לכל שלל הטריאתלטים ערב טוב

ערןD

New member
לכל שלל הטריאתלטים ערב טוב

כמה הודעות: 1) שימו לב שבכל עת מתווספות "שאלות" חדשות ל"שאלות נוספות". אודה לכל מי שירצה לעזור ולרכז שאלות מימים עברו וכך לעזור בבניית מאגר שאלות נרחב,מקצועי ובכך לעזור לנו להפוך את הפורום ליותר "ידידותי למשתמש" 2) מילון מונחים - היות ועדיין אין מונחים במילון הוא אינו מופע כאופצייה. אנא הוסיפו מונחים כאוות נפשיכם. הוספתי שתי קטגוריות,אך היד עוד נטויה. רעיונות למילונים נוספים יתקבלו בברכה. הקישור למילונים נמצא למטה. 3) לכל אנשי הברזל. (מתנצל מראש עבור אילו שההודעה אינה רלוונטית עבורם). היות והטריאתלטים ישראלים מצאו את עצמם בתחרויות שונות ומשונות בעולם הייתי מבקש מכם תיאור קצר של המסלול,טיפים,מה כדאי לקחת וכל מה שעולה בדעתכם שיכול לעזור לספורטאים אחרים שיהיו במקומות אילו בעתיד. אנא עדכנו אותי,ע"מ שאוכל לפתוח קטגוריה מיוחדת לנושא הזה. שיהיה המשך ערב נעים ערן

oferba

New member
יפה ערן אבל...

מה עם "סתם" רצים ולמשל תיאור "סתם" מרתונים בהם השתתפו הרבה רצים ישראלים בשנים האחרונות? (לדעתי עדיין יש יותר כאלה בארץ מאשר אנשי ברזל...)

ערןD

New member
אם כך -

אני מתנצל. ואנסח זאת מחדש בקטגוריה רביעית. 4) כל הספורטאים המעוניינים לעזור ולתאר רשמים מאופי מסלולי תחרויות שהשתתפו בהם תיפתח קטגוריה שתתאר ריצות שדע,ריצות מרתון וכד. תודה על ההארה. ערן

למעלה