לכל תושבי מודיעין והאזור....

Eyal Hershtik

New member
לכל תושבי מודיעין והאזור....

או בקיצור לאילן : אתמול ושלשום הסתובבתי באזור , ובמהלך הנסיעה ככה הסתכלתי על מקומות חדשים לרכב ואז נגלה לעניני נוף מרהיב מדרום מזרח למכבים -ממש לא רחוק). האם המקום מסוכן לרכיבה ? האם אתם מכירים את האיזור ? אני נמצא שם מדי פעם ואשמח לדעת ... אייל

Eyal Hershtik

New member
הכוונה היא ...

לכל האזור שנמצא צפונית למבוא חורון בקרבת ישובים בשם "בית לקיא" ,"בית סירין" . אם אתה עומד נכנס למכבים ומגיע לככר פשוט תסתכל ימינה .

uribt

New member
אך איזה נוף ../images/Emo99.gif

האזור נראה מאוד מעניין ןבאמת גובל במספר יישובים ערביים ולקו הירוק, שפחחות או יותר מקביל לכביש מס' 3. האזור לא "חם" מבחינה בטחונית אם זו כוונתך. שים לב שמסביב לכל מכבים רעות יש גדר בטחון יסודית שעושה את הגישה לא אפשרית ממכבים-רעות. אף פעם עוד לא יצא לי לרכב באזור הזה אבל עושה רושם שלמרות הנוף המרהיב לא תמצא שם הרבה צל, סינגלים או רוכבים אחרים.

עד כמה שידוע לי בית סירא...

שנמצא מזרחית למכבים- כפר עוין, אמנם לא אקטיבית אך בכל זאת לא הייתי ממליץ לך להתקרב יותר מדי לשם. בעבר כביש 3 עבר דרך הכפר (מפארק קנדה) והתחבר ל 443 בצמוד למחסום שאחרי צומת מכבים (לכיוון ירושלים)- כיום הגישה לשם חסומה, אך גם לפני יותר מ 5 שנים לא היה סמפטי לעבור דרך הכפר- שמעתי על יותר ממקרה אחד שיידו שם אבנים על מכוניות.. לתשומת לבך!

IlanShacham

New member
כך גם אני שמעתי...

כעקרון כל האזור הזה הוא כבר מעבר לקו הירוק - אני לא הייתי רוכב שם. אכן הנוף יפה, ואני מקוה ומאמין שיבוא יום שנוכל לצאת לרכב גם בשטחים הללו (אולי עם דרכון), אבל זה כבר גולש לתחומים של אחרים.

JacobLevin

New member
למרות שלא קוראים לי אילן

"רכסים" רכבנו באיזור דרומי טיפה לתיאור שלך, פרק קנדה נטף וקצת צפונה לנטף. נוף יפה. בטחון? יתכן והמסלול תופר טיפה את הקו הירוק, אולם לא נושק לשום כפר, החלטה אישית. עד מחר בערב לכל המאוחר יהיה המסלול באתר רכסים. יעקב

IlanShacham

New member
אז תשנה את השם!

זה פשוט חוסר אחריות להסתובב בעולם עם שם שונה מאילן

למעלה