לכשף את האדם שאני אוהבת

Dana107

New member
לכשף את האדם שאני אוהבת

הרבה רוצים לדעת ושואלים על אהבה והתשובה היא -כן אפשר אבל אסור תתני לבן אדם להחליט מה אסור ומה מותר רוצים לדעת וגם אני האן ניתן לכשף אדם שאני אוהבת רוצה וחושקת האם אדם אחר יכול לאהוב אותי בעזרת הכישוף לחשוב עליי ולרצות אותי ורק אותי ? אם כן ,מה עושים ? למי פונים? וההחלטה היא שלי אם אעשה או לא לא ?

MaaYan B23

New member
לא.

אלא אם כן כמובן את מבצעת זאת לבדך ואז האתיקה נשארת בכתליך בלבד [על אף שפוגעת בסביבה]. אך כשאת פונה אל מישהו, אל פורום מסויים, הרי שההחלטה באם לשתף פעולה תהיה של הנמען וכאן אני מקווה מאד שיסרבו.

Dana107

New member
אולי אני טועה אבל

יש הרבה אנישם שעוסקים בכך והם שרלטנים ! אני מחפשת מישהו אמין שבאמת יודע את העבודה כדי שיעזור לי

MaaYan B23

New member
אין קשר..

בוודאי כשאנחנו מדברים על אתיקה במאגיה הכוונה היא למי שיודע ולא למי שמתיימר לדעת בשביל כסף. בכל אופן, אני לא חושב ששרלטן הוא פחות טוב מאדם אנוכי וצבוע שרוצה לשקר לאדם שהוא אוהב בעזרת כישוף על מנת להרגיש סיפוק ואהבה חזרה. וזה בלי קשר כרגע ל"אתיקה הכתובה".

MaaYan B23

New member
אליו.

אני לא אגיד את הקלישאה שתאמרי לו מה שאת מרגישה, אך בגדול ככה זה צריך להיות. קבלי כמו אדם בוגר תשובה שלילית במידה ותהיה כזו. מאחר ואיני רוצה להרוס ע"י המלצות כוזבות, אני מזמין אותך לפורום הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=30 פורום בינו לבינה, שם תמצאי אחלה קהילה שבעולם שתוכל לכוון אותך בדיוק לאן שאת צריכה. אני באמת לא יודע איך את יכולה לחשוב לעשות דבר כזה לאדם שאת כה אוהבת. מעניין מה היית חושבת אם היית הצד השני, אני יודע שאני לא הייתי סולח על דבר כזה.

למה שלא תנסי לעשות משהו בעצמך?

לא בהכרח בכישוף. לומר למישהו שלום בוקר בבוקר עושה פלאים. טכנית, כישוף אהבה לא מסתדר לאנשים רבים באתיקה, שכן יש בזה סוג של כפייה. אמנם מפתה לחשוב שיהיה אדם שיאהב אותנו תמיד בעזרת דרך פלא כלשהיא, אבל דעתי האישית היא שיותר חשוב שיאהב בגלל מי שאנחנו, אבל זה כבר עניין של טעם וריח. חוץ מזה, אני מתארת לעצמי שאם תתמקדי בלהשיג מישהו, בסוף תוכלי. תקדישי לזה זמן ומרץ.

Dana107

New member
אף אחד לא מוכן לעזור לי בכישוף ?

לא רוצה ללכת לאנשים מהעיתון ולא יודעת לעשות לבד למה הפורום הזה נועד ?

Swicca

New member
בשביל לדבר על זה..

לא בשביל לרצות אנשים עם בקשרות אנוכיות פשוט כי הם אנוכיים ועצלנים. >.> "לא יודעת לעשות לבד" => עצלנית מכדי ללמוד ולעשות בעצמי. מחפשת פיתרון מהיר ופשוט על ידי תפיסת טרמפ על מאמצים של מישהו אחר. "אף אחד לא מוכן לעזור לי בכישוף" => לא קראתי את חוקי הפורום. "לא רוצה ללכת לאנשים מהעיתון" => למה לשלם על משהו שיש מצב שאני אקבל בחינם. >< "למה הפורום הזה נועד" => אולי בזה שאני אציק לאנשים הם ימלאו את בקשותי בכל זאת. @.@ בלי לעליב.. אבל יכולת פשוט לרשום את כל זה ככה ולסיים אם זה. זה פורום בשביל לחלוק חוויות ולדבר על נושאים שקשורים למאגיה ולראות מה דיעותיהם של שאר אנשי הפורום. זה לא כוח עבודה בשביל כל אדם שרוצה משהו חינמי שכזה. :S

Swicca

New member
אה ודרך אגב..

את צריכה לחפש את המילה "לעזור" במילון, כי המשמעות שלה היא לא מישהו אחר שעושה את כל העבודה במקומך. שיהיה לך ערב מהנה :) וכל טוב!

Dana107

New member
תשובות

לא רוצה בחינם רוצה לש ושיעזרו לי אעשה מה שתבקשו ונכון לא קראתי את חוקי הפורום ושוב אני לא מבקשת דבר בחינם רוצה לשם כדי שיעזרו לי בבקשה !!!!!!!!!! פנו אלי במסר

RainBird

New member
קודם כל, אני אומר את זה לך- ואני אומר את זה למעשה לכל אלו שביקשו לחשי אהבה על גבי הפורום: יש איסור תקנוני לבקש כישופים על גבי הפורום. אני מזהיר עכשיו, והבא ימחק והבא אחריו ייחסם. 2. כתבתי מאמר יפה בשם, למה לא לכישופי אהבה תעיינו בו ברשותך. 3. תשרשרי את הודעותיך. זה אותו נושא ואין סיבה שהפורום יוצף.

למעלה