לכל שונאי הדמויות למיניהם

Passion4Life

New member
לכל שונאי הדמויות למיניהם

אני כבר הבנתי שיש פה מחנות של שרידן, קיי וצ'ריטי (עוד מישהו?) אבל למה לשנוא רבאק? כאילו רק שתדעו שזה שאתם שונאים דמות כלשהי, זה רק מראה כמה אותו אחד עושה את הדמות שלו בצורה אמינה ואמיתית וזה היופי בכל זה. זה נותן לנו תחושה שיענו הם באמת רעים או טובים בצורה ממש חולנית. אבל מפה ועד לרדת על אנשים אחרים בגלל שהם שונאים דמות כלשהי, לפי דעתי זה ממש טיפשי. כולם משחקים יפה (איזה יפה, מ--ד--ה--י--ם !!) וכל אחד עושה את הדמות שלו בצורה הכי טובה שהוא יכול. זהו, רק רציתי לומר את זה.

Bow Wow4

New member
אז האמרה שלך לא נכונה...

אם תוריד את הגלגלת קצת למטה, תראה שרוב רובנו מסכימים ששחקני תשוקות הם פשוט ג-ר-ו-ע-י-ם חוץ מכמה בודדים יוצאי דופן. ובגלל שהשחקנים גרועים - הסדרה טובה ומצחיקה ביותר! ובנוגע למחנות - אל תדאג בנוגע לזה... אמנם זה לעיתים לא כל כך נעים לקרוא אבל זה גם לא מלחמת עיראק-איראן... B COOL

Bow Wow4

New member
על כולם

חוץ מטימי, טאבי, ג'וליאן, אייבי ותרזה שהם נחשבים לשחקנים ברמות על ומועמדים לכל הפרסים החשובים. כל השאר פשוט לא שחקנים טובים...

Passion4Life

New member
בוא לא נשכח ש...

שגם בסדרות אחרות כמו: צעירים חסרי מנוח/ימי חיינו/היפים והאמיצים יש את הבולטים במיוחד שהם גג 2-3. ואם אתה רוצה הוכחה: סטפני מהיפים והאמיצים כמעט כל שנה זוכה בקטגוריה שלה ומעניין שאף אחד מהסרה לא זוכה.. פרט לפעם אחת שזכתה ברידג'ט החננית הזאת.. אז לומר שהשחקנים הם גרועים, לא מסכים איתך בכלל, אולי הם לא מועמדים לפרסים או משהו כזה אבל הם משחקים מעולה וזה מה שחשוב.

Bow Wow4

New member
אני חי בעולם שהולכים בו מכות בשישי

בלילה באמצע הרחוב... (תרשי לי לא להרחיב בנושא...) בכל אופן לא מניתי את השחקנים האהובים עליי (מאנקירזה, הלו!!!), את השחקנים הטובים בוחרים וועדות ואקדמיות מובחרות לטלוויזיה בארה"ב. הייתי נותן קישורים אבל אין לי כח... באוו וואו4, שחזר חצי
הבייתה, אבל חזר...

למעלה