לכם, שלום!

לכם, שלום!../images/Emo62.gif

רק רציתי להגיד : 1. לא לרדת על אחותי החביבה ביותר יותר 2. רעיון לדיון חדש ומרתק, וואי אני מבריקה..: רציתי לדעת מה החלומות הכי מטורפים שהיו לכם אי פעם אם תהיה הענות גם אני אכתוב את החולומות הדבילים שלי ואם לא תהיה הענות אז נדפקתם, בכל זאת אני יספר את החולומות הדבילים שלי כדי לעורר הענות... ואם יש כאן איזשהו פרשן "צפנת פענח" אז הוא מוזמן גם לבוא ולתת דעותי ונא לזכור- אנחנו לא רוצים לרדת אחד על השני בגלל חלומותיהף, אז תרגישו חופשי, ביי ביי בירדי תום

אז ככה:

פעם חלמתי , שהייתי עוד ממש ילדה יותר קטנה מהיום, שאני בקייטנה וכולם צריכים ללכת לישון עכשיו, וזה לא היה קיטנה זה היה יותר מחנה קיץ כמו שיש באמריקה בחופש הגדול... ואני הייתי במיטה למעלה, והיה גשם בחוץ ואסור לצאת החוצה וכולם קיבלו מהמדריכים ארטיקים מזה מגניבים, ואני לא קיבלתי ארטיק ומזה בכיתי, הייתי קטנה, ואז המדריכה החליטה שכן להביא לי ארטיק גם והיא הגישה לי אותו אבל לא יכלתי לתפוס אותו, לאחוז בו.. וזה היה סיוט, וכל ילדים האחרים היו מצוירים ואני לא , ופשוט נתקפתי פחד נדמה לי שגם צעקתי "אמא, אמא" מתוך שינה.. והיד שלי פשוט עברה דרך הארטיק ולא תפסה אותו.. ומאז אני זוכרת את החלום הזה ולא שוכחת אותו.אז אם למישהו יש רעיון לפיתרון וגם סתם דברים אידיוטים יתקבלו בברכה אז בבקשה!

היי! גם לי!../images/Emo12.gif

גם לי היה פעם חלום מצוייר שניסיתי לתפוס משהו ולא הצלחתי... בערך! חלמתי שאני שאלתיאל קוואק, ואני במדבר, מתחבא מאחורי אבן, לא זוכר למה, בטח מאלוהים או משהו, ואיכשהו ידעתי שזה חלום, ומישהו סיפר לי שאם נוגעים בלב עם היד בחלומות אז קורה משהו, ועשיתי את זה, אבל לא הצלחתי להגיע ללב, כי היד נתקעה ממש לפני הלב, ואז ניסיתי בכל הכוח, ואז התעוררתי. היכול להיות שיש קשר בין חלומות מצויירים לבין תקיעות?

בר שריר

New member
אהלן אחותי החביבה !

אמ... אני זוכרת שסיפרת לי על החלום הזה לפני שנים רבות.. כן, כן אני זוכרת... חחח... מצחיקה שכמותך.. הייתי רושמת על ***** שסיפר לי שהוא הומו בחלום.. אבל ואט אבר.. עיזבי לא יפה... טוב צ´אוה!!

למעלה