לכם...שם רחוק

r o n i1

New member
לכם...שם רחוק

כל כך קשה כאן אני מרגישה כל כך לבד אתם שם רחוק ואי אפשר לנשום עכשיו הם פה אבל עדיין לבד המצוק קורא המצוקה עונה הזריחה מתחילה ואז הגשם מגיע הדמעות יורדות שוטפות את הכל את הכאב את השמחה את העצב את הגעגוע ועכשיו יש שקיעה והכוכבים מנצנצים הדמעות שוב מתחילות אך הפעם... לא מפסיקות... מוציאה את האולר ומתחילה לחתוך העיקר לשכוח... העיקר לשכוח... הייתי פה עזבתי לפעמים חזרתי..........

ה מוזה

New member
רוני .. כנסי לפה

אנא תעלי הודעה שאת בסדר שם אם בשעה הקרובה לא אשמע ממך מעבירה את הענין הלאה בבקשה תעלי הודעה או מסר אישי אלי שאת בסדר במידה והמסרים לא עברו - מקווה שתקראי פה דואגת לך ילדה ..

r o n i1

New member
מצטערת שלא עניתי .. התנתקתי קצת

מהמחשב.. אני בסדר... בערך.. תודה לך מוזה קרה עך הדאגה על האכפתיות... תודה

ה מוזה

New member
ואנחנו פה ..אולי רחוקים אבל דואגים

תבכי את הקושי את הכאב את הגעגוע את העצב תני לדמעות לשטוף את הכל החוצה ותני לנו ..תני לי להושיט לך מפה יד הדרך לשכוח היא לא דרך האולר הכאב הנוסף לא יטשטש את הכאב שקיים יש מסביבך ולא רחוק .. מישהי שכן דואגת לך מאוד .. ואת לא לבד! רוני ..מה כואב לך כל כך ? תנשמי עמוק ולאט ...ותושיטי לי פה את היד שלך כי אני באמת דואגת לך ילדה .....

מוזה יקירה

את כל כך נתונה לכולם, שזה פשוט מדהים! כל כך ערה למצוקות של האחרים, כך כך דואגת, תמיד נמצאת עם מילה טובה, תומכת. כל הכבוד לך! אין ספק שאת בן אדם נדיר, ויופי של מנהלת פורום! כה לחיי!! קבלי
ענק!!!!

כל כך מכירה את "האולר" ../images/Emo7.gif

אתמול בלילה הוא קפץ לביקור קטנטן הפעם למדתי הייתי "תלמידה טובה" אף אחד לא יכול לראות ולדעת בנאדם שמח מחייך ומאושר הם רואים הלוואי והיו רואים את הסערה שבפנים....

RonMoore

New member
רוני (שם יפה ../images/Emo13.gif )

את האולר אני לא מכירה, אבל את ההרגשה כן. אני כל-כך מזדהה עם מה שכתבת ומאחלת לך רק טוב! אמא שלי היקרה תמיד אמרה לי לא לחפש פתרונות חיצוניים. כמה שכעסתי כשהיא אמרה את זה! עד שהבנתי. הכוח נמצא בתוכך. מי ייתן שתמצאי אותו.
מרוני אחת לרוני אחרת

רוני.... (לא שם יפה.... שם מדהים!)!

רוני, האולר... אומנם מרחיק את הצרות שלנו... .גורם לנו לשכוח מאת לרגעים מספר... אך הוא לא הדרך להיפתר מהצרות! מכירה את האולר... אולי אפילו קצת יותר מידי טוב.... והוא לא הדרך... באמת שלא. תחזיקי חזק רוני!!!! יהיה טוב!!!
יש לך שם מדהים!!! מתה על השם הזה....!

למעלה