לכל פורום צופים

י ע ל 2

New member
לכל פורום צופים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שלום לכולכם.. רציתי לאחל לכולכם שנת לימודים נעימה וקלילה בלי הרבה שיעורים בלי הרבה מבחנים אם כבר אז קלים... שכל מי שעשה בגרויות יקבל בתחילת השנה את הציונים ורק ישמח..
ושיבואו הרבה חניכים וננצח במפקד... שנה טובה!

../images/Emo74.gif../images/Emo75.gifתודה!

שיהיה לכולם שנה טובה ומוצלחת בהצלחה בהדרכה בהצלחה בלימודים ובבגרויות ואני מאימנה שכולם מחזיקים אצבעות כדי שנזכה במפקד !!!!

keren14

New member
שנה טובה!

לכולם!בבגרויות, במבחנים, עבודות ה-כ-ו-ל! ואל תשכחו לאכול הרבה
ב-

Meijen Shaggy

New member
המון המון שנה טובה!../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif../images/Emo15.gif

חזרתי! (למי שזוכר שהייתי פה בכלל) המחשב תוקן סוף סוף ואני יכול להמשיך להיות פעיל בפורום. אז שתהיה לכולכם שנת לימודים אחלה וגם שנת פעילות בצופים מצויינת. שנת הפעילות בשבט שלי מתחילה ב- 10.9, אבל בשבט שאני מדריך בו (אני מדריך חוץ) היא מתחילה כבר ביום שלישי, ויש לנו עבודה עד מעל לראש... אז שיהיה לכולנו בהצלחה (עם הגיוסים והמפקד) ושנה טובה!!

י ע ל 2

New member
אנחנו מתחילים ביום חמישי..

בגלל שיום שישי זה ערב חג... ויום שלישי או שזה רביעי אני לא בטוחה יש הפנינג בישוב שלנו אז אנחנו גם עושים שם משהו... ויום הפעילות השני שלנו יהיה ביום פעילו הראשון שלכם.. (ה-10.9) שזה גם יום ההולדת שלי..
ואת הגיוסים כבר התחלנו והיום המדריכים הלכו לבתי ספר.. (כי יש שביתה
)

Octobia

New member
שביטה! ייייישששש!

היום התעוררתי בשש וחצי בבוקר ואז מיד כשראיתי שיש שביטה חזרתי לישון עד 11:00 (אני צריכה להוציא את הכלבה שלי חחח
) גלי נכון ששמחת? כ
עלייך!!! טוב, אז ככה: גם אני מאחלת שנה טובה לכולם! במיוחד ב-
ה-
... לכל מי שמדריך השנה ב ה צ ל ח ה! לכל מי שלא מדריך השנה גם בהצלחה! אני לא משהו בלכתוב ברכות לשנה טובה הא? נו טוב... אז שנה טובה לכוווווווווולם (גם לשונאי הצופים שבאים לכאן מדי פעם
)

לדעתי נדפקנו

כי מחר בטוח (טוב כמעט בטוח) שמתחילים ללמוד.. ואז ממש נדפקתי כי אני אפספס את היום הראשון של הלימודים בשביל לעשות גיוסים! אני אתמול חזרתי הביתה בעשרה ל-2 (בלילה) אז שמעתי בחדשות שבטוח יש שביתה אז מתי שהלכתי לישון שמתי לאמא שלי פתק שלא תעיז להעיר אותי... ובדיוק אבא שלי חזר מתילאנד (הוא נסע עם אח שלי בששטוס) ועכשיו מלא כיף לי מתנות בלאגנים ממש חתול חשמל!

לא פייר!!!! לכולם הייתה שביתה!!!

אני שונאת את הבית ספר שלי!!!!!!! זה התיכון היחיד בעולם שלא שובת אף פעם....! כולכם בטח ישנתם היום עד 12:00 ורק אני הלכתי לילמוד...
לפחות הפסדנו שיעור אחד כי הלכנו לעשות גיוסים אצל החמשושים.... ותגידו לי מזל-טוב: סוף סוף קיבלתי את הקוד של האדמין ואני אוכל לעשות קצת סדר בפורום הזה...! נועה. עוד יומיים לפתי"ש....
!

יו...

טוב תראו אז ככה: אני התעוררתי מרוב רעש בשבע וחצי. בוא לא נומר התעוררתי - לא ישנתי דקה הלילה! כל רבע שעה אני זוכרת שהסתכלתי בשעון אתם קולטים מזה?! טוב קיצר, היום באה עוזרת, אז לא רציתי להשאר בבית אז הלכתי לחברה שלי ב8 שהייתה לה אותה בעייה כמו שלי... ואז עבדנו על אנשים והיה סבבבבבה... דניאל - ההורים באים עם הילדים לששטוס?!?!?!?! אוקי שיהיה..... טוב אז אני מאחלת לנו שתהיה גם מחר שביתה (ומחרותיים ואחרי זה ואחרי זה ואחרי זה *100000).... ביביביבי

קודם כל...

שנה טובה אנשים!!!
ו... שביתה!!!!! ייפיייייייי!!!!!!! איזה כיף שאני יוכל לחיות עוד כמה ימים בלי לראות את הכיתה שלי שמפוצצת בערסים ופרחות! וגם אני לא ישנתי הרבה בלילה! נרדמתי נורא מאוחר וגם קמתי מוקדם יחסית כי הלכתי עם חברה שלי לקניון!

BabyLove

New member
איזה שביתה???

תמיד כשיש שביתה דווקא הבית ספר שלי לא שובת!!! דווקא הבית שלי בהסתדרות המורים והם אף פעם לא שובתים!!!!! ולא רק שהייתי היום בבית ספר גם נתנו לי שיעורים.......

BabyLove

New member
אה כן ושנה טובה

ובהצלחה לכולם בהכל!!!!!! ביחוד בלימודים..... ומחר יש לנו גיוסים ואני באה לבית ספר עם חאקי מלא....ועם העניבה הירוקה שלי..אני כל כך אוהבת אותה!!!! וגם ביום שלישי יש לנו גיוסים וגם יש לי יום פעיולת ביום שלישי וכל כך התגעגעתי לשבט ובחודש שעבר הצופים היו חסרים לי וסוף סוף אני חוזרת לשם!!! ואני עדיין לא יודעת מי המדריכים שלי וכל השבט שומר את זה בסוד וגם המדריכים שלנו משאירים לנו רמזים.....וביום שלישי אני סוף סוף אגלה מי המדריכים שלי!!!!

איזה באסה זה...

אבל לא נורא חפיף! אוף אני צריכה ללכת לקנות סמלים לחאקי. והיום סיימתי להכין פעולת פתיחה יייישששש! (כולם כבר הכינו פעולות לפני איזה חודש רק אני דוחה את הכל לרגע האחרון...) אבל עשיתי כבר צופרי טלפון!!!

סוף סוף החלפת חתימה!

ואי שיגעת אותי עם החתימה הארוכה שלך! וכן אחד מההורים בא עם הילד נכון מגניב?! איזה כיף כמה מתנות קיבלתי... הכי התלהבתי מהשעון ה-21 שרוולים והנעלי דיזל !!! תגידו יש פה אנשים מהנהגת חיפה?

למעלה