ללא כותרת
העדכון השבועי

motib4

New member
ללא כותרת ../images/Emo12.gif העדכון השבועי

חדש בפורום
סקר- התוצאות של הסקר הקודם מצורפות כקובץ.
לכו להצביע לסקר החדש!
מאמרים-
עוד היום יעלו 3 הפרקים האחרונים של "תפוז סנטר" למאמרים. מצטער שלא שעיתי את זה עד עכשיו.
וכמובן- הקישור לעדכון בקודם נמצא במאמר העדכונים. הוכנס המשחק "מי אכל ת´תאומות" למאמר המשחקים.
שרשור שאלות-
לכל אלה ששירשרו שאלות ותשובות, המשיכו לשרשר!
שרשור קישורים- אז ככה, אריאלה פתחה שרשור קישורים (ו
לאריאלה), וכל הקישורים שתשימו הולכים להכנס לתוך פינת הקישורים בפורום. שרשרו בבקשה!
טאגליין- ההודעה של אלונה על: "למה זה אולסן, ולא אולסון?" ט-ו-ג-ל-נ-ה.
THX אלונה.
טקס נבחרי השנה-
זוכרים? שכל אחד ישרשר את היום שנוח לו במהלך השבוע הבא.
קטנה
- אוקיי, אני רוצה להודות לכולכם, על הפורום הנפלא שיש לנו כאן במיוחד בימים האחרונים, לכל מארגני התחרויות, המשחקים, הפעילויות, הדיונים, ולכל המשתתפים! ממש כיף להיות בפורום בתקופה הזו! המשיכו כך!
\\\ושאף אחד לא יעיז להגיד שהוא יבש
///
עמוד הקהילה- עודכן.
חדש מהתאומות
עוד על ספיישל התאומות בערוץ 6! הספיישל יתחיל בשעה 13:25. יתארחו בו מעריצים של התאומות וכן זוגות תאומים ותאומות, ייחשפו הבנות שנבחרו לדובב את התאומות בסדרה- שחף וולמן (מיסטי) וספיר שיינמן (אמבר). שלושה ילדים מהפורום בעלי אתרים על התאומות יתארחו באולפן (שרון, נגה ואני. דנה והדס יהיו בקהל.) ויפרסמו את האתר שלהם.
כמו כן, יערכו משחקי טריוויה ועוד המון הפתעות! שווה צפייה
חדש בעיתנות מהתאומות-
כמו תמיד- עם יציאת כל סדרה חדשה של התאומות, יש די הרבה כתבות עליה.
´עולמו של דיסני´- כתבת שער!
ידיעות אחרונות- 7 לילות- טור בעמוד 6 על הסדרה החדשה!
פנאי פלוס- כמה מילים על הספיישל בערוץ הילדים + תמונה של התאומות המצויירות. עד לשבוע הבא.

Alexis14

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo113.gif

אני בעד להוריד את ההודעה של אלונה מהטאג ליין כי היא ממש מיותרת! אפילו השם של הפורום הוא התאומות אולסן ולא אולסן, וזה פשוט מגוחך! בנוסף, זה סתם עוד פרסום לאתר של מוטי, דנה, מתן והדס!

דסדוּס

New member
נגה!!!

מה הקטע שלך עם האתר של מוטי, דנה, מתן ושלי ???????? זה כבר מתחיל לעצבן, אם יש לך משהו להגיד למישהו מאיתנו אז תגידי את זה במסרים!

motib4

New member
ועוד טאגליין... ../images/Emo29.gif

למי אכל ת´תאומות.

תיקון צ´יקיטיטו...

נבחרי השנה- לא לרשום יום שמתאים לכם לשבוע הבא אלא- לעוד שבועיים (בין התאריכים 12-17.1) כי שבוע הבא עוד יש לי מבחנים... וחץ מזה אחלה עידכון
קבל ח"חתית

BalBulaGirl

New member
נגה מה יש לך ../images/Emo15.gif

יש ה מ ו ן בעלי אתרים, שאפשר אולי להגיד עליהם שהם מצליחים, שמכניסים לאנשים, ולידים שזה אולסון, ולא אולסן. בהודעה שטוגלנה, יש הסבר למה. זה מאוד מפריע לך

Alexis14

New member
נכון,../images/Emo113.gif

יש ה מ ו ן בעלי אתרים, ולכן מפריע לי שכל פעם שצריך לציין אתר בוחרים דווקא לציין אותם. וזה כן מפריע לי. shoot me! כ"כ קשה לשנות את זה לאתר הרשמי של התאומות?

Mandyִ

New member
כל הכבוד על ההשקעה../images/Emo45.gifאבל..

שכחת לכתוב בכתבות את הכתבה הקטנה בראש 1 בגיליון הנבחרים של השנה,בקטגוריית תוכנית הטלוויזיה של השנה, טובות השתיים/מזל תאומות ("סדרות מרי קייט ואשלי אולסן) במקום 5...
יש כמה שורות, זה לא ממש כתבה

למעלה