האלה ליותר מאודישן אחד בשביל לצאת ידי חובה. הם לא מחוייבים לספק לי עבודה, זה נכון. אבל הם כן מחוייבים לשלוח אותי לאודישן כדי לתת לי לפחות את ההזדמנות למצוא עבודה.

גם אני הייתי בסטטוס לפני כמעט שנה

חיכיתי שם כל כך הרבה שעות. לפני שנכנסתי אחד בכיר שעובד שם בשם רפאל נעץ בי כאלה מבטים! כשהגיע סוף סוף תורי להיכנס נכנסתי למשרד עם רפאל לבד והוא החל לומר שאני מוצאת חן בעיניו ושהוא מעוניין בי ושאני אגיד לו תשובה. הוא גם ביקש ממני לשמור על זה בסוד ושזה לא ייצא מהמשרד. אני כמובן לא שמתי עליו ולא אמרתי לו כלום לאחר מכן. אח"כ נכנסה לימור והם ניסו לשכנע אותי ואת אימי לשלם 5000 שקל בלה בלה בלה... לאחר התלבטות וכאבי ראש שילמנו רק 500 שקל. זה עד היום אוכל אותי. הם שלחו אותי רק לאודישן אחד לשיער והם רק הסתכלו לי על השיער ואמרו לי לא מתאימה ושאני יכולה ללכת, וזאת לאחר ששעה חיפשתי את המקום. כשהם ניסו לשכנע אותי לשלם 5000 שקל הם הבטיחו לי קורס אצל חנן גולדבלט וגם קורס דוגמנות, אך לא הייתי מעוניינת. רק רציתי אולי להרוויח כמה גרושים מפרסומות, אך רק הפסדתי עד היום 500 שקל. מה אפשר לעשות? רואים שהם רמאים. זה לא רק הכסף, מרגיז השקר והרמאות. תגיבו לי בבקשה.

f u c k it

New member
זה "בסדר" את לא היחידה..

לא רק עלייך הם עבדו הם עבדו על כל מי שהתקרב לשמה("חוץ מהמכוערים"לדבריה של רעות השרמוטה מהתוכנית של אמנון לוי) גם לי הם עשו את זה!עשיתי להם מונלוג והיא אמרה לי וואי אתה שחקן ענק יש לך את זה אתה מאוד כשרוני(אני יודע שאני מאוד כשרוני וזה שהרמאים האלה עבדו עלי זה לא יגרום לי לחשוב שאני אפס!!!ואני מקווה שזה ככה גם אצלך ואצל כל מי שהיה שמה!!!)בקיצר היא רק הביאה מחמאות עלי ואז התחילה לספר על החברה שהיא קיימת כבר 10 שנים ויש לה שם וכל החברות הגדולות שרוצות לעשות פרוסמות ישר פונות אליה. היא אמרה לי שעכשיו הולך להיות מלא פרוסמות של שטראוס,קוקה קולה ועוד ועוד...ויש גם טלנובלה חדשה שאני מתאים שמה לדמות והיא תשלח אותי למלא אודישנים בקיצר זיינה בשכל!... ואז היא הגיעה לנושא המרכזי(הכסף)היא אמרה לי שסטטוס תשקיע בי 2000 ומשהו שקל ואני אצטרך לשלם להם כל חודש 305 שקל למשך 18 חודשים(5490 סה"כ)בתמורה אני מקבל תיק עבודה שכולל צילומים שהם יצלמו אותי,קורס משחק עם השחקן חנן גולדבלט והם ישווקו אותי וישלחו אותי לאודישנים.אמרתי לה מה פתאום אני לא מוכן לשלם סכום כזה של כסף אם את חושבת שאני באמת מוכשר ויש לי את הכישרון תשקיעי בי וזה ישתלם לך כי את לוקחת לי 30%אחוז מהרווחים היא אמרה לי זה ל עובד ככה אצלנו ובלה בלה בלה....אז היא ראתה שאין מצב שאני ישלם את הסכום הזה אז היא אמרה לי אני ישעה משהו רק בשבילך כי אתה שחקן טוב אני יוריד את הקורס משחק ואתה תשלם 100 שקל לחודש למשך 18 חודשים(1800) היא יצאה אני ואמא שלי דיברנו חשבנו על זה ובסוף הסכמנו!!!ואז נכנסתי לאתר שלהם ורציתי לדעת איזה מפורסמים יצאו מהם ולא ראיתי אפילו אחד והבנתי שזאת עבודה בעיניים אבל עדיין היתה לי תקווה...אבל כשראיתי את התוכנית של אמנון לוי הבנתי שזה עבדו עלי!!! סוף..... עכשיו מה עושים הלאה??? אני מוכן ללכת איתם למשפט בשביל זה צריך לאסוף כמה שיותר ילדים שעליהם הם גם עבדו וכולנו ביחד נתבע אותם!!! ועוד רעיון שיש לי זה ללכת לשמה ולפרוק עליהם את כל הזעם לשבור להם את כל מה שיש להם שמה!!!

חנן גולדבלט הוא חבר אמ"י

אפשר לכתוב להם על זה ועל התעודות המזוייפות שהוא נותן. הנה קישור שאפשר לכתוב לאמ"י. לי אין הוכחות שהתעודה היא מזוייפת, כך שלמי שיש את התעודה רצוי להציג אותה לאמ"י. אסור לוותר לרמאים!!!

נפגעי סטטוס- כנסו, זה חשוב.

אז ככה, כמו שכבר אמרתי אני מתכנן תביעה ייצוגית ובשביל זה הפכתי כבר את כל הרשת בתקווה למצוא כמה שיותר אנשים שהיו בסטטוס. כבר השגתי מספר אנשים ואני רוצה להתחיל לקדם את הרעיון. מאוכזבת מסטטוס, אני אשמח אם תצטרפי גם את לתביעה במידה וזה יצא לפועל. אני מתכוון מחר אם יצא לי, לפני לאגודה להגנת הצרכן כדי לשמוע אולי את חוות דעתם ומה אפשר לעשות נגדם. בנוסף אני מבקש מכל מי שמעוניין להצטרף לתביעה לפנות אליי במסר אישי. FUCKIT- אל תמהר ללכת לעשות להם בלגן. בסופו של דבר הבלגן שתעשה להם לא יגרום להם להחזיר לך את הכסף, הם יסלקו אותך משם בסופו של דבר, ואם תעשה יותר מדי בלגן הם אפילו יכולים להתקשר למשטרה או משהו כזה. הם מניאקים וממש לא יהיה איכפת להם לסבך אותך בשביל להוריד אותך מהגב שלהם. אנחנו נתכנן את זה ביחד לאט ובטוח, צור איתי קשר במסר אישי ותגיד לי אם אתה מעוניין להשתתף בתביעה ייצוגית (תביעה רבת משתתפים) או בתביעת יחיד. בנוסף חשבתי על האפשרות לתבוע את חנן גולדבלט, כל מי שמעוניין יפנה אליי גם בנושא הזה. בקשר לתעודה המזוייפת, למזלי שמרתי אותה והיא אצלי, אני אפנה לאמ"י ותודה מאוכזבת סטטוס על הקישור. מה שבאמת מרגיז אותי זה שאני לא מוצא שום חוזה ביני לבין סטטוס אצלי בבית! למישהו במקרה יש את החוזה שהוא עשה איתם? הם נותנים אותו בכלל?

ofer3188

New member
זה לא רק סטטוס!!!!

חבר'ה לא רק סטטוס זבלים. אני מנפגעי 'רייטינג' שבכלבוטק כבר עשו עליהם תוכנית דומה. זבלים כולם. 5000 שקל עבור כלום כלום כלום. היה איזה אודישן אחד שהוזמנתי אליו , וגם זה לא לכסף בכלל. יענו תוכנית לערוץ 2 שלא שודרה בכלל, להיות ניצב. סתם קשקוש. חנן ענן לימד גם ברייטינג. סתם היה משעשע ולא מעבר לזה. הכסף הלך לפח.... אני זוכר את הברק בעיניים של עצמי כשיצאתי מהחדר לאחר המונולוג שהוכתר כהצלחה וכפוטנציאל לקראת הכסף הגדול אוטוטו.... פראיירים לא מתים . הם רק מתחלפים.

אתה צודק, והגיע הזמן שמישהו יכנס

באנשים האלה וילמד אותם לקח!! בגלל האדישות של האנשים קמות כל שני וחמישי סוכנויות כאלה...

למעלה