תלמד כלל לחיים ספי יקר, ברגע שאתה פר הגדרה לא משקר בפוסטים שלך, אין לך צורך מיוחד לבדוק מה כתבת כל פעם וכו'. אתה יודע קטגורית לומר מה כן כתבת ומה לא כתבת. זה לא תלוי בשאלה מה מופיע שחור על גבי מסך, אלא בשאלה מה עמדתך באותו עניין. רק אלו שנוהגים שלא לומר תמיד אמת בדבריהם, נזקקים לבדוק את עצמם אם מישהו טוען שאמרו משהו וכו'.
כך או אחרת, אין לי שמץ של מושג על מה אתה מדבר. אתה כך נראה, כן יודע, אבל ממאן לגלות לי. מכאן בתיאוריה, הייתי יכול לבקש שוב, אולי תואיל בטובך להיות נחמד וחביב ובכל זאת לגלות לי במה דברים אמורים. מה כביכול אמרתי או ליתר דיוק, היכן כביכול אמרתי את מה שאתה מייחס לי. אלא שכפי שכתבתי לך כבר יותר מפעם אחת כעת, אתה מעייף היום ברמה יוצאת דופן. אז לפעמים אני נהנה מההתכתבויות הקטנות האלה, על אף שאין בהן, לצערי הרב, שום דבר ענייני בדרך כלל. זה מעביר את הזמן, זה משחרר קצת מהדיונים הענייניים לעסוק בזוטות, זה פשוט חביב לפעמים. אבל היום? צר לי, אבל כאמור, מרוב אי-ענייניות ואי-התייחסות עניינית לנושאים עליהם אתה מתיימר להגיב או לדברי אליהם אתה עושה את עצמך מתייחס ובעיקר מרוב חזרתך שוב ושוב ושוב על אותן סיסמאות ריקות מתוכן, אתה פשוט משעמם ומעייף מדי.
אז חמוד שלי... רוצה לטעון שכתבתי שעובדה היא, מה זה היה, משהו לא מוכח או משהו כזה? אין לי כוח לגלול אחורה. קיצר, רוצה לטעון שאני אמרתי את השטות שהמצאת לי? שיהיה לך לבריאות. אולי כתבתי כך בטעות, אולי אתה ממציא ומייחס לי ממוחך הקודח, אין לי מושג. אבל במקרה שלך, זה גם ממש לא מעניין אותי יותר מדי, סורי.
אסתפק באמירה שאם בטעות כתבתי את מה שאתה מייחס לי, ברי שמדובר בטעות (אך הנסיון איתך מלמד שכלל לא בטוח שאכן הדברים האלה יצאו ממקלדתי ושלא מדובר באיזו פרשנות מוזרה שלך על דברים שכלל לא נכתבו).
משם ואילך, עשה עם זה מה שליבך חפץ.
הרבה בריאות.