לכל ציבור המעשנים+המלצת סרט.

לכל ציבור המעשנים+המלצת סרט.

טיפ קטן. פעם הבאה שאתם הולכים לקיוסק לקנות איזו חבילה אז תפזלו קצת שמאלה. לא עוד קצת שמאלה. קרוב. לא זה הפורנו
תחזרו קצת ימינה. מעולה עכשיו שימו לב שיש שם טבק לגלגול בשם drum(עטיפה כחולה). תבקשו אותו. מעולה עכשיו תבקשו גם ניירות גלגול. מעולה. עכשיו יש לכם טבק לגלגול. זה זול יותר(60-70 סיגריות בחבילה של 30 ש"ח) זה טעים וחזק יותר(עשוי מטבק טרי חצי מיובש בניגוד לסיגריות שהוא מיובש לגמרי) ויש לכם אופציות לעשן אותו בכל מיני דרכיםהיות והניקוטין נספג דרך חלל הפה והגרון כמו סיגרים. והכי טוב בכל העניין שאתם הופכים להיות אשפי גלגול ופעם הבאה שתרצו ל"הירגע" אתם מסודרים. והסרט: רקוויאם לחלום אתמול ראיתי אותו אחרי שנה של ציפיה והוא שווה כל שנייה שחיכיתי. הסרט מתאר חיי יום יום של נרקומנים. הסרט מתחיל רגוע אך לאט לאט הקצב עולה ואיתו מידות הזעזוע. הסרט מאד מאד קשה לצפייה. עריכה וצילום מושלמים.

אחלה סרט ו..

למי יש כוח לדראם? פעם האמתי היינו משתמשים בזה בשביל הקססות חחח פחות כסף וגם טעם נחמד- אבל אחרי הכל, אףאחד לא יגיד שזו ה-סיגריה שלו...

למי יש כוח לדראם../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

זה המלך
קודם כל מתווספת ההנאה שבגלגול(הופך לחלק מטקס העישון) במיוחד אם יוצא אחד מעולה. אבל זה טעות רצינית לקססות. הטבק הרבה יותר חזק מטבק רגיל ככה שמה שאני רגיל להפיל במכה בלי בעיה לוקח שתיים ואפילו שלוש מכות. שלא נדבר על זה שהדראם הוא ארוך וסיבי ולא אבקתי כמו שצריך.

נו כי אין לך את הריאות ../images/Emo3.gif

2 3? בעעעע כבר עשינו מלחמות של 2 במכה אחד אחרי השני אבל 2 נסיונות? בעעעע

פלוטוֹ

New member
../images/Emo5.gif

איכס... סיגריות וכל דבר אחר שמוציא עשן זה כזה מגיל (יש לי רגישות לזה... אם העשן חולף לי ליד העין אני צריך לשתוף אותה איזה שעה במים כדי שאוכל לפתוח אותה)

המממ...

לא יודע עם איזה ראש פצפון אתה מעשן.... אבל את זה אתה לא מוריד במכה ואני שם על זה כסף. וחוץ מזה בכיף אחי אתה מוזמן יום אחד לישיבה. (אם יש לך תתחלק)

פלוטוֹ

New member
יש עוד סרט מדהים בנושא -

"יומן נעורים", זה סרט חזק ויפה לדעתי... שווה צפיהה

פלוטוֹ

New member
דבק?

אני לא זוכר את הקטע
ראיתי אותו שנה שעברה בבי"ס (אני זוכר שכל פעם שהיה קטה קצת "לא נעים" המורה עמדה והסתירה את הטלוויזיה
)

פלוטוֹ

New member
ואם כבר קלאסי - תעביר את זה הלאה

זה אחד הסרטים הכי יפים שראיתי
כנ"ל לגבי A.I

למעלה