לכל רוכבי השטח מומלץ לעלות לכביש

RONBIKE

New member
לכל רוכבי השטח מומלץ לעלות לכביש

בימי חורף אלו , טיולים בכבישי בית שמש ביום שבת כמוהם כרכיבה בשטח, בנוף יפה, לא צריך להחליף אופניים לבוא עם אופניי השטח כמו שהם ולעשות מסלולים באיזורי בית שמש בכביש אלפים עושים זאת בשימחה ממש. לשמור על רכיבה מסודרת בשוליים וחודשי החורף יחלפו מהר מאוד.

RONBIKE

New member
אפילו במהירויות של 15,20 קמ"ש בכביש

ניתן להינות הנאה מלאה וכשיורד גשם ישנם תחנות האוטובוסים להיכנס לתוכם עד יעבור הזעם.

aFish

New member
די לדמורליזציה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo188.gif../images/Emo113.gif

המסוכר אנו עשויים
האם לא התאמנו כל הקיץ כדי להתקשח בחורף
אז יורד קצת גשם מהשמים...מזיעה אנחנו לא נרטבים|? אז הבגדים מתמלאים בבוץ...לא מכבסים אותם במילא אחרי כל רכיבה
אז האופנים הופכים חומים....מי לא מנקה ומשמן אחרי רכיבות
בקיצור - אין מצב לא לצאת לשטח. הגיע הזמן להינות מעודף שבילי הכורכר
סופ"ש נעים ורטוב לכולנו.

Eyal Hershtik

New member
לא רק זה ....

בסוף הרכיבות בחורף אלו הן אותן רכיבות שיזכרו לעד בתור חוויות מדהימות ....

RONBIKE

New member
מי שלא מכיר אותי אני איש שטח שיכול

לחיות במערות או ביערות, בוץ עליי לא עושה רושם ביכלל אני גם דייג ויכול להיכנס לים בטמפרטורת מים של 18 (טמפרטורת הים תגיע ל18 מעלות בחודש ינואר) מעלות עם מגפיים גבוהים בדייג חופים בשעה 4 בבוקר. זה לא לחטוף בוץ עלייך זה לחטוף קרח מקפיא עליך בכדי לתפוס איזה סרגוס או פלמידה מזוהמת מימיי הים התיכון. אני המלצתי לרוכבי השטח לעלות לכבישי בית שמש והסביבה כי זה כמו מסלול שטח מצויין עם נוף וריחות שטח , הכבישים ממש מדוללים בתנועה והמוני אופניים בדרכים, נופים יפים, ריח של עצי אורן באויר, מה צריך יותר מזה ?

aFish

New member
מה צריך יותר מזה?

ה-מ-ו-ן
שקט מדהים של אחרי גשם כשגם הציפורים עדין לא מוציאות ראש ללא רעש מכוניות ולו גם מעטות.
צבעי יער אפורים ואעננות של צמחיה שרק מתחילה להוציא את הראש
פרחים בודדים שמתחילים להרים את הראש
רעש של אבנים מקפצות על השרשרת, של בוץ שמשקשק על הצמיג ועוד...רק שאני חייב לזוז עכשיו

למעלה