לכל קוראי הפורום שלום
אני יודע כמה אתם להוטים ואוהבים את ספריו של קרליטוס. אני הלכתי בדרך הזו 12 שנים בלהיטות ובעוצמה שאין למעלה ממנה.. האמנתי בכל ליבי בדרכי ואני יודע שאין סיכוי שתקבלו את מה שאומר, אבל אגיד זאת בכל זאת: חיפשתי וחפרתי ודשתי ו..וואלה מצאתי משהו שם בפנים... אבל זה לא זה!!!! זה לא אמיתי, חברים!! קסטנדה עבד עלינו!!
הוא סופר רגיל מן המניין שחקר ולמד וקרא הרבה וחיבר כל מיני תורות ואמונות. גם אם נראה לכם שאתם עושים חלימה ומתקדמים, זה הכל אוטוסוגסטיה מטורפת שהדיבוק שאוחז בכל מי שקורא את הספרים האלה מקרין עליו, האינטימיות וההרפתקנות, הרומנטיות המטורפת של הספרים - מדבקת בטירוף! לקח לי 3 שנים רק לתפוש את הדברים החדשים בלי החשיבה המושפעת מקרלוס, והדברים החדשים - אין להם וכהוא זה איזשהי קירבה מינימאלית למשהו שאולי יכול להיות קשור למשהו שכתב קרלוס קסטנדה. ואם אתם לא מאמינים, עצה הכי פשוטה, גשו לאדם רוחני אמיתי (גורו, רב מקובל, מישהו מחובר מאוד וכו') תתיעצו איתו, תראו מה יגיד, אם יגיד משהו בכלל
אני יודע כמה אתם להוטים ואוהבים את ספריו של קרליטוס. אני הלכתי בדרך הזו 12 שנים בלהיטות ובעוצמה שאין למעלה ממנה.. האמנתי בכל ליבי בדרכי ואני יודע שאין סיכוי שתקבלו את מה שאומר, אבל אגיד זאת בכל זאת: חיפשתי וחפרתי ודשתי ו..וואלה מצאתי משהו שם בפנים... אבל זה לא זה!!!! זה לא אמיתי, חברים!! קסטנדה עבד עלינו!!