לכל תושבי העיר לוד..

לכל תושבי העיר לוד..

לאור שני מקרי הרצח ביומיים האחרונים אני אישית מזועזעת. אני חושבת שזה בכלל לא אנושי לקחת חיים של אדם ולא משנה על רקע מה זה, גזענות, סכסוך בין משפחות או כל דבר אחר. אני קוראת לכם להציע רעיונות כנגד האדישות של הציבור בעיר למקרים אלה, ולשיפור הביטחון פה בעיר וננסה לפעול בהתאם. אם זה הפגנות מול משרדי הממשלה או כל דבר אחר. בנוסף, בשעה חמש וחצי תתקיים מסיבת עיתונאים בעיר עם ראש העיר ושאר בכירי העירייה בנושא זה בבית הנוער בעיר (מאחורי בניין המשטרה, על יד גן גנדי). מוזמנים לראות בחדשות, לדעתי זה ישודר בערב.

הקשיבו הקשיבו!!!

כל העיר עמוסת מתנדבים ומשטרה ו........... מ ש מ ר ה ג ב ו ל !!!! איזה כיף!!! שי

הצעה שלי(אחת מיני רבות)

צ.ה.ל.(צבא הגנה ללוד) יחידה מובחרת בסדר גודל של גולני\גבעתי שזה כמה גדודים,כשכל 6 מטר עומד חייל שאומן לחסל כל עבירה על החוק (סמים\זנות\ירי וכיוב') זה בתור התחלה לתקופה של שנה או 2 יחסל כל דבר. שי

לשי

אני אוהבת את הרעיון של צ.ה.ל אבל הכיוון שלקחת אותו הוא קיצוני מדי. אולי זה משהו שיוכל לעזור אבל אני חושבת שצריך לפעול בדרך שתראה שלא כל הציבור כזה ורוב האוכלוסייה איכותית הרבה יותר.

ברור שלא רוב הציבור הינו עבריין

אבל רוב הציבור חי כרגע בפחד. ולכן רוב הציבור צריך מישהו או משהו שירגיע אותו. צ.ה.ל כפי שאני הצעתי הוא לא נגד הרוב,הוא בעד הרוב. הרוב צריך לחיות ללא פחד וללא סכנה. צריך וחייב...לא רוצה או מקווה...צריך וחייב!!! שי

אממ..

האמת לא יכולתי להיות כי היו לי מחויבויות קודמו אבל עזרתי לארגן שם הכול ולהעמיד על הרגליים. אברר ואודיע בקרוב

Jen74

New member
שמעתי את ראש העיר מתראיין בטלוויזיה

דיבר על אפשרות של החרמת נשקים מכלל תושבי העיר. אני חושבת שזה יכול להיות צעד ראשון מעולה לכיוון פתרון האלימות בעיר.

למעלה