לכמה זמן אתם מרשים לעצמכם להתנתק מאקטואליה?

דורי 1981

Well-known member
אני מדבר במיוחד על ימי מלחמה. אני מתעדכן 4-5 פעמים ביום, משתדל שלא בטלוויזיה (למעט מאורעות חריגים). אולי אני אנוכי, אבל יש תקופות שזה יותר מדי עבורי להכיל (עוד מילה שיצאה מהלקסיקון). ככלל, אני מאמין שצפיית יתר בחדשות לא תעשה טוב לאיש, חוץ ממי שמייצר כדורים נגד דיכאון.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member

לכמה זמן אתם מרשים לעצמכם להתנתק מאקטואליה?​

אני מדבר במיוחד על ימי מלחמה. אני מתעדכן 4-5 פעמים ביום, משתדל שלא בטלוויזיה (למעט מאורעות חריגים). אולי אני אנוכי, אבל יש תקופות שזה יותר מדי עבורי להכיל (עוד מילה שיצאה מהלקסיקון). ככלל, אני מאמין שצפיית יתר בחדשות לא תעשה טוב לאיש, חוץ ממי שמייצר כדורים נגד דיכאון.
בחיים לא. צורך חדשות אזוריות ובינלאומיות על בסיס יום-יומי. לומד ולומד ולומד בלי הפסקה. איך אתה חושב שנעשיתי כזה גאון מופלג? אתה חושב שזה קל? 🧐

יש אנשים אפילו עם שניים ואפילו שלוש תארים אקדמאיים, גם בין גולשי אתר זה, למרות שלא נגיד שמות, שהם טיפשים גמורים. זה רק מראה ומוכיח כמה קשה באמת ללמוד ובאמת להיות חכם ובאמת להיות גאון אמיתי.

קל וחומר גאון מופלג ברמה של-מסודרים בסדר אזכור שמותיהם ובסדר הופעת תמונותיהם מהחכם פחות אל החכם יותר-ארכימדס, לאונרדו דה וינצ'י, מאור פז.

Domenico-Fetti_Archimedes_1620.jpg
leo1.jpg
139789f3ed4c221fe272b38a463384be.jpg

אסור להפסיק ללמוד ואסור להפסיק לצרוך ידע.

אסור גם להתנתק מאקטואליה וחדשות.

אפילו ב"תוכנית הלימודים הפזית", תוכנית הלימודים הפורמאלית החלופית לזאת שלומדים כיום בכל בתי-הספר בכל העולם, תוכנית הלימודים הטובה ביותר והנכונה ביותר בכל הזמנים, זאת שכתבתי בגיל 17 כי נמאס לי מכמה חסר תועלת כל מה שמלמדים בבית-ספר, בחלק מהשיעורים התלמידים אמורים לשבת בכיתות ולקרוא עיתונים מהארץ ומהעולם.

למעלה