ללאאאאאאאא!! [לא 1 באפריל] !!!!

• פותח הנושא Drums
  • פורסם בתאריך

Drums

New member
ללאאאאאאאא!! [לא 1 באפריל] !!!!

למה אלוהים למה?!?!?!?!?!? למהלמהלמהה?!?!?!?!?!?!?!?! יתחילו לצלם את ההוביט, אבל מי יביים אותו?! לא פיטר אלא במאי שעשה סרטים מטומטמים כמו "מורטאל קומבט" או "Resedent Evil" לאאאאאאאאאאאאאאאאא!!! וזה לא 1 באפריל!!! זה כתוב בעמוד הראשי של the one ring fan site תבדקו בעצמכם!!! לאאאאאאאאא!!! בבקשה נעשה עצומה או משהו!!! לאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!
הבאתי לכם את הקטע
Hobbit Press Release Announced! 4/01/04, 1:56 pm EST - Xoanon A press release has been announced indicating that The Hobbit will begin production with director Paul Anderson, who is (and I quote) 'the young director whose portfolio includes smash successes such as Resident Evil, Event Horizon and Mortal Kombat'. This comes directly from a new teaser site www.thehobbitfilm.com. My question is where is PJ??? Why hasn't he picked this up after King Kong?! [More]

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifאויש.. כמה שזה עצוב...

ואני רצינית!!!

aniviel

New member
ראיתי את זה קודם.

והסיבה שלא שמתי את זה כאן זה מהסיבה הפשוטה שאני ממש מאמינה שזה כן 1 באפריל
נחכה למתי שיגיע חצות בארה"ב ואז נחליט אם זה נכון או לא. חח

Drums

New member
אבל תראי---->

thehobbitfilm.com כנסי שם לpress releases ושם כתוב גם.. אז כנראה שזו לא טעות אם זה באתר רשמי, או זה שיתוף פעולה בין בני האתרים... אני ממש ממש ממש ממש מקווה שזה לא נכון..

Drums

New member
ועוד משהו..

מתחילים לצלם ב2005 וזה יהיה בקולנוע בסביבות שנת 2007.. גם יש המון זמן לחכות, וגם זה (לא בטוח) לא יבויים ע"י פיט ג'ק היקר מכל..

aniviel

New member
אני 99% בטוחה שזה בול***

ולמה? לא יהיה שווה מבחינה כספית לבימאים אחרים לביים את זה. חוץ מזה שכתוב שם שסיר איאן מק'קלן ישחק בזה והוא כבר הודיע שהוא ישחק ב"הוביט" רק עם פיטר יביים אותו אז... אני יכולה להגיד דיי בביטחה שזה ממש שטות.

Drums

New member
רגע רגע רגע...

הוא אמר שרק! אם פיטר יביים? או ש- רק.. אם פיטר יביים?

aniviel

New member
אני קראתי ראיון איתו...

שהוא אמר שרק אם פיטר יביים את ההוביט הוא ישחק בזה, אם בכלל פיטר ירצה אותו (שזה דיי ברור שכן). אני לא יודעת אם זה רק או רק, אבל מה זה משנה
הנקודה היא שאין שום סיכוי קטן שבעולם שאף במאי אחר יביים את הסרט הזה, לפחות לא בכמה שנים הקרובות בגלל העובדה שיש לשר הטבעות ולפיטר ג'קסון כל כך הרבה מעריצים, יהיה טיפשי לחשוב שזה שווה למישהו אחר. חוץ מזה שזה מוזר שהם הודיעו על זה "במקרה" ב1 באפריל... נו, תיכף עוד תגידו לי שהאמנתם למטאור הזה שדיברו עליו בערוץ 2, חח

Drums

New member
רגע רגע רגע רגע רגע.....

קראת איתו?! ראיון? יענו פייס טו פייס?! או קראת איתו... ראיון? דרך אגב.. אני *אהמ* האמנתי *אמהממממ* לדני רופ.. *אהמ.-* אבל אני לא פתי! *אהמ* טוב נו.. אני פטי פטתי

Drums

New member
כולם צריכים להבין..

אם דני רופ היה מוותר על הקטע עם ה"לצאת עם סיר החוצה לתפוס חתיכות כוכבים" זה היה יכול להיות דווקא די אמין.. יש לי מזל שלא הייתי מוצא את עצמי בחוץ מסתכל כמו מטומטם על השמיים בתקווה לתפוס משהו... זה כמו לשתות גשם.. עומדים שעההההההההההההה ותופסים 4 טיפות מיםםם! *אני מרגיש די מסכן עם הקטעים שלי.. אבל זה לא רק אני, כן?! המום תומכים בי ומבינים, ויש בעולם עוד המון תופסי גשם! כן? =\

aniviel

New member
קראתי ראיון....... איתו ! חח

אתה כזה מוזר חח
(בצורה הטובה של המילה חח)

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifאכן הגיוני!

וזה לא יחשב שעבדו עלי באחד באפריל כי נודעה לי הידיעה רק בשני לאפריל! יש! הצלחתי?!! עברתי את היום בלי שיצליחו לעבוד עלי!! מוההאהאאההא

Drums

New member
../images/Emo32.gifמאהש"ולאהש../images/Emo41.gif

(מנצל את השרשור שלי ונותן לכם את האייסיקיו שלי) 198819524

Eowyn of Rohan

New member
תסמונת פורום בלו?

נשמע מאוד מאוד לא אמין. חוץ מזה שה-1 באפריל לא נגמר בארה"ב.

aniviel

New member
1 באפריל!...

TORn שמו את זה לא מזמן באתר... בבקשה, כמו שאמרתי, 1 באפריל
This afternoon we had a little chat with New Line. Apparently the press release we'd posted earlier (as some of you had guessed) was a hoax. It fooled us -- good job. Very good job, in fact. So good we're going to keep an eye on this hoax to see what tomorrow's "announcement" is going to be. האתר הזה thehobbitfilm.com עבד גם עליהם. ואם תכנסו לאתר שציינתי תראו שהם רשמו שם בצד שבקרוב יהיה A special April 2nd Announcement, שם הם כמובן יכריזו שהם עבדו על כולם

למעלה