לכל פורום בטיפול!

Inara

New member
../images/Emo11.gif נממ, נצל"ש

הממ, אני חדשה כאן. גיליתי את הפורום דווקא כשהסדרה יצאה להפסקה, כמה מעצבן ><. בכל מקרה, אני מכורה לסדרה. אחת הטובות שראיתי [גם שבד"כ אני רואה ב-V.O.D איזה חמישה פרקים ברצף - בד"כ אני מפספסת ככה שבועות בגלל כל מיני דברים. סופי שבוע זה זמן נחמד להשלים
]. אני במגמת קולנוע בביה"ס ונסענו ברביעי-חמישי האחרון לפסטיבל קולנוע בדימונה. רוב הזמן דווקא לא כל כך נהניתי, אבל הייתי שם הרצאה של התסריטאי הראשי של הסדרה [אני לא זוכרת את השם :X] ^^. היה ממש מעניין. והוא גם הקרין לנו את הפרק של יום רביעי, כך שלא פספסתי שום דבר ^_^. שלום? [*מקווה שיקבלו אותי יפה*]

Inara

New member
../images/Emo11.gif ../images/Emo12.gif

מישהי שמכירה פיירפליי! O.O כמה שייני ^^. את יודעת שהסרט של פיירפליי [סרניטי] יוקרן השנה בפסטיבל אייקון, בטרום-בכורה, ב-18.10, נכון?
צריך להיות ממש טוב.

אני אראה אותו אפילו לפני זה

כי אני מרצה באייקון :) ואם חסרים לך אנשים שמכירים את פיירפליי, תיכנסי לאתר הזה: http://www.tve.co.il/gate.asp?gate=buffy

היי ../images/Emo13.gif

התסריטאי והבמאי ג'וס ווידון, שיצר את "באפי" המופלאה, יצר גם את הסדרה פיירפליי ואת הסרט המבוסס עליה, סרניטי, שיוצא אוטוטו לאקרנים, הקרנת בכורה באייקון - כנס מד"ב ופנטזיה שייערך בסוכות בסינמטק ת"א. למשתתפי אייקון יש גם אירוע פתיחה ובו הקרנת טרום-טרום.

ההקרנה ב-18 בחודש בת"א

פתוחה לקהל. אח"כ אני מקווה שזה ירוץ בקולנועים, ואעדכן בשמחה.

אני לא יודעת, אבל

אם זה לא מהתחלה, עדיף שלא. ברגע שיהיה באפי מהתחלה בערוץ כלשהו, אני אודיע.

Inara

New member
../images/Emo11.gif הו, יא -

אז ~באמת~ שייני ^___^ אני עוד מחפשת את הבגדים של ריבר ליום שלישי ההוא... בתקווה, אצליח למצוא משהו דומה לבגדיה ב Safe ^^.

למעלה