לכל פורום תאריך שונה למימוש הסכם הנ

• פותח הנושא n82
  • פורסם בתאריך
לכל החברות/חברים!

החל מ1/06/02 אני מנהל את אתר "מטה מאבק הנכים בישראל" כולל את הפורום. יש מאחורי את סוללת האנשים (חברי הנהלת מטה המאבק) שיודעים את כל החוקים ושיושבים מול נציגי הממשלה, האוצר, ביטוח לאומי וכו... כל שאלה שיש לכם ואתם מעונינים לקבל תשובות כאן בפורום או ישירות, אתם מוזמנים לכתוב או להתקשר ישירות למטה המאבק ותקבלו את התשובה בכל דרך שתבחרו לקבל. נקווה לשיתוף פעולה פורה, כתובת אתר מטה מאבק הנכים בישראל: http://www.media4u.co.il/nechim/show.asp?Page=main איציק בימקה

n82

New member
לכל פורום תאריך שונה למימוש הסכם הנ

בפורום זה לא מאוזכר מידע חדש הקשור במימוש ההסכם שנחתם עם הנכים. יש כאן כאלה שחוזים מימוש בעוד כמה שנים, כנראה בציניות מהולה בנסיון. בפורום נכים אחר באתר אחר (לא זוכר איפה זה היה) כתבו שאיזו ועדה בכנסת תתכנס ובתוך שבוע (ממתי ?) תכין את ההסכם לאישור הכנסת, כך שאם זה נכון, אזי בתוך תקופה קצרה ההסכם יאושר. האומנם? במקום נוסף קראתי שלחרשים יש הסכם חתום מלפני ש נ ת י י ם שלא מומש. מישהו יכול להסביר לי מה קורא פה?

alonpaz

New member
איציק-הם לא מוכנים לענות לי בטלפון-

עד שלא אשלם להם כדי להיות חבר הארגון- חוצפה! הם כמו האוצר - יש כסף תיענה - אין כסף תתענה! חבל שזה כך.

AYELET1

New member
אני סומכת על המידע שאתי נותנת כאן

בפורום

באתר של מטה המאבק עונים על כל שאלה

אני בקשר עם כל חברי הנהלת מטה המאבק ואנו עונים לכל פונה. במטה המאבק יושבת פקידה, שבזמנו זה מה שאמרו לה לענות. כיום עם יושב במקום חבר הנהלה שיכול לענות הם עונים. מה יותר פשוט לפנות לאתר שלנו ולקבל תשובה כמעט במקום? כמו כן כל יום נכנסים חדשות טריות בנושאי הנכים. איציק

ריטהלה

New member
איציק ברכות על מינויך אבל...

ברכות חמות למינוי החדש שלך. מאחלת לך הצלחה כי הצלחה שלך היא הצלחה שלנו. איציק אני מאד מכבדת את מטה מאבק הנכים. אני גם חברה בו. אבל לגבי שאלות, שאלתי מספר שאלות אם באי מייל של המטה ואם בפורום, למרות ההבטחה לברר עד היום לא קיבלתי תשובות והאמן לי שהשאלות לא היו מסובכות. לעומת זאת עד היום כששאלתי פה בפורום של אתי קיבלתי תשובות יסודיות כולל מראי מקום וטיפים. בהחלט היתה התיחסות רצינית ומכובדת. מקווה שתלמדו שם להתיחס לפניות החברים בארגונכם. ושיפור בהסברה בפורום. כאשר אני מוכנה לתרום ולעזור במיטב יכולתי. אגב אשמח אם תעביר המסר לצודקביץ ולחברי ההנהלת הישנה שהיה מכובד ויפה להצהיר בשמם על המינוי שלך בצורה רשמית. מן הדין שתבוא ברכת הדרך אליך מהם

זהבה נ

New member
מי אתה? איציק, תוכיח את עבודתך בשטח

ואחר כך תתחיל לפרסם את עצמך. ואולי תבקש את רשות מנהלת הפורום לפני הפרסום? לא עלה בדעתך לעשות כן? חבל...

n82

New member
תיקון טעות קלה../images/Emo52.gif

מישהו יכול להסביר לי מה קורה פה? (ולא קורא...)

alonpaz

New member
פשוט מאוד - עבדו עלינו פעמיים אבל..

זה לא הסוף יהיו עוד הפגנות ואולי אבל אולי יעלו לנו בשקל שניים עד ההפגנה הבאה ואח"כ.... - אתה חושב שנחיה עד אז או שהבאים אחרינו ימשיכו לשבות........?.??

n82

New member
אני מתכוון לחיות עד 120... אבל...

לפי המצב הבריאותי, לא בטוח שאזכה. אני מאחל לך ולכל חברי הפורום ולציבור הנכים בכללו, שתזכו לעוד הרבה שנים, עם קיצבה מוגדלת או לא. האמת, למרות נכותי הרפואית, 82 אחוז, לא הטרחתי את עצמי ולא השתתפתי אפילו פעם אחת בשביתה האחרונה, והסתפקתי בלעשות "לובינג" לעניין מרחוק. אני גם לא מעביר חלילה ביקורת על עצם המאבק והישגיו. פשוט נדמה לי שקראתי היכן שהוא שההסכם יועבר או טו טו לאישור, ולא מצאתי לכך סימוכין בפורום זה. אולי מישהו ישמע על כך ויעדכן את חברי הפורום. שבוע טוב וכל טוב.

n82

ברגע שיהיה הסכם, כל התקשורת תדבר על כך. נכון לעכשיו עדין אין חדש תחת השמש. חקיקה לוקחת זמן וכולם מנצלים זאת. הבטחות לחוד ומציאות לחוד. בתקווה לשבוע של בשורות טובות.

n82

New member
אתי שלום, אני לא מצפה מהתקשורת לכלו

אין מה לצפות מהתקשורת כרגע, כי הכל רגוע ולא רואים "דם"... תקשורת אוהדת, מפרגנת ותומכת, היתה צריכה לדבר עכשיו על כך ש א י ן ישום של ההסכם, רק שהכל עכשיו שקט ורגוע, אולי יד נעלמה מלמעלה דואגת לכך. מה רוצים האדונים שם במשרד האוצר? ששוב ישבתו? אם ישבתו, אני מבטיח שהפעם אני גם אהיה שם. שבוע טוב ושקט לכולם.

rina3

New member
אני מקווה שהתכוונת לקורה ולא קורא

חוץ מזה מאד פשוט לראות מה קורה פה. קורה מה שאני קורא. אין חדש תחת השמש. מי שמרופד טוב(הממשלה) הוא גם מבודד מתחושות הסביבה

n82

New member
אכן התכוונתי לקורה אבל לא קורה כלום

היה פעם סטודנט, שכחתי את שמו, ששרף את עצמו לאות מחאה. אולי לזה "המרופדים" מחכים?

רק מטה מאבק הנכים מוסמך לענות

ולכן יש תשוהות שם לכל בעיות הנכים. מנהל פורום מטה המאבק, איציק

Avy Sloma

New member
חחחחח - איציק סיפר בדיחה

מינוי לאיש ולתנועתו. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי כואבת לי הכרס מרוב צחוק..

למעלה