ללאונרדו האחת!

yossi3017

New member
ללאונרדו האחת!

שמי יוסי(יוסף) בן יענה 20/8/89. אני נמוך וזה משהו שמאוד מטריד אותי..רציתי לקבל תשובה האם יש לי עוד סיכוי לגבוהה? אולי אני יכול לעשות משהו?..ואם אין לי שזה חבל איך אני יכול להשלים עם זה? תודה רבה ויום מצויין!

גם אם תגבה זה לא יהיה יותר מסנטימטר וחצי....

להשלים עם גובה... כלומר ללמוד לקבל את עצמך, לאהוב את עמך, בגלל מי שאתה..ולהבין שהגוף הפיזי הוא סוג של הבל.. אימוני כושר..ובניית גוף עשוי לעזור לעצמך לחיות בשלום עם גופך.. אולי רכיבה על אופניים או הליכה/ריצה...גם בחדר כושר וגם לא.. יש גברים נמוכים שהפליאו לעשות ולהצליח..דווקא הגובה מדרבן לאמביציוזיות (המציאו לזה שם: "תסביך נפוליאון") בצבא כן...יהיה לך טוב...ותהיה מפקד ממש אהוב ונערץ... "לתקשר?"..האם ברצונך ללמוד תקשור..לא הבנתי את השאלה..אתה מנסה ולא מצליח?! מה עשית למען הצלחת התקשור?!

yossi3017

New member
ללאונרדו

מה אני יהיה מפקד בצבא???? את יכולה למקד אותי איפה ובאיזה תפקיד כי עדין לא אמרו לי מה אני יהיה בצבא.. ולגבי התקשור אני יודע שאני צריך לעבור קורס כרגע זה לא מתאפשר לי אז אני קורא באינטרנט ובספרים לומד לעשות מדיטציה הגנות וכו'..... לגבי אבא שלי אני כל כך רוצה לשמוע משהו ממנו חוץ מזה שהוא אוהב אותי.. תודה רבה!

yossi3017

New member
ללאונרדו

אני מתגייס ב15 ביולי....מה באמת אני יהיה מפקד?? ובערך מה אני יהיה אפשר לדעת?

יש פיקוד מטכלי..כל מי שדרגתו קצין...

הוא מפקד..והערכה יש גם על עבודה כסמב"צ או מישהו בלשכה.. חוששתני שאין לי מענה נוסף עבורך.. הכל פתוח... למה הגיוס בגיל 20? למדת? אם אתה רוצה להתחבר לתקשור אני יכולה לעזור לך..אבל המסר עבורך שכעת לעסוק ברוחניות הוא מעיין סוגשל בריחה עבורך..ושיש ועליך לעסוק בעולם הגשמי הפיזי הכאן והעכשיו.... בהצלחה בגיוס.

yossi3017

New member
ללאונרדו

לא הבנתי..בשורה תחתונה את רואה שאני יהיה מפקד או משהו כזה? הגיוס נדחה כל פעם מחדש עד גיל 19 למדתי בתיכון(נשארתי עוד שנה בגן)ובמשך שנה הוא נדחה כל פעם מחדש. מה לעשות בעולם הגשמי כרגע...אני מאוד רוצה ללמוד תקשור והכי חשוב זב לתקשר עם אבי. תודה

כנראה שתצטרך לקחת פיקוד....../images/Emo195.gif

ותחליט על חייך כהתחלה הצעתי לך כמדומני מספר אופציות.. הקורס של הילה.. או הכוונה אישית איתי..וחיבור לתדר ולימוד עם הנחיה... או שתחפש קורס תקשור... בגוגל...או בכל אתר חיפוש... יש את אמא אדמה.. ויש אלפים ברשת..מתוכם עשרות בעברית..

yossi3017

New member
לא...לא רוצה להיות טבח אבל

שימחת אותי שאמרת שאולי אני יהיה מפקד ויעריכו אותי כי זה מאוד חשוב לי...כרגע אין לי חברים...אני מאוד סגור לחברה וזה קשה לי

למעלה