לכל צופי הROCKSTAR INXS מה אתם אומרים על הקאבר שסוזי מקניל עשתה לפני יומיים לבוהמין רפסודי?
E Eilamt New member 1/9/05 #1 לכל צופי הROCKSTAR INXS מה אתם אומרים על הקאבר שסוזי מקניל עשתה לפני יומיים לבוהמין רפסודי?
R rainbow 1974 New member 1/9/05 #2 היא כלבה! מיג היה צריך לשיר את הקאבר הזה! זה היה כ"כ הוא.. הוא ויתר על התפקיד הראשי ב we will rock you בשביל התוכנית... הקאבר היה נחמד אבל אני בטוחה שמיג היה יכול לעשות אותו הרבה יותר טוב..
היא כלבה! מיג היה צריך לשיר את הקאבר הזה! זה היה כ"כ הוא.. הוא ויתר על התפקיד הראשי ב we will rock you בשביל התוכנית... הקאבר היה נחמד אבל אני בטוחה שמיג היה יכול לעשות אותו הרבה יותר טוב..
ה האריסונית New member 1/9/05 #3 הא? איפה התוכנית הזו משודרת?אוחח מיג כל כך טוב,אני חושבתש הוא ויתר על התפקיד רק בשביל לגוון קצת-הם יקבלו אותו חזרה בזרועות פתוחות
הא? איפה התוכנית הזו משודרת?אוחח מיג כל כך טוב,אני חושבתש הוא ויתר על התפקיד רק בשביל לגוון קצת-הם יקבלו אותו חזרה בזרועות פתוחות
R rainbow 1974 New member 1/9/05 #4 לכל מי שלא יודע ורוצה לראות.. כי כבר אמרתי לנוי באייסי זה כל יום רביעי וחמישי ב-9 בערוץ סטאר וורלד..
ה האריסונית New member 2/9/05 #7 סוזי מעולה אבל היא נורא מעצבנת אותי,היא בטוחה בעצמה *מדי* במקום בו כולם ממש ממש מוכשרים.
E Eilamt New member 2/9/05 #11 היא הייתה בטוחה בגלל שהשופטים נתנו לה חסינות...אפילו שתי חסינויות והיא נתנה אחת למרטי..
R rainbow 1974 New member 2/9/05 #13 הם לא נתנו לה חסינות.. הם רק החליטו שהיא תשיר את ההדרן ואפילו אמרו לפני שמי שהם בחרו להדרן יכול להיות בשלישייה שקיבלה הכי פחות קולות..
הם לא נתנו לה חסינות.. הם רק החליטו שהיא תשיר את ההדרן ואפילו אמרו לפני שמי שהם בחרו להדרן יכול להיות בשלישייה שקיבלה הכי פחות קולות..
E Eilamt New member 3/9/05 #14 וזה אותו דבר..מרטי היה צריך להיות.. אבל בגלל ה"הדרן" הוא לא הלך לשלשיית התחתית
R rainbow 1974 New member 3/9/05 #15 לא.. ברוק אמרה שבתחילת ההצבעה הוא היה בשלישייה הנמוכה אבל בסופה היו לו יותר נקודות מכל השלישייה הנמוכה ביחד..
לא.. ברוק אמרה שבתחילת ההצבעה הוא היה בשלישייה הנמוכה אבל בסופה היו לו יותר נקודות מכל השלישייה הנמוכה ביחד..
ה האריסונית New member 2/9/05 #9 אבל מרטי מעצבן,הוא נתקע במקום ולא זז-ועד שהוא כן זז הוא נורא אממ,מוזר. מיג מתפרע כזה,יש לו נפש של כוכב רוק
אבל מרטי מעצבן,הוא נתקע במקום ולא זז-ועד שהוא כן זז הוא נורא אממ,מוזר. מיג מתפרע כזה,יש לו נפש של כוכב רוק