ללא הגנה

hila7

New member
ללא הגנה

מה הם הסיכויים להכנס להריון לאחר קיום יחסי מין ללא הגנה כל שהיא, כאשר הגבר "גמר בחוץ"?

שיעורי חינוך מיני ביה"ס...

היו סרטונים והרצאות על השפיכה הראשונה - זאת שיוצאת בחדירה הראשונה, בתחילת המשגל (גוד, אני אמרתי את זה?). טיפה או שתיים של זרע שנפלטות מהפין מבלי שאף אחד מהצדדים מרגיש. המרצה אמרה שהיא מכירה המון ילדים נחמדים שבאו לאוויר העולם כשהגבר "גמר בחוץ"... בעיקר ובזכות אותן טיפות בודדות של זרע שיוצאות מהשפיכה הראשונה. אם אני זוכר נכון, אז הסיכויים להכנס להריון מאותן טיפות שונות במעט מלהכנס להריון משפיכה מלאה. מה שאומר שישנן עדיין הנסיבות ה-"מקלות", כמו הזמן של החודש (קרוב יותר למחזור, יותר בטוח) ושאר ירקות... אבל, כמו שכולם תמיד אומרים ובצדק, שום דבר לא בטוח.

טל קר

New member
הסיכויים מספיק גדולים כדי לפנות

לפורום "ברית מילה בעד ונגד" כדי להחליט בנושא לפני הלידה. שלא לדבר על הסיכויים להשתתף בפורום "אידס" או פורום תמיכה ללוקי מחלות מין, או סתם בפורום "תרופות" כדי לשאול מה לוקחים נגד הרפס.

לירוי25

New member
טיפש בגין הצעה הגיונית? אני לא חושב

אם בחורה חושבת שהיא נכנסה להריון, מה בדיוק יעזור לה לגלוש בפורומים??

zooti

New member
הצעתך הגיונית. הגיוני עוד יותר

לא להכנס לבוץ הזה מראש. לא מכיר את הפתגם (הבאתי רק חצי, אבל די טריוויאלי להשלים)?

ליאן.

New member
זה כמו לשאול מה זה קצת בהריון ?

מקיימים יחסי מין ללא אמצעי הגנה, אך ורק אם רוצים להכנס להריון ויודעים שהבנאדם נבדק למחלות ויצא נקי. אם זה לא המקרה, יש לך מה לחשוש. אם הוא "גמר בחוץ" כן או לא זה ממש לא רלוונטי.

סין...

מכירה? הם דוגלים במשגל הנסוג...אז תביני לבד. סתם אחותי, אל תיקחי סיכונים! גם אם הוא אומר לך את זה. גם אם את בהתלהבות ובאמת בקטע-אל תשכחי אמצעי מניעה כי לפי מה שנראה לי-לא בראש שלך עכשיו לבחור שמות.. (אם את מבינה למה אני מתכוונת)

לקחת אחריות גם בסקס

אוקיי אז מה אוסיף על העצות של חבריי לצאט? ככה- לפני שנכנסים למיטה יש לחשוב מראש על האפשרות הזו ולהכין מבעוד מועד אמצעי הגנה, וגם בדיקת איידס קטנה לשניכם לא הייתה מזיקה. אם רוצים ליהנות צריך לדעת לנהוג בבגרות ולקחת על עצמכם אחריות אחרת תקחו אחריות על איזה צאצא מיילל עוד תשעה חודשים. וכמ ושאמרו חכמינו סוף מעשה במחשבה תחילה. וחוץ מזה מה מי ששאלה את השאלה לא הייתה בשיעורי חינוך מיני בבית הספר? לא קראה עיתוני נוער? ושלא תתרץ לי עם "אבל היינו באמצע ולא רצינו לפגום בהנאה עם הקונדום"- עכשיו יכולה להיות לה הנאה גם מילד וגם מאיידס ומעוד כמה מחלות מין "חביבות". וחוץ מזה בנות יכולות לומר "לא בלי קונדום". אני אמנם נשמעת כמו כרזת פרסום אבל בצבא שמעתי על יותר מדי בנות שלא נזהו נכנסו להיריון וילדו או עשו הפלה.

ליאן.

New member
הוו.. חיילות שנכנסות להריון בצבא...

זה כבר נושא בפניי עצמו. העובדה שהצבא לא מממן אמצעי מניעה לחיילים/ות אלא רק הפלות היא שערורייה. אין פלא שיש בצבא יותר מדי בנות שנכנסו להריון.. ולא אתפלא אם ש"ס מעורב בעניין.

hila7

New member
תודה לכולכם

קודם כל אני רוצה להודות לכל מי שלקח זמן מזמנו לענות לי על השאלה המעיקה. שנית, קיבלתי מחזור לשמחתי אז אין איזה צאצא מיילל שיגיע בעוד תשעה חודשים... כן, זו הייתה טעות שידעתי עליה עוד קודם וחשבתי כמוכם אז וגם עכשיו, רק שלא היה לנו אמצעי הגנה באותו רגע, אני יודעת, תירוץ מטופש, אז לא עושים כלום, אבל הלהט כנראה גבר עלינו. אני לא דואגת בקשר למחלות מין כי אני הייתי בתולה והוא כבר נבדק, אז לפחות זה. בכל אופן הרבה תודה, הייתי צריכה את הסטירות לחי שלכם, תודה שוב.

למעלה