לכתב ולכל הנוגע ולתעיתון הארץ!

לכתב ולכל הנוגע ולתעיתון הארץ!

אהלן מה שרשמו שם עלייי זה ממש אבסורד אני יראה להם מה זה מסומם ומה זה שטויות האלו כל השקרים האלו שהם רשמו שם עלייי, איך יכול בן אדם כזה מוג לב לעשות עליי כתבה באיזה זכות בדיוק לרשום שקרים?? מה הוא חיפש סקופ או משהו?? אני יכנס להם בתביעה חבל"ז על הוצאת לשון הרגע פגיעה בפרטיות והוצאת דיבה הכתב והעיתון הארץ יקבלו תביעה שלא חשבו עלייה בכללל,ולך אדון כתב אני לא יודע מי אתה ולא מכיר אותך. אבל אני מבטיח לך דבר אחד שאנו נפגש בבהמ"ש בקרוב מאוד ושם תתנו את מה שצריך לתת, אני יעשה בדיקות דם ושתןן והציג הכל כראיות לבהמ"ש, פשוט נפלת אם אחד שמבים בחוקים, ולא איזה פראייר, אני מבטיח לך דבר אחד שמהסיפור הזה לאתצאו בזול בבמ"ש, אנו עוד נפגש ואתם להבא תלמדו לא לעשות דברים כאלו , לה"ת בבמ"ש.. http://computers.walla.co.il/?w=/4/497491

kfiros28

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gifלמה לפגוע ???

לא מצליח להבין מה העיניין לפגוע במלך הסטלאנים ??? בסה"כ בחור אחלה שמעביר לי כמה שעות מתות כל יום בעבודה ... איזה אינטרס יש למישהו להתחיל להפיץ שקרים או בכלל לבקר חיים של מישהו אחר - וגם לקבל במה ומקום בעיתון על כך ??? ואני לא יודע אם זה מוגדר בחוק כהתרדה או פגיעה או עילבון וגם לא איכפת לי מחוקים - אכפת לי רק מאנשים ואין לי ספק שפגעת במלך הסאטלנים - לא מספיק הוא מתמודד עם ארץ מוכת אבטלה ומחסור בעבודה - את הזמן הפנוי שלו הוא חולק איתנו ומשתף אותנו בעולמו וגם את זה הרסת לו !!!! האינטרנט אמור להיות המקום האחרון עליי אדמות שנבקר בו מישהו הרי יש מליון אתרים ומיליון מקומות להיות - ואתה בחרת לבא כל יום לפורום של מלך הסטלאנים לשבת שם שעות ולהגיד לעצמך וואלה אני יכול לבנות מזה כתבה עם אני אוסיף פה ושם קצת צחוקים משלי ... אז בא אני אגיד לך משהו קצר ולעניין - אני לא שופט את החיים שלך אתה אל תשפוט חיים של אחרים ובטח לא של הסטלאן שרק רוצה לעשות שמח - לא איכפת לי מה אוצר המילים שלו או איך הוא עושה את זה אבל זה עדיף על הדרך שבה אתה בחרת להתבטא - אתה לא טוב ממנו ... חבל שיש אנשים שעדיין צוחקים על הזר והשונה בארץ שאמורה להיות מתוקנת כמו הארץ שלנו --- חבל שיש להם עבודה וחבל שהם מגיעים לכל כך הרבה אנשים אחרים ומרעילים אותם בשנאת אחים מיותרת !!! שיהיה לכולנו שבוע מעולה !!!!

אחי אנחנו איתך

כפרות עליך נשמה טובה אל תפגע ממנו ואל תזרוק עליו זין תעשה מה שאתה צריך לעשות ובאמת יש לך חדר שמח שעושה טוב על הלב תמשיך ליהיות תותח אוהבים אותך

שובב 22

New member
אני איתך !!

כל הכתבים האלה מחפשים להוציא שקרים ממש גועל נפש אני איתך אחי!!!!!!!

The Bz

New member
Mלך אני תמיד איתך...

Bz לא יתן לאף כתב לפגוע לך בשם הטוב!!! זה האדם מצחיק זה אומר שהוא לוקח סמים?? מעניין איך זה שכל הקומיקאים לא בכלא.... Bz -סתם כי בא לי לדבר...

למעלה