לכרוני ושער הבוסטרוס

batigol

New member
לכרוני ושער הבוסטרוס

אז ניצחתם בדרבי. ביל דיל, סה"כ משחק טרום עונה. 30,000 צופים במאר דה פלאטה, ראו את המשחק בגלל סידורי בטיחות. רומן, כרגיל שיחק רק בקרנות מצד ימין, ובבעיטות החופשיות. הוא גם התחיל את המהלך מצד שמאל שהוביל לשער הראשון. השער השני, מעורר המחלוקת של פלארמו (הוא נעזר במשקוף כדי להגיע ראשון לכדור), גם התחיל מביטה חופשית של ריקה. עד השער הראשון, ריבר תקפה ותקפה אך לא השכילה לההבקיע. אורטגה היה נקודת האור היחידה בריבר. נקווה שבליגה ובליברטדורס, ילך לנו יותר טוב וואמוס ריבר!!!!!!!!!!!!!!

pepe chatruc

New member
בתור גאז'ינה אתה צריך להיות מודאג

מההתעקשות של סימאונה על המערך המוזר והלא הגיוני שלו , 3-3-3-1 , האגפים בהגנה פרוצים לגמריי כי רוסאלס\סאנצ'ס או כל אחד אחר שישחקו את שני הקיצונים למעלה לא עוזרים בהגנה ושני הקשרים שאמורים לתמוך בהגנה באגפים (ארצ'ובי,פררי,אגוסטו או מי שלא יהיה) נכנסים יותר מדי לאמצע לעזור לפונסיו\אהומדה... בהתקפה זה נראה בסדר השילוב של שני קיצוניים התקפיים מאוד , פליימייקר וחלוץ מרכזי אבל לדעתי שישחק עם שני קשרים באמצע מאחורי אורטגה ויוסיף בלם\מגן , 4-2-1-3 בסופו של דבר לא פחות התקפי ויותר מסודר ופשוט מאחורה.

כרוני

New member
עזוב, עוד לא התאוששתי מהאלופה המכהנת

חוץ מזה, עד שיואל לא יחזור מטיול השורשים שהוא עושה אני מסרב לזרוק רפש על ריבר.... פשוט אין טעם....

yoelmati

New member
שלום לכולם, חדש בפורום, אחרי טיול בארגנטינה!

החלום הוגשם, שמתי מוצ'ילה על הגב ועשיתי טיול קצר של חודש ומשהו... מנדוסה (גם בעיר וגם איזה טרק קצר בהרים שם), נאוקן, ברילוצ'ה, וויז'ה לה אנגוסטורה, סן מרטין דה לוס אנדס, פוארטו מדרין, באהיה בלאנקה, מאר דל פלטה, קפיצה קטנה גם לאיגואסו, וכמה ימים בבואנוס לקינוח. אתם יודעים, הדברים הרגילים. כמה דברים נשארו לצערי לפעם הבאה (שאני לא יודע מתי היא תהיה) בגלל מחסור במזומנים (לא יאומן כמה יקר לארגנטינאים לטייל במדינה שלהם), וגם מפני שנמאס באיזשהו שלב להמשיך עם טיול ה"סימון וי" של המוצ'ילר הישראלי הממוצע, שאני בלית ברירה נשאבתי אליו בכמה חלקים מהטיול. בכל אופן חזרתי היום לפנות בוקר. אז מה חדש??? שוטטתי קצת לראות מה פספסתי ולא הבנתי כמה דברים: מה שיר נסע לעשות בפנמה? למה כרוני לא יורד על ריבר בייחוד לאור מה שהולך בבוקה (ואני לא מתכוון רק לשחיטה במאר דל פלטה)? למה אח שלי לא לומד במקום לכתוב פה בפורום כ"כ הרבה? לאיפה מעוז נעלם? ובכלל, איך נהיה פה כ"כ צפוף? פספסתי הרבה אני חושב... חחחח המשך שבוע טוב לכולם...

כרוני

New member
ברוך שובך

1)למה להכאיב לאנשים ולנפנף בטיול שעשית? אז מה אם ריבר הושפלה. 2) ריבר הושפלה. כמו שזה נראה החל ממחזור חמישי אתה יכול להתמקד, שוב, רק בלימודים. 3) מעוז? ה-ל-ל-ו-י-ה. 4) צפוף? פה? לאאאאאאאאאא

yoelmati

New member
לא מנפנף, רק מציין עובדות

היחיד שכואב לו בלב באמת זה אתה, כי עמוק בפנים אתה יודע שיום אחד אתה צריך לחזור לפה שוב. יאללה מתי אתה בא? ולגבי ריבר, סיפור קטן: אתה יודע איפה ראיתי את הסופר קלסיקו? בהוסטל מפוצץ בישראלים מצויידים בכל מה שאפשר היה לרכוש בשכונת לה בוקה (אנשים אפילו ישבו שם עם מאטה של בוקה על השולחנות, למקרה שהחולצה המזוייפת לא מספיקה). וכשבוסטה כבשו ואני דפקתי על השולחן וקיללתי, אז הם שאלו אותי - "מה זה אחי, הלכת לאיצטדיון הלא נכון לראות משחק כדורגל? פה כולם אוהדים את בוקה!" אני לא אפרט על הקללות שהלכו שם אחרי זה, וכמה סבלתי בגלל זה אחרי המשחק, אבל זה רק מוכיח את מה שתמיד אמרתי לך - לישראלי הכי קל להפוך להיות בוסטרו, ופשוט ללכת עם הזרם. לא מעניינת אותו ההיסטוריה ולא כלום. העיקר חולצה של נייקי ב-20 פזו בCAMINITO.

yoelmati

New member
אוקיי יכול להיות שטעיתי באמירה שלי...

ואת מתי היית פעם אחרונה פה בארגנטינה?

yoelmati

New member
יהיו בעוד חודש... סיפור ארוך

בינתיים אני אנסה להשיג כמה במייל. אגב פפה, לגבי השיא שכתבת על הילד האמריקאי שטיפס את ACONCAGUA, לפני כמה שרשורים - מצחיק אבל שאנחנו יצאנו לכיוון PLAZA DE MULAS הוא בדיוק חזר למחנה, מלווה במשלחת שלמה, ממש קרנבל. רק כשחזרנו למנדוסה קראתי בעיתון שהמניאק הזה אשכרה טיפס עד הפסגה. לי הספיק הכסף רק כדי להגיע לתצפית הנ"ל בגובה 4500 מ', על הקיר הצפוני של ההר המטורף הזה, ואחרי זה בחזור ללכת לכיוון PLAZA FRANCIA, שזו נראה לי התמונה שצירפת - בגובה 4300 מ' - תצפית על הקיר הדרומי. כמובן שנשארתי עם טעם של עוד לטפס פעם עד הטופ, עוד 2000 ומשהו מטר יותר (6980 אם אני לא טועה). ואגב מס' 2 - כל מה שכתבת על הפרובינציה של נאוקן פעם - מילה במילה. פשוט פרובינציה מדהימה.

איזה כיף לך!

דווקא חיכיתי לך שתתייחס לשאלה שלי בקשר למחירים בארגנטינה! ואם מדברים כבר על תיירות,זה נכון שPERITO MORENO עומד להעלם?

pepe chatruc

New member
../images/Emo6.gif איך לא ביקשת חתימה מהילד?!

למרות שיחסית העסק שם יקר , לדעתי האקונקאגוואה פשוט מדהים !!! בכל מקרה נחכה בסבלנות לתמונות , אני בטוח שהן יהיו יפות גם עוד חודש ויגרמו לגעגועים עזים ותחושת תסכול (סליחה שיר אבל זה לא כזה פשוט לחזור...)

למעלה