לכל עושי הבגרויות מחר במחשבים... בהצלחה!!! :)
A amir18 New member 19/6/01 #3 בהצלחה?!?!?!?!? לאאאא יודע כלום, למה????? לא למדנו כלום.... של מי הבעיה???? שלנו... למה? מערכת החינוך דפוקה.. בחיאת שמישהו יסביר לי מה זה לעזאזל עיצוב תוכנה, אני מרגיש כמו בחירבושים בהסטוריה לפחות אסמבלר זה תכנות ולא צריך לדעת הרבה. סקיי אולי תעזרי לי?
בהצלחה?!?!?!?!? לאאאא יודע כלום, למה????? לא למדנו כלום.... של מי הבעיה???? שלנו... למה? מערכת החינוך דפוקה.. בחיאת שמישהו יסביר לי מה זה לעזאזל עיצוב תוכנה, אני מרגיש כמו בחירבושים בהסטוריה לפחות אסמבלר זה תכנות ולא צריך לדעת הרבה. סקיי אולי תעזרי לי?
S sky_girl New member 19/6/01 #4 אני בדיוק בדרך להמשך הלימודים איך אני יכולה לעזור לך? ואגב, יכול להיות שתהוכנית שלנו שונה כי אני לא נבחנת על אסמבלר (מה זה בכלל?) המבחן שלנו הוא על עיצוב תוכנה ואוטומטים.
אני בדיוק בדרך להמשך הלימודים איך אני יכולה לעזור לך? ואגב, יכול להיות שתהוכנית שלנו שונה כי אני לא נבחנת על אסמבלר (מה זה בכלל?) המבחן שלנו הוא על עיצוב תוכנה ואוטומטים.
A amir18 New member 19/6/01 #5 אני צריך עיצוב תוכנה((( אם היית נכנסת לצ`אט אולי הייתי מתחקר אותך.. אולי בכל זאת תכנסי לצ`ט חדר אפטר, גם אני חצי לומד.
אני צריך עיצוב תוכנה((( אם היית נכנסת לצ`אט אולי הייתי מתחקר אותך.. אולי בכל זאת תכנסי לצ`ט חדר אפטר, גם אני חצי לומד.