ללאונרדו האחת!

esti32

New member
ללאונרדו האחת!

אני נורא מתנצלת אם לא שאלתי כראוי את השאלה, ניראה לי פשוט שזה מרוב תסכול של געגועים לחבר, ומלחץ לדעת מהי התשובה. נכון לא ציינתי את שמי - אסתר בת טובה והחבר- יוסי בן מרים יש לי כמה שאלות ברשותך-רציתי לשאול בבקשה: אם הוא חושב עליי? מדבר עליי עם חברים שהוא מתגעגע אליי? האם הוא לוקח ממני חופש? האם הוא עדיין אוהב אותי ופשוט רוצה להעניש אותי שאשנה את התנהגותי? הוא ירים אליי טלפון בימים הקרובים? אני נורא מתוסכלת ואני לא חושבת שאני יכולה להמשיך בלעדיו אני נורא אוהבת אותו! (היינו 4 שנים חברים ולא קיימנו יחסי מין אולי זה הגורם המרכזי לפרידה) ,איך הוא מגיב להודעות הוא קורא אותן? הפרידה שלנו לא הייתה בצורה נכונה מהצד שלו שכתוצאה מכך הוא מנותק לגמרי ממני. ובמידה ונחזור מה עליי לתקן בקשר אני אודה מאוד על תגובתך כי זה נורא חשוב לי (אם אפשר להרחיב על כל שאלה אודה מקרב לב) אפשר ליצור עימך קשר טלפוני? שוב תודה.

הי אסתי

נשמע שהוא סגר את הבסטה אבל נשמע שאת לא ממש היית מעוניינת בפרידה אלא לשנות מהלך בקשר ולהביא אותו לעשות דבר מה בעינין נישואים. הוא קורא את הודעותייך חלק מהן מחק בכעס, וחלק השאיר לעצמו אך הדרך לזכור בו היא לו ברדיפה אחריו..להפך בכך שתהיי עצמאית..תצאי לבלות תפגשי עם בחורים (וטוב תעשי אם תשתמשי בחברים משותפים..שאחרי 4 שנים ודאי שיש מכרים כאלו..שלהם תספרי שנסעת לטיול עםX והלכת לסרט עם Y ואולי אפילו תזמיני לבילוי משותף..אצת החברים ותהיי את..עצמך חביבה וחמה ותנסי לזרום.. אל תתקעי בנקודה של השבר..כשתהיי מוכנה לוותר עליו באמת ולא כמניפולציה..אז תוכלי לזכות בו שוב. ואל תביעי חרטה לא בפני ולא בפני חברים..וקחי בחשבון..שצריך שניים לטנגו (שניכם הייתם שותפים לקשר שהיה) וכן את יכולה לצור קשר אך לשם מה..תשלחי לי מסרון תמי

esti32

New member
תודה

תודה על המענה , אני מעריכה מאוד את תגובתך בנושא ונראה שזה מה שאני אעשה אוותר עליו עם כל הקושי. תודה.

אל תעסקי בויתור או בקבלה וזכיה

פשוט תחשבי עלייך על אתי ותבני את עצמך >>אני יודעת שאת רוצה שאגלה לך מה ילד יום..ואם יש לכם עתיד אבל מנסיוני כשעשיתי זאת במצבים דומים לשלך הבחורות ששאלו דבקו במסר ובתקווה לחידוש הקשר וכך הרחיקו עצמן מעצם אפשרות המימוש שלו..ורק אחרי שויתרו על הקשר..כשהיה פוטנציאל הוא מומש. מקווה שאת מבינה את עמקות כוונתי פה.. אל תעסקי בקשר תעסקי בך!!!! אחרי הכל זו ההשקעה הכי חשובה ..

למעלה