לא שזה כל כך חשוב, אבל בשום שלב באירוע לא באמת הוכרז אר"ן. לא ע"י גורם מוסמך אמיתי בכל אופן (יש ארגונים שמכריזים כך ללא כל אסמכתא ואחרי זה רצים עם זה לתקשורת ולקמפייני גיוס תרומות).בחורפיש( צפון הר מירון ). התפוצצו שני כטב"מים. יש נפגעים במקום. הוכרז אר"ן. ( ארוע רב נפגעים).
לא יעזור להסתיר את האמת, נפגעו רבים, כולל צוותי הצלה, מתפלא עליך ש12 נפגעים אינו נחשב בעיניך אירוע רב נפגעים.לא שזה כל כך חשוב, אבל בשום שלב באירוע לא באמת הוכרז אר"ן. לא ע"י גורם מוסמך אמיתי בכל אופן (יש ארגונים שמכריזים כך ללא כל אסמכתא ואחרי זה רצים עם זה לתקשורת ולקמפייני גיוס תרומות).
מצוין, אני בעד שקיפות מקסימלית בדרך כלללא יעזור להסתיר את האמת, נפגעו רבים, כולל צוותי הצלה, מתפלא עליך ש12 נפגעים אינו נחשב בעיניך אירוע רב נפגעים.
זה עניין אחר. הוא מדבר על מעין הכרזה פנימית של בית החולים. זאת לא הכרזת האר"ן הרשמית, אלא עניין של נהלי עבודה פנימיים של חדר המיון וצוותי התגבור שמוקפצים אליו. בבתי חולים רבים יש קוד להקפצה כזאת, שמייתרת את הצורך להבהיר ולבאר את הכל באריכות. אולם כאמור, זאת לא הכרזת האר"ן הרשמית (שרק מד"א יוציאו אותה בשטח).סגן מנהל המרכז הרפואי, ד"ר צבי שלג: "עם היוודע דבר האירוע, הוכרז אר"ן (אירוע רב נפגעים) שלב א'
פניה למר נתניהו : הרוצחים עושים מטווח על אחינו הדרוזים בחורפיש ומפרקים את ישובינו בצפון. עד מתי תכבול את ידי צה"ל? העם בחרדה קיומית. תתעורר כבר!!!בחורפיש( צפון הר מירון ). התפוצצו שני כטב"מים. יש נפגעים במקום. הוכרז אר"ן. ( ארוע רב נפגעים).
מתחילת המלחמה בצפון אני טוענת שכנראה החיזבאללה יושבים על מערכות האזעקה שלנו. כמעט כל יום יש אזעקת שוא או כמה, לעתים תכופות יש ירוטים ממש מעל יישוב (מעל יכו, למשל, לא איזה מאהל זניח) או פגיעות- בלי אזעקה. כנראה שמחלקת הסייבר שלהם חזקה.בחורפיש( צפון הר מירון ). התפוצצו שני כטב"מים. יש נפגעים במקום. הוכרז אר"ן. ( ארוע רב נפגעים).
אי"ה שיזכה לצאת ולשוב לשלום.מתחילת המלחמה בצפון אני טוענת שכנראה החיזבאללה יושבים על מערכות האזעקה שלנו. כמעט כל יום יש אזעקת שוא או כמה, לעתים תכופות יש ירוטים ממש מעל יישוב (מעל יכו, למשל, לא איזה מאהל זניח) או פגיעות- בלי אזעקה. כנראה שמחלקת הסייבר שלהם חזקה.
שלא להזכיר את המודיעין, שאיפשר להתכוונן על מקום ריכוז עדכני של הצבא.
לא אופטימית, חוששת מאד לבני במילואים הבאים עלינו לרעה (אוטוטו).
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.