לכשתגדל ליאור ילדי שלי

לכשתגדל ליאור ילדי שלי

תאחז בי אבא פתי בידי בצעדים כבדים ורועדים אלך עמך אל עבר הבתים לכשתגדל ליאור אל גיל ואור את אבא ושירו זכור תזכור אולי היו תמימים בתיו של המזמור

שלום דליה (רוני)

יש לי סקופ בשבילך. אני מכיר את דליה מכפר עין הוד, היא לא ממש משם בעצם. שלמה חשב כנראה שהיא משם כי כתבה ספר שירים, וכפר עין הוד הינו כפר האמנים כידוע. מכאן הפירוש לדליה מכפר עין הוד. איך אני בהסברים שלמה????:) ואת באמת גדולה. מלאת אינפורמציה כרימון. אם את רוצה לתפוס את שלמה בגל"צ, רח´ יהודה הימית יפו, אני חושב שהוא מתייצב שם כל חמישי בצהריים. :):)

מורן, שגיא אמר למסור לך

רגע אני אצטט אותו: "מורן! מה נשמע? אני אתחשבן איתך אחר כך על שגילית לה..." הוא אומר עד דברים אבל הם עלי וזה לא לגיל שלכם.

אהבתיה

New member
שלומי טוב,מה שלומו????

תגידי לו שהוא ביקש !!!! חוצפן!!!!!

או.קיי כמה דברים

1. מאיפה אתה מכיר אותה? 2. שלמה ארצי מתייצב בגלי צה"ל ביום שישי בשעה 9.30 וזה בדוק (כי מן הסתם בדקתי, מה שאומר שמן הסתם אני יודעת איפה זה, מה שאומר שמן הסתם אין לי חיים.) לעיתים רחוקות הוא מגיע בימי חמישי, כשביום שישי הוא עסוק בחזרות או הקלטות (רואים שלא עשית שיעורי בית על הפורום. הדיון הזה התקיים כבר לפני כמה ימים...) 3. תשתדל לקרוא לי רוני. (או אם אתה ממש רוצה המורה. אני מכירה כמה בפורום שזה עושה להם את זה לקרוא לי ככה, וד"ש לשגיא) 4. אם כבר בשמות עסקינן, למה לא תגיד מלאה כמו הפוליטיקה?

אהבתיה

New member
ברנע?

זה שם המשפחה של שגיא?? יש לו קשר לדוגמן החתיך בעל אותו שם משפחה?? אם כן שיסדר לי משהו,את יודעת....

קודם כל

עומר ברנע, זה אני אומרת, גר 10 דקות מהבית שלי, ואמא שלו חברה טובה של אבא שלי. דבר שני, אני תוהה לעצמי אם עומר ברנע נחשב מכוער, אז איך נראה שגיא... בקרוב נגלה את זה.....

אהבתיה

New member
כן גם אני שאלתי את עצמי אותה שאלה!

עומר ברנע שכן שלך??? פשששששש.......הבן אדם חתיך!!!! מעניין איך נראה שגיא אם כן! רוני!!! דיווח מקיף מחר אה?

אהבתיה

New member
עד פה!

מה נראה לך שנחשוף בפניך את כל סודותינו?? בשום פנים ואופן לא! יש סודיות! אחוות בנות!!!לא צריך להגזים!! אז ככה,רוני אמרה לי שאתה נראה....סתאאאאאם !!
אבל זה לא פר שאני רק שומעת מה היא אמרה עליך.....אני דורשת תמונה!

למעלה