לכתוב כמו ג'ון קמינסקי

volatile

New member
ננצל את השרשור

דגש הרגש - "זה עצוב לחשוב שכשנישקתי אותה, כשלשוני הייתה בתוך פיה היא חשבה על אחד אחר, קשה לדעת משהו בתוך החושך הזה אני אומר לעצמי, אני פוקח את עיני לפנייה היא עדיין נמצאת במצב של צורך, אז אני רוכן שוב ומנשק אותה, הפעם אני מוסיף גם גיפוף קטנטן ומגשש. היא בעדינות מזכירה לי שאנחנו עדיין בפגישה הראשונה וכנראה היא לא בחורה מהסוג הזה. אני מקבל את הרמז פוקח את עיני ומחייך, היא גם." לשבור את השנאה חלק א' - "היה לה מבט של שנאה בעיניים, שהיה יכול להאכיל שבעה מדורי גיהינום ועדיין לא לדעת שובע. באיזשהו אופן אני חושב שנמשכתי למבט הזה מהשנייה הראשונה, התיעוב הזה שלא יכולתי להסביר. האנטגוניזם שהיא יוצרת, אמזונה עירונית ומעוררת תחושות." גלולות שמחה - "אני מדליק סיגריה, מתענג על הסרטן האוורירי הזה.אני יורד לכביש החוף, ניידת משטרה מחייכת לי מעבר לפינה, אני מתחמק מהר לנתיב השמאלי באלגנטיות, תחושת אופוריה לא ברורה עוטפת את כולי בסדין שכולו בטחון עצמי. אני נזכר בה, במה שהיא רצתה במה שהיא הייתה. הלילה שבו היא נכנסה לחיי בסערה, במועדון מלא בנשים עם לבוש חושפני וקעקוע מעל העכוז היא הייתה יחידה, מיוחדת, לא מתחנפת , לא מצטנפת, היא התחברה עם הביט לאחד, זזה איתו נשמה אותו, כישפה אותי. הייתי מהופנט לתנועותיה, נמשכתי אליה כמו אש לאור, נשרפתי פעמים רבות בעבר, הסתנוורתי וקפאתי כמו צבי מול מכונית וידעתי כבר אז שבסופו של דבר תאונות לא נגמרות טוב."

למעלה