לכל פורום טלנובלה בע"מ !! כנסו שניה

• פותח הנושא c444
  • פורסם בתאריך

c444

New member
לכל פורום טלנובלה בע"מ !! כנסו שניה

הייייייי, אני עידן. אף פעם לא רשמתי בפורום הזה....(בעצם אולי רק פעם אחת, מזמן...). בתור אחד שהיה ועדיין מעריץ את התוכנית אקזיט ואת המנחים כמובן.....פעם הייתי יותר מעודכן מה קורה איתם....עד שהם עברו להוט....ועד היום לא ראיתי אפילו תוכנית אחת שלהם בטלויזיה...לא יצא לי.....אבל לפי מה שאני רואה באתר הם רק התדרדרו...ניהיו תוכנית על הפרצוף.....ככה שבשבילי אקזיט נגמרה.... (עוד תוכנית טובה שהייתי מכור אליה פעם.....) אבל כן יצא לי לראות טלנובלה בע"מ, בזכות השידורים החוזרים....אבל שלא תחשבו שטעיתי בפורום....לא אני לא טעיתי.... אני כאן כדי לתת לכם אתר.....אתר שכמוהו אתם לא יכולים לתת לנו (בעלי הלווין של יס) זה אתר מעולה....אתר שממנו תוכלו להוריד מהאימיול את ככככלללל הפרקים(כמעט) של השיר שלנו !.... בגלל שראיתי טלנובלה בע"מ....ולא רק פרק אחד...אלה שבוע שלם....ובגלל שאני ראיתי את כל העונות של השיר שלנו....אני חושב שיש לי בהחלט זכות להשוות בין התוכניות ולקבוע שטלנובלה בע"מ זאת תוכנית ממש ממש ממש ממש ממש זולה יבשה משעממת ומגעילה בהשווה לשיר שלנו שזאת סידרת דרמה, דרמה מוזיקלית שהופכת אותה לשווה יותר ומעניינת יותר ולרטובה יותר.... רוב השחקנים בסידרה הזאת הם שחקנים ממש גרועים...אבל ממש...ראיתי רק שתי שחקנים יחידים איכותיים..... 1. עפר שכטר 2. לא יודע איך קוראים לו, לא בסידרה ולא במציאות...אבל היה איזה פרק אחד שהוא היה בחדר כושר ובא אליו איזה מישהו והמישהו הזה כל הזמן נגע בו אז הוא אמר לו לא לגעת בו ואז הוא התלונן שם לאחראים על החדר כושר להעיף אותו או מש'ו כזה.... הם היחידים שיודעים לשחק.... בניגוד שבשיר שלנו יש שחקנים רבים טובים חדשים ומוכרים והכי חשוב איכותיים...... קיייייייייייצרררר סיימתי לחפווווררררר.....קחו את האתר www.our-song.4t.com תורידו, תראו, תהנו ותשוו.... לכם יש יתרון גם יכולים לראות את הסידרה הכי מצליחה ביס וגם את הסידרה הכי מצליחה בהוט....כי את טלנובלה בע"מ לא מקליטים לאינטרנט משום מה... אבל אם כן היו מקליטים הייתי מוריד ואולי הייתי חושב על הסידרה מש'ו אחר.... אני מקווה שאתם לא כועסים....רק רציתי לתת דעה ולתת לכם את האתר שתוכלו להנות משתי הסדרות השווה ביותר בטלויזיה..... תהנו !!!!!

c444

New member
../images/Emo13.gifסבבה מאמי....

רק תדעי שאת יכולה לראות גם את זה וגם את זה.... זה בדיוק היתרון שלכם....אתם יכולים לראות את השיר שלנו מתי שאתם רוצים...להכנס לאתר ולהוריד...אנחנו לא....

mary17

New member
אה...וחברה שלי שיש לה יס עושה את זה

דרך אגב... העבירו אותה ליס והיא רואה השיר שלנו ורואה את הקטעים של טב"מ באתר וחושבת שטב"מ יותר יפה כל אחד והטעם שלו

../images/Emo26.gif

תשמע בדבר אחד אתה צודק.... רון שחר יודע לשחק מצוין
אבל כמה פרקים של טלנובלה בעמ ראית....??? אתה לא יכול לראות שם 30 פרקים ופה 5 ולהגיד שזמר לך יותר טובים...... וגם.....לא רק רון שחר
ועפר שכטר יודעים לשחק.. גם כל שאר השחקנים..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כי אם לא... לא היו בוחרים אותם! וגם....אתה יכול לקרוא לכמה מליונים זול... ואתה יכול לקרוא לכמה מליונים יקר...... איך שבא לך......
אה ועוד משו מאוד מאוד מאוד חשוב!! זמר לך זאת בכלל לא טלנובלה..!!!! זאת דרמה יומית!!!!!!!!!!!!!!!!! וזה היה בציניות! ברור שזאת טלנובלה!! סליחה... זאת לא טלנובלה... זאת אופרת סבון.... מהחרא הזה שבחיים לא נגמר...

ח ר ו ת

New member
לא יודעת, אבל..

לדעתי (ראיתי השיר שלנו שבועיים ברצף.. הייתי אצל בני דודים).. טלנובלה בעמ הרבה יותר טוב
ולגבי השחקנים.. באמת עכשיו בלי כאילו אנחנו יותר שווים ושטויות כאלה.. השחקנים בטב"ע הרבה יותר טובים.. טלי שרון פשוט מלכה.. רון שחר, עופר שכטר, אפרת וכו'...

c444

New member
טוב...מה אני אגיד לכם...

אם אתם אוהבים יותר את השחקים של טלנובלה בע"מ משל השיר שלנו...סבבה....זה הטעם שלכם...(אולי זה פשוט בגלל שזאת אפשרות היחידה שיש לכם....כאילו אתם לא יכולים לראות את השחקנים של השיר שלנו אז אתם חושבים שהשחקים של הסידרה שאתם כן יכולים לראות יותר טובים....) אבל מה אכפת לכם בעצם....אתם יכולים גם לראות טלנובלה בע"מ וגם השיר שלנו.....מווווי כיף לכם !!

נצל"ששששששששששששששששששש../images/Emo98.gif

חזרתי מהצגה עכשיו
(לא מאמינה
) מי בא למפגש
אהאהאהאאהאהאהאהאאהאהאה
איזה כייף
(שוב
)

למעלה