לכל שונאי החורף כנסו לזה
ש שביעיסטית ראשלצית New member 7/12/03 #4 גמני מסכימה..!! (נטלי.. את פה??) עשרים שנה שלא דיברנו מותקקק ישלי מליון מה לספר לך!
A amickyaa New member 7/12/03 #5 כפרות../images/Emo2.gif שבוע טוב לכולםםםםםםםםםםםםםםם אוף אין לי כוח כבר ללינקים אני מנסה.....כן,כן נווווווווווווו כ-נ-ס-ו ל-כ-א-ן חייבים !
כפרות../images/Emo2.gif שבוע טוב לכולםםםםםםםםםםםםםםם אוף אין לי כוח כבר ללינקים אני מנסה.....כן,כן נווווווווווווו כ-נ-ס-ו ל-כ-א-ן חייבים !
P Principessa 17 New member 8/12/03 #6 אז קשה לשלוח הודעה???? טלפון? משהו??? חחחח גם לי יש מה לספר לך... כן, לפעמים אני מבקרת פה.... מתי את באה אליי?
אז קשה לשלוח הודעה???? טלפון? משהו??? חחחח גם לי יש מה לספר לך... כן, לפעמים אני מבקרת פה.... מתי את באה אליי?
ד דובשנִית New member 8/12/03 #7 כל כך מסכימה! כבר שלושה ימים אני לא יוצאת מהמיטה.... 39 מעלות חום!!! היום בבוקר היה קצת שיפור וירד ל-37.5, אבל אל דאגה.... חזר במהרה ל39.
כל כך מסכימה! כבר שלושה ימים אני לא יוצאת מהמיטה.... 39 מעלות חום!!! היום בבוקר היה קצת שיפור וירד ל-37.5, אבל אל דאגה.... חזר במהרה ל39.