לכרוני וחבורתו

MiAdi

New member
לכרוני וחבורתו ../images/Emo91.gif../images/Emo51.gif

האם שמתם לב שעשיתם מפורום "תרבות ארגנטינה" פורום צחוקים, אמירת שטויות, עקיצות, וכו'...........? מה בדיוק המטרה שלכם? שהמנהלים שלנו יפרשו?! או שהנהלת הפורומים יסגרו את הפורום היחיד שיש לנו הארגנטינאים ואלה שבאמת אוהבי ארגנטינה? יש לי הצעה אליכם....אולי תפתחו פורופ או קומונה שתתאים לנושאים שלכם? אם לא שמתם לב אתם אלה שגורמים לאנשים שהשתתפו בעבר בפורום לפרוש...ומאוד חבל........ איך אמר צביקה הדר פעם?.........."ותחשבו על זה!!!!!!!!!!!!" שיהיה לכם יום מקסים.

גרי רשף

New member
בואו נסכם כך..../images/Emo124.gif

מותר שירשור אחד של דאחקות + צחוקים + pavadas + tonterias, ומי שרוצה- יכתוב שם. כל השאר - ארגנטינה! לידיעת כולם: Chiquitina, כרוני, maozeitan, yoelmati וגם גרי רשף.

כרוני

New member
עשיתם ממני מנהיג כנופייה

שמעי אינני יודע איזה חבורה אני מנהל אבל תאמיני לי שאני אוהב את ארגנטינה וכל מה שקשור אליה לא פחות ממך. ההכללה שעשית יומרנית ומעליבה ! לא מקובל עליי שתתייגי אותי כמי שאינו באמת אוהב ארגנטינה וכאחד הנכנס לפה בשביל לרדת על אחרים. מניין לך שאינני בדכאון קשה מאז שחזרתי מארגנטינה בגלל אהבתי וגעגועיי??? לצערי יצא לי להתקל פה באינדיבידואלים שעימם התפתחו מחלוקות. עם חלקם יישרתי את ההדורים (מעוז לדוגמא) ועם חלקם אני צריך לשחק גשש בלש (כן ציקיטינה כולנו כבר יודעים שאת עינב) למרות שבגדול אני פשוט אתעלם. אני חושב שלחלק לא מבוטל מן ההודעות שלי יש זיקה ל"פורום תרבות ארגנטינה". עם זאת אני מסכים איתך שחלק מהודעותיי עליי לשמור (וכך אעשה מהיום והלאה) לאמצעים אחרים כגון מסנג'ר ודומיו. בנוסף, אני מתנצל אם נושאי השיחה שאני (או "חבורתי") מעלה פה לא הולמים בעיניך אך אבקש שתזכרי כי אנחנו אנשים שונים, בעלי טווחי גילאים שונים, נושאי עניין שונים וכי אנו חווים דברים בצורה שונה. דבר שיראה בעיני כמן ההומור יראה בעיניך ילדותי וזה לגיטימי אך בסופו של דבר עליך לזכור שאי אפשר למנוע מאנשים להכנס, לכתוב ולהגיב. שיהיה סוף שבוע מקסים בתקווה שהפורום הזה ישגשג ויפרח. רועי

אני ממש לא חושבת כך

אתה דווקא נשמע נחמד ומאוד מתעניין בתרבות הארגנטינאית, לא חשוב מה היו הסיבות שהוקסמת ממנה. אולי דיברת יותר מידי מבלי לחשוב ומשכת לכמה אנשים בלשון, וכך הכל הגיע לאן שהגיע... אבל כל אחד יכול לטעות. אל תברח ואל תבריח אחרים... יש לך הרבה מה לתרום!

yoelmati

New member
כרוני - הגיע הזמן לחשוף את האמת

בתור עובד בחבורתו של כרוני, אני חייב לגלות לכם שאנחנו מתוגמלים עבור כל הצקה, ירידה, בדיחה, דאחקה, PAVADA, וכו'. למטריד שהכי מנג'ס בפורום כרוני הבטיח מענק ראוי. אנחנו חבורה של ליצנים שאין לה מה לעשות בחיים, והמוטו ששמנו לעצמנו הוא: "להציק, להציק ורק להציק!" ובנימה יותר רצינית: זה כבר נהיה מופרך לגמרי. מאז שעינב או צ'יקיטינה או איך שלא קוראים לה הגיעה לפורום פתאום אנחנו נהיינו המציקים הסדרתיים של אותה בחורה, ממש SANTA MARIA DE LOS ANGELES, הקדושה המעונה של הפורום לכל דבר. מקללת ובוטה, אומרת את דעתה על כל נושא, והפורום שותק חוץ מאותם שני חוליגנים פראי האדם. מה קרה? שכחתם את התקופה בה כל הפורום בלי יוצא מן הכלל, תקף את מעוז? כן, גם קלאודיה, גם גרי, גם עינב, בחור שהיה פה פעם בשם איצ'ה (לאן הוא נעלם באמת?), גם כרוני, גם אני וגם אחרים - כל אחד בדרכו אמר את מה שמפריע לו. ואז - היה יותר טוב? למה, כי כל הפורום היה מאוחד פתאום נגדו? והייתה גם עוד תקופה, ממש מזמן, של בחור בשם MADONNA MAN שאם תעשו חיפוש בהודעות הפורום תדעו על מי אני מדבר. אותו בן אדם, שעד היום לא ברור לי עד כמה הוא היה רציני, לא היה רושם הודעה בלי שהיא תכלול את המילה "אוויטה" או "EVITA". פשוט אחד שסגד לאישה הזו ולכל מפעל חייה, וטרח בכל פעם להביא עוד ועוד עדכונים על אוספים חדשים כגון מפיות שולחן אוויטה, מניפות אוויטה, וכו' וכו'. הוא ממש נדנד והתגובות של האנשים פה היו בהתאם עד שהוא הבין את הרמז והפסיק. אבל כמו שאמרתי - אז הגיעה עינב. מישהי שבאופן כללי אין לי ולא הייתה לי שום בעיה איתה. אבל כן יש לי בעיה, ואני בטוח שגם למנהיג הכנופיה שלנו כרוני יש בעיה דומה, עם צורת ההתבטאות שלה. כל שרשור שלה נפתח בהצהרה, שברגע שמגיבים עליה שלא לרוחה, היא מגיבה משהו בסגנון: "אתה לא מבין כלום, תסתום את הפה" (וכמובן שלא במילים האלו). או חמור מכך, ברגע ששרשור מסויים לא מוצא חן בעיניה, היא דורשת: "יאללה לסתום פיות!" (שוב, ההערה המקורית שמורה במערכת). מזל שהיא לא מבינה בכדורגל אחרת היא גם היתה קובעת לנו את מי לאהוד ולמה. בכל אופן לא לרובכם ולא למנהלי הפורום היתה בעיה עם זה. אבל מה לעשות שיש כאן מישהו שטוען אחרת? עכשיו יש כאן שתי בעיות: 1. זהו פורום חופשי בפעם האחרונה שבדקתי, וכל עוד אף אחד לא פולט כאן קללות אפשר להגיד מה שבא לנו בכל נושא שבעולם. מה שאומר שאם אני רוצה להגיב לכל הודעה שהיא, אני יכול לעשות זאת תוך שמירה על חוקים מסויימים. אני גם יכול לפתוח שרשור חדש על כל נושא שהוא, מתוך כוונה שמישהו יקרא את זה. 2. זהו פורום וירטואלי בפעם האחרונה שבדקתי, וכמו שאמר מפקדי הנערץ כרוני יש פה כל מיני אנשים מכל מיני מקומות עם כל מיני דעות. אז ברור שיהיו פה תאקלים. אבל מפה ועד לקחת ללב את כל מה שנאמר פה הדרך רחוקה. אני לא יודע מה אתכם, אבל אני חבר בעוד שני פורומים בתפוז ומן הסתם יש לי חיים שהם לא וירטואליים כמו לכולנו. לאף פורום אני לא נכנס כדי לקלל או לפגוע, סתם כדי לקרוא ולהגיב על דבריהם של כל מיני אנשים שאין לי מושג מי הם במציאות. מעטים האנשים שאני לוקח ברצינות בפורומים האלה, וזה מהסיבה הפשוטה שרוב האנשים בפורומים השונים עושים אותו דבר. איך פותרים את הנושא? לי יש לפחות שתי המלצות: 1. לצנזר אך ורק הודעות שמופיעות בהן קללות מכל סוג שהוא. בפעם האחרונה שהייתי בארץ, היה משהו כזה שנקרא חופש הביטוי. 2. לא מוצא חן בעיניך שרשור מסויים? זה לא נראה לך קשור לתרבות ארגנטינה? או שתגיב/י ותיקח/י בחשבון שיכולים להגיב לתגובה שלך, או פשוט להתעלם ולפתוח שרשור על משהו אחר שמעניין אותך. בואו נתחיל לקחת דברים בפרופורציות, יש דברים הרבה יותר חשובים בחיים. נשמע מסובך??? סופ"ש נעים. יואל החוליגן, חבר גאה ב"חבורת הזבל הכרונית"

maozeitan

New member
כרוני מלין את שכרי כבר 4 חודשים !

בגלל זה אני פרשתי מחבורתו

gallardo

New member
מה העניין עם הכדורגל?

היה מעניין. אנחנו נגד הם, חבל על מה שהיה ואיננו.

גרי רשף

New member
יש עוד חוקים

יש חוקים נוספים שהדיקטטור גרי - פרון - רשף חוקק שלפיהם אסור להיות רעים ולהעליב בצורה מרושעת חברי פורום אחרים,מותר רק שירשור אחד של Off-Topic (מכיוון שזה פורום תרבות ארגנטינה ולא פורום מלחמת שכונות), ויש להשתמש ב-vos וב-ustedes ולא ב-tu וב-vosotros. חוץ מזה צריך לסגוד למנהלי הפורום:
Geri Reshef que grande sos mi general cuanto vales..​
מכירים את המנגינה?

Lau Martinez

New member
יואל חבל שאי-אפשר לדרג הודעות בתפוז

ממני, היית מקבל את מירב הניקוד!! תבורך יום נעים וחג שמח לאו

כרוני

New member
לאו זה קיצור ללאורה

או שזה לאו כמו הנ"ט?
יואל, לא זכור לי שאשרתי לך (בתור ראש הכנופייה) להחזיק מעריצות??

yoelmati

New member
אני רק מסנן אותן בשבילך המפקד

המובחרות מגיעות אליך אחרי מיונים וגיבושון... אבל יש גם כאלה שלא עוברות אחרי זה את הגיבוש אצלך, ומגיבות במכתבי תודה במסרים אישיים. חלקם פורסמו בסופ"ש בפורום עד כמה שאני זוכר, לא? נ.ב תודה לכל המחזקות (שקצת מגזימות...)

למעלה