ללא כותרת/יקי טוביאק

lichdog

New member
ללא כותרת/יקי טוביאק

ללא כותרת הוא אמר שהוא אוהב הוא נראה גם מתחשב התאהבת בו מיד הוא החזיק לך את היד דיברתם עד כלות הנשימה הרגשת כה המומה הוא היה כל מה שרצית את הסיגריה - הוא המצית ``את הצעת ``נלך לבלות ``?הוא שאל ``רוצה לשתות הלכתם לדירתך לשתות קפה וואו ,הוא כ``כ יפה הוא רכן לנשקך רטט עבר בכל גופך הרגשת מאוהבת בוערת כמו שלהבת הוא מוציא קונדום ``את אומרת ``לא היום הוא מתעצבן ,מחטיף סטירה את בוכה ,מביטה בו ,קרירה הוא קורע לך את החולצה ``את צורחת ``לא רוצה הוא קורע את המכנס ,תולש ת`תחתונים מוציא את הזין ומתחיל בענייניים הוא גומר ,נאנח והולך ``עומד ביציאה ,אומר ``זה באשמתך את בוכה אל הכרית מצטערת שאינך שרירית כה שברירית ,לא יכולת להתנגד חשבת שלאהבה הוא סוגד מרגישה כה נבגדת ,מנוצלת לעצבות את צוללת מבוישת כ``כ ,לא יכולה לגלות מטונפת כ``כ ,לא רוצה לחיות כואבת כ``כ ,מסיטה וילון רועדת מאימה ,פותחת חלון המשטרה קבעה שהמתאבדת נאנסה ואת שוכבת שם למטה ,נפשך הרוסה

תגובה

שיר קשה,בעל תוכן עמוק, אבל הייתי ממליצה לכותב הצעיר להשתמש בחריזה פחות צפויה ועקבית, בשביל ליצור מסתורין כאשר הוא מעביר תכנים כאלה קשים וחשובים

lichdog

New member
לאלה הצעירה

תודה על ההצעה, אבל זה לא סגנון הכתיבה שלי. אני לא מנסה לכתוב בצורה מסויימת על מנת ליצור רושם מסויים. אני כותב תוכן מסויים שברצוני להעביר, בדר``כ בצורת הפתעה. השיר המסוים הזה התחיל כשיר אהבה, את המשך השיר כתבתי במצברוח אחר לגמרי מזה שבו כתבתי את התחלתו ולכן הוא נראה ככה, והאמת, אני אוהב אותו ככה... לי יש סגנון מסויים משלי שאני אוהב וכך זה ברוב השירים שלי, הסגנון שלי השתנה מתקופה לתקופה אבל בבסיסו נשאר דומה: שירי ילדים למבוגרים בלבד.

TheOutsider

New member
:\

כואב כתוב מהמם ישיר, בוטה כמו שאני אוהב... יש נושאים שפשוט צריך לכתוב עליהם בלי ללכת מסביב... תודה!

lichdog

New member
to the OutSider

תודה רבה רבה לך על התגובה! תגובה שפשוט כיף לשמוע, במיוחד בשבילך פירסמתי שיר חדש, מקווה שתהנה ממנו, גם כן באותו סגנון... לא כל השירים שלי בסגנון אלו ורובם האמת לא, אבל במקרה שני אלו כן... אז בבקשה :)

למעלה