לכל שאלה... יש השערה...ואין תשובה..

לכל שאלה... יש השערה...ואין תשובה..

לך.... הרבה שאלות רציתי לשאול אותך, אבל העיתוי מעולם לא היה טוב, וכנראה שלעולם לא תענה לי על השאלות האלו ... התגעגעת אלי? (אחרת לא הייתי מתקשר !!! ) אתה יכול בלעדיי? (בקושי... ) אתה רוצה אותי? (כן, אבל זה לעולם לא יתאפשר... הנסיבות ידועות) הלב שלך פועם כמה דקות לפני שאני מגיעה אליך? (פועם בחוזקה) אתה חולם עלי? (רק חלומות מתוקים עם עתיד ורוד) שברתי את ליבך? (כן !!!!!!!) שכבת פעם עם מישהי וחשבת עלי? (כן !!!!!!!!!! ) אתה רועד רק שאני נוגעת בך? (כן ) האם אי פעם תוכל לשכוח אותי? (לא !!!!!!!!!!!!!) אם היה ניתן להחזיר את הגלגל לאחור מה היית עושה? ( לוקח אותך לזרועותיי) סחפתי אותך? (כן) אתה אוהב אותי? (אולי.......?!?!?!) הלוואי ויכולת באמת לעהות לי, אבל כנראה שלעולם לא אדע, מה שנותר זה רק ההשערות שלי...

אניהו

New member
מכיר את ההרגשה

מאוד מכיר. אין לי עצה. רק שתמצאי לך אהבה חדשה. רק שתפסיקי להטריד את ראשך בזה. רק שעוצ של שינה שחסרות... מכיר מכיר מאוד

לא מצליחה להרדם....

מרוב התרגשות. היום קנינו את הבית הראשוןן שלנו. בעלי ואני כל כך מאושרים. עכשיו אני כבר אחרי נפילת האדרנלין, אבל עדיין מתרגשת............. איזה כייףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף וזהו אסיים בברכת שנה טובה לכולם שנת הגשמות, אהבה והצלחות.... עם המון חיוכים

למעלה