ללאונרדו היקרה

ללאונרדו היקרה

אני אמורה ללכת להיבחן לעבודה מסוימת וכבר שלוש פעמים המבחנים נדחו ,הפעם הם נדחו ליום חמישי הקרוב ואני בטוחה שעוד פעם זה ידחה בגלל שאין מספיק מועמדים.מה יקרה עם המבחנים הללו מתי הם יתקימו ואיך הם יהיו עבורי.שמי שרה שם האם קלרה זל.

הי אהלן...../images/Emo39.gif

אז שרה בת קלרה, המסר שעובר אלי הוא שעלייך להיות מעט יותר אסרטיבית..וקצת לדחוף להתקשר יום קודם ולשאול ולא לפחד להשמע מעוניינת..בעבודה זה מעלה ולא נקודת חולשה להראות רצון. להגיד שתשמחי לערוך פגישת ראיון ולא לדחות זאת. ושיהיה בהצלחה.... (לא היה פעם ברונים משהו על עבודה שאמרתי לך שתתקבלי?! בכל אופן אסרטיביות וקצת להדחף..בחן..)

היי

אם אמרת לי שאתקבל לעבודה מסוימת ברונים אני כבר לא זוכרת .אבל אם אתקבל אכתוב לך .הודיעו לי היום שהמבחנים יהיו ב יום חמישי.אני מקוה שהפעם זה יתקיים.

נדמה לי ששאלת על מעבר

בעבודה והתמקצעות..לפני חצי שנה בערך... בהצלחה מחר...תהיי את המקסימה.....שולחת לך אור.

כן הנה מצאתי את השאלה בפורום רונים

בזמנו המבחנים היו אמורים להיות ב 25 .אך הם נדחו לי ל 18 לחודש .ו יש לי מבחנים לעבודה מסוימת ב 25 לחודש ושאלתי איך העבור אותם? תוריסאז לעזוב בכדי לקבל.. סווילו שמש בקראנה פוריות יצירתיות יש ואלייך לנתוש מאמונותייך ותפישותייך הישנות על מנת לאפשר לחדש לזרוח...וליצירתיות לצאת.. נראה שזה לא שינוי טבעי וזורם..אך ממנו תהא צמיחה... (בשפה 'גניקולוגית': יש הריון) תשובך היתה. אשמח להסבר.

תפסת אותי עם רגל אחת בחוץ....

רק תצייני על מה את רוצה פה הבהרה.. על האמונות? או על הפתיחה...הרונית.... תם
(את רואה כבר עם משקפי שמש...לבחוצ'ה....

טל..אגב..רונים זה גם אמצעי לתקשור,

וגלשנו לשפה שונה קצת... מי שמסתכרן יכול להציץ גם לשם... ועומר או אני עונות... לפיענוח שלך..שרה: יש לי מבחנים לעבודה מסוימת ב 25 לחודש ושאלתי איך העבור אותם? תוריסאז - לעזוב בכדי לקבל.. סווילו- שמש בקראנה - פוריות יצירתיות טוב די משתמע פה שההצלחה צפויה פה (סווילו+באקרנה!!!) המסתורין במשפט הוא דווקא הטוריסז בהתחלה...רון שכתבתי רבות בשבחו בפורום רונים... המשמעות פה היא של התחלה מחדש..של יכולת להניח את ההרגלים הישנים מאחורייך... תדגישי בראיון תכונות כמו מוכנות ללמוד תוכנות...למשל..גמישות ויכולת לשנות גישות עבודה לצד ניסיון ומקצועיות...כמובן,

למעלה