לכל תושבי כפר האורנים מפפו מיכל

pap:-)

New member
לכל תושבי כפר האורנים מפפו מיכל

לכל תושבי כפר האורנים סוף סוף אני מוצאת כמה דקות לכתוב לכם, למי שלא מכיר את רונן, רונן אדם מאוד אחראי ומאוד רגיש. אין ספק שעם כל מה שעובר עליו, לדעת שאתה נמצא במשפחה כמו משפחת כפר האורנים גורם לו לדמעות, התרגשנו לקבל את הציורים והברכות מילדי הישוב, כמיות הטלפונים שמגיעים אלי מרגשים אותי כל פעם מחדש האחפתיות של כל אחד מכם והדאגה לרונן לי ולילדים גורמת לי גם כרגע לדמעות, לדעת שאתם איתנו ואתם דואגים לנו, נותן לרונן כוחות להבריא מהר ולהבין שהוא גר במקום מקסים עם אנשים מקסימים, ואם הכל יהיה בסדר אולי לבקר במסיבת פורים. אני חוזרת עכשיו מבית החולים, מצבו של רונן יהיה בסדר היד תצטרך לעבור ניתוח נוסף, אבל כרגע הוא במצברוח טוב, אני מקוה שכל יום תהיה התאוששות במצבו יותר ויותר. כרגע אנחנו לא יודעים מתי הוא ישתחרר מבית החולים. רונן ביקש שאכתוב כמה מילות תודה ואני הרגשתי שאני רוצה לשתף אתכם במה שעובר עלינו באמת. שוב תודה לכולכם על התמיכה, אני יודעת שאתם מתחשבים בי ומנסים להתקשר כמה שפחות, אבל אני תמיד אשמח לענות לכם ולידע אתכם במה שקורה. לילה טוב כפר האורנים פפו מיכל

../images/Emo57.gifאמנם לא מכירים באופן אישי אבל

מאוד מאוד שמחים לשמוע על השיפור במצב של רונן. אנחנו מצטרפים אל האיחולים להחלמה מהירה ומושלמת. אלון ונטע

סרגיי ק

New member
תודה לכולכם על דעגה

אני מודה על דעגה רבה ומרגשת. קראתי כל ההודעות והרגשתי יחס של כרובי משפחה. ביקר ריגשו אותי מכתבים של ילדכם
אני מכווה להחלמה מהירה של רונן ושוב תודה.

orela

New member
תודה לך

תודה רבה לך בתקווה שתחזור לשגרה במהרה ובהצלחה בחיפוש בית ביישובינו אתה ומשפחתך מוזמנים בזרועות פתוחות

טלכספי

New member
לסרגיי,

מרגש מאוד לקרוא את הדברים. שוב - אלף תודות. מקווים שתתחזק ותחלים במהרה ותחזור אלינו - אם במסגרת העבודה, או כתושב מן השורה. ולרונן - שוב, ברכת החלמה מלאה ומהירה והמון תודה! בעיניי ובעיני הילדים אתם פשוט גיבורים. ממשפחת כספי

סרגיי ק

New member
תודה לכולכם

אני קראתי את כל ההודעות ומאוד נרגשתי, ביקר ממכתבי ילדכם. אני מכווה לשלמותו ו החלמתו של רונן ושוב תודה

איימי3

New member
איחולי החלמה ותודה!!!

אנו מאחלים החלמה מהירה לרונן ולסרגיי...ומודים מקרב לב על שהגנתם במסירות ,אחריות ואומץ לב על חיינו. מי יתן ולא נצטרך לעמוד במבחנים כאלו בעתיד! משפחת קורן (נסטור,אירית והילדים)

לרונן, מיכלי אושר ומתן היקרים

גאים להיות חברים שלכם רונן הגיבור, רפואה שלמה והחלמה מהירה למיכלי תהיי חזקה כמו שאת יודעת להיות . אושר ומתן , תנו חיבוק לאמא ואבא מה"דודים" בירושלים אוהבים אתכם ומחבקים אתכם אורית וגיל

למעלה