לכל פרשני המאטריקס

nights

New member
לכל פרשני המאטריקס../images/Emo29.gif

אם עדיין זה לא שקע אז ככה: הרעיון במאטריקס הוא משל על אדם בודד שמצליח להתעלות מעל לחבריו, מעל למערכת ואפילו מעל לעצמו. במסע החיפוש שלו לתוך עצמו הוא משיל מעליו את כל המוסכמות שכבלו אותו והוא מגלה מישהו חדש שהמתין לגילוי... the Oracle : "...you´ve got the gift but it looks like you´re waiting for something" מרגע שגילה את היכולות הטמונות בו הוא היה מסוגל לכל. נכון אפשר להשליך את המשל לגורו דתי כלשהו כמו חכמי התלמוד, שמאנים וכו´. אפשר גם להשליך את המשל על סטיבן הוקינס אדם (כמעט) ללא גוף גשמי שהגיע אולי להשגי המדע הגדולים ביותר בדורנו (ואולי בכל הזמנים) ועוד ועוד ועוד... הנה עוד מחשבה: אפשר להשליך את המשל על כל אחד מאיתנו שיבין מה חוסם אותו בדרכו למטרה אותה הציב לעצמו והתגבר על המכשול...

ƒire

New member
לא אי אפשר ...

ברור שאפשר אבל זה תלוי מה המטרה , כי די ברור שאף אחד מאיתנו פה לא יפתור את שאלות היקום כמו סטיבן הוקינס .

ƒire

New member
את התשובה כנראה לא נדע אף פעם .

ולתיאוריה של סטיבן יש הוכחות וכל מי שניסה להוכיח שהוא טועה טעה (חוץ מטעות קטנה של סטיבן לפני הרבה שנים בהתערבות).

Master Boo

New member
טוב, אני מרגיש בור ועם הארץ...

מי זה בכלל? יש לכם אולי חומר עליו באינטרנט או משהו?...

ƒire

New member
הוא יצא פעם עם בריטני ספירס

סתם , סיבן הוקינג (לא הוקינס) הוא פרופ´ לפיסיקה בריטי , שמשותק בכל גופו ומתקשר עם העולם החיצון באמצעות מחשב. ספרו המדהים קיצור תולדות הזמן ענה על מספר גדול של תיאוריות בו זמנית והדהים את עולם המדע , אנשים רבים מכנים אותו ממשיכו האינטליקטואלי של אלברט איינשטיין. אל תטרחו לקרוא את הספר רק אם אתם ממש מתעניינים במתמתיקה ופיסיקה.

ƒire

New member
אלה לא תיאוריות בסגנון

מי בא קודם התרנגול או הביצה , אלא משהו משסובך עם כוכבים שמתים > סופרנובות > ננסים לבנים > חורים שחורים > עיוות מרחב וזמן > טיסה בזמן. והרבה אבל הרבה נוסחאות.

IC4

New member
לא ידעתי איך לקחת אותך

אז איך הייתי יכול לוותר על כזאת הזדמנות צינית
im an idiot, sorry

ultrix

New member
קיצור תולדות הזמן

זה באמת בן זונה של ספר .... אבל הוא קצת ארוך ולא תמיד מובן (מאוד לא מובן הייתי צריך לקרוא אותו עם אבא שלי ) אבל פשוט שכבר נשבר לי הזין ולא היה לי כוח לקרוא אותו הפסקתי :)

nights

New member
לא צריך../images/Emo29.gif

לא צריך לפתור את שאלות היקום כדי להיות "האחד". מספיק לצאת מגבולות המוסכמות ולהפיק מעצמך את המקסימום.

IC4

New member
וואי בדיוק באתי לרשום על זה הודעה.!

נהדר אתה בנאדם שרשור ה...מוות שלנו מה כל כך עוצר אותנו מאחור? מה כל אחד מאיתנו מחכה לו שיקרה כבר כדי שיוכל להולד מחדש ולהמשיך הלאה? אני למשל דימיתי את הניתוח שלי למוות של ניאו אני מחכה כבר לניתוח הזה הרבה זמן ורק אחרי שאני אעבור אותו אני אוכל להתחיל בחיים שלי (כלומר ללכת כבר לצבא שאחריו שלבים נוספים) כמובן שזה תירוץ עלוב כי עדיין זה לא מונע ממני לעשות דברים אחרים אבל אל דאגה, אני את הדברים שאני צריך בחיים כבר אעשה ואספיק הכל... מקסימום בחיים הבאים
מה איתכם? מרגישים שאתם מחכים למשהו?

כמו שכבר אמרת לא מזמן-

אנחנו היחידים שחוסמים את עצמנו (ובדרך ממציאים לכך תירוצים כדי לא להיפל על עצמנו כ"כ הרבה אשמה שלא נוכל להתמודד איתה).

IC4

New member
אולי זה לא כל כך נורא....

אחרי הניתוח תתארי לעצמך איזה שחרור ינבע ממנו כמה דברים שהודחקו ישתחררו פשוט אני ארגיש אדם חדש!! אדם חופשי!!!

איזה ניתוח אתה תעבור?

ודרך אגב-גם אני עברתי לפני חודש ניתח וחשבתי שאחרי זה אני סוף סוף יהיה "אדם חדש" אבל כלום לא השתנה

דנה^^

New member
אבל למה אתה מצפה

שדברים ישתנו מעצמם? דברים לא יזוזו אם לא תזיז אותם. אתה רוצה לשנות? תשנה. אל תצפה לגלות עולם חדש כשתתעורר לפני שתשנה משהו קטן בך.

למעלה