לכם...

פלופ

New member
לכם...

אתה לא מבין אותי??? בטח שאתה לא מבין אותי , אני כבר שבועיים מנסה להגיד לך , לדבר איתך , להוציא את כל הכאב שבי אבל אתה לא נותן לי . שוב השבוע הבנתי כמה שחברים זה תחושה זמנית , כי חבר הוא מי שיעמוד לצדך תמיד , וכמו שהייתי נוהג להגיד: בעוני או בעושר בחולי או בבריאות בזמנים טובים יותר או טובים פחות. והנה עכשיו , אף אחד לא עומד לצדי , אף אחד לא פה בשבילי , ואת הכאב הגדול הזה שבי אני פורק עם ההיא שאני מכיר אותה רק מהאינטרנט , כי אף אחד ממכם לא טורח לשאול אותי - מה איתך?. ועכשיו אני עובר ימים שלמים בלי שאף אחד ממכם מתקשר , עם כל הכאב , מעביר שעות שלמות עם המוזיקה והדמעות האלה שלא מפסיקות לזלוג לי מהעיניים כמו ששנים לא זלגו. וכל הכאב שהסתרתי שנים מזכיר לי שהוא עדיין שם , חזק מתמיד. ורק השבוע דיברתי על זה שהנה כיתה י´ב וסוגרים מעגל , וכמה שזה נכון , כמה שהחופש הזה מסמל לי את כל ה12 שנים האלו מכיתה א´ ועד ועכשיו. והכי הכי כואב לי שרק לפני חודש עשיתי הכל למען כל אחד מארבעתכם , ובכל מקום שיכלתי לעזור עזרתי , וכמה שכאב לי שלכל אחד מכם כאב. ועכשיו שכואב לי , הכאב נשאר איתי , מתחזק מרגע לרגע , ואין מי שיתמוך בי , לא מהבית ולא ממכם. אז למדתי לא להאמין למשפט שכולכם אמרתם לי תמיד : "אני תמיד פה בשבילך" כי אתם לא! אז באמת שיהיה לך ולה בהצלחה בקשר שלכם , הכי הרבה בהצלחה שבעולם. ולכולכם , למרות הכל – תודה. "כאן לבד בין הקירות ובוכה אל הקירות וצועק אל הקירות"....

למעלה