<<ללא כותרת>>

<<ללא כותרת>>../images/Emo104.gif

סליחה, דיג´יליסטה, אבל הייתי חייבת. אין לי מושג על העונה השלישית! אני לא רואה אותה, ואין לי פוקס קידס! וכל הדיג´יגדילות המשולבות-גנטיות-הואבר מבלבלות אותי עד מוות! והייתי בחו"ל בפרק שבו קן חזר לעצמו... מישהו יכול להסביר לי על כל זה? ועוד דבר: מה בקשר לדוגמנות של ריקה? מה היה שם? למישהו יש תמונות משם?

star_female

New member
זה לא משהו אישי.... פשוט....

טוב, על טיימרס אין לי כוח להסביר
אני גם לא זוכרת באיזה פרק זה היה שריקה דיגמנה, אז אני לא יודעת איפה למצוא סקרין-שוטס... בקשר ל-02... לא ממש הבנתי מה את מבקשת... לסכם את הפרק שקן חזר להיות טוב (פרק 21, אם את רוצה לחפה תמונות)? או את כל מה שקרה אחרי זה? כי זה 29 פרקים... o.o;;

star_female

New member
o_O

אמ... איפה ההודעה שלי? כתבתי הודעה ארוכה על פרק 21 ו..היא לא כאן. ??? למה?

Digi Lista

New member
הודעה נעלמה?

אני אפילו לא הייתי כאן כדי לראות אותה! איך לעזאזל הודעות נעלמות גם כשאני לא נמצאת כאן?

star_female

New member
2 הודעת, האמת...

אבל לא נורא... קסנדרה פוטר שאלה לגבי פרק 21 וכתבתי לה תשובה... מניסיון קודם שלי עם תפוז זכרתי לשמור את ההודעה במקום בטוח ^^; אז עדיין יש לי אותה.. אני פשוט אשלח אותה שוב.

Digi Lista

New member
תחפשי את...

השאלה ההודעה "שאלה לי אליכם" ותקראי את כול התשובות, שם מפורטים הדברים לפחות הבסיסיים על העונה השלישית, אין מה להתנצל כשלא יודעים שואלים! אני חושבת שאני אהפוך את זה למאמר ואז אולי השאלה הזאת תקבל מענה באופן קבוע(את כבר השלישית ששואלת)

star_female

New member
פרק 21 *-*

דבר ראשון... אם יש לך איזושהי דרך לראות את הפרק הזה, תראי אותו!! זה אחד הפרקים היותר טובים (לדעתי) של הסדרה... אוקיי... עכשיו לפרק: אחרי שוימון דיג´יגדל למגנהמון עם הדיג´יביצה המוזהבת, הוא נלחם עם קימרמון בבסיס של קן. קימרמון כמעט פגע בקן והרס את הבסיס. הם ברחו בחוצה, ובדרך דייויס אמר לקן שהם יכולים לעזור לו (הדברים שאני זוכרת... ^^;; ). מגנהמון המשיך להילחם עם קימרמון, אבל קימרמון כמעט ניצח אותו... ואז וורמון בא לעזרה. הוא נתן את שארית כוחותיו למגנהמון, שהצליח להביס את קימרמון ולהשמיד אותו. מגנהמון חזר לשלב הצ´יבימון (דמי-וימון) שלו. לידו דייויס מצא את סמל טוב הלב (שחזר להיות סמל אחרי שהיה הדיג´יביצה המוזהבת). קן חשב שהדיג´יגורלים רימו אותו ורצה לחזור לביתו ולהתחיל את ה"משחק" מהתחלה... ואז הם הסבירו לו שזה לא משחק, ושהדיג´ימונים הם יצורים חיים ושהוא התעלל והרג מאות מהם... הוא הבין שהוא טעה, והבגדים של השליט נעלמו ממנו והוא נשאר עם תלבושת ביה"ס שלו. סמל טוב הלב עף לידיים שלו. הוא לקח את וורמון ואמר לו שהוא מצטער ו-וורמון מת לו בידיים. הוא נזכר באחיו, שמת בתאונת דרכים, והרגיש שכולם עוזבים אותו... הוא בכה קצת (טוב, הרבה... ;-; ) וחזר הביתה. הדיג´יגורלים גם חזרו למחנה שהם היו אמורים להיות בו עם מאט, טאי ואיזי, בדיוק כשג´ון הגיעה לשם ושאלה איפה הם (זאת היתה סצנה ממש מצחיקה ^^ ). אח"כ כולם חזרו הביתה בואן של אבא של מאט (חוץ ממאט, שאבא שלו הכריח אותו לחזור הביתה עם ג´ון) ואמרו בחדשות שקן חזר לביתו אחרי חודשים שהוא נעדר. צירפתי קישור עם *מלא* תמונות מהפרק, אני ממליצה לך לראות כדי להבין יותר טוב... חוץ מזה שהציורים בפרק הזה ממש יפים *-*

DiGiHiLa

New member
בעעעעע אחותי...

למה הודעות נעלמות כאן כיאלו שלא היו קיימות?

Digi Lista

New member
הילה אחותי

תסתכלי על ההודעה שמעלייך(שרשרתי את זה בכוונה)וגם בה מתלוננת מישהי(נדמה לי שי, אם טעיתי בשם אני מתנצלת מראש)שנמחקו לא אחת אלא שתי הודעות!והתשובה שלי היא שלא הייתי במחשב בכלל בזמן בו נמחקו ההודעות ווהאמת שביומיים האחרונים חוץ מלשרשר לא עשיתי כלום להודעות(כאילו מה כבר האפשרויות...למחוק ולשרשר...)אני מצטערת אם כתבת משהו חשוב וזה פשוט נמחק, פניתי להנהלת תפוז ואני מקווה שהם יוכלו לעזור לי בבדיקת הבעיה, תאמיני לי שמרגיז אותי לא פחות מאותך ואת כול מי שנמחקות לו ההודעות כאשר נמחקות הודעות ובטח שזה מרגיז כשאני אפילו לא יכולה לקחת אחריות לעניין...

Digi Lista

New member
../images/Emo52.gif מכול ה- ../images/Emo23.gif

לא התכוונתי להתבלבל...איכשהו זכרתי שאת זאת שי, מתנצלת בשבילך ובשביל שי שהחלפתי ביניכן, מקווה שאת סולחת(עוד קצת זמן אולי אני כבר לא אתבלבל)ממש ממש סליחה.

Digi Lista

New member
גם אני בעד להעלות אותי למוקד...

אבל אם כבר אז למה לא להוסיף כמה דברים... סתם כדי שאני לא אשתעמם במוקד...(זה לוקח זמן למות...)מה לגביי מוות איטי בייסורים קשים?...

למעלה