ללא כותרת

muse18

New member
ללא כותרת

תמיד היה חשוב לי להפגש עם החברים אחרי הלימודים לא חייבים לצאת מחוץ לעיר פשוט הראש שלך כל הזמן בלימודים, מדי פעם אתה רוצה לצאת ולנשום אויר עם אנשים שאתה אוהב אבל אתה לא יכול כי כל אחד רוצה במקום אחר, בשעה אחרת ואתה תקוע, אתה רוצה לארגן ואתה נתקע שעה רק בלדבר עם כל אחד על מה הוא רוצה לעשות ובסוף אתה מגיע להתמוטטות ומתחיל לבכות כמו ילד קטן בן 10 ומבין שכל זה לא שווה אבל אתה עוד יותר לא מבין, למה דווקא עכשיו שאנחנו צריכים לנצל את החודשים האחרונים שלנו ביחד אנחנו פשוט לא עושים עם זה כלום זה כאילו כולם ויתרו לפני ואמרו "בכל מקרה עוד כמה חודשים אני לא אראה אותה למה לנו להיפגש בכלל" נמאס לי פשוט נמאס לי מהכל כל השנה הזאת, הייתה כל מה שלא רציתי באהבה, בלימודים, בחברים אני רוצה להתחיל שנה חדשה, דף חדש אמשיך להשקיע בלימודים כמו לפני שנתיים אולי גם חברים חדשים אולי אמצא אהבה...

ספירקיXD

New member
כנס..

לי, ולעוד הרבה הרבה שאני מכירה זו לא הייתה ה-שנה. ממש לא. ועל מה שאתה אומר, אם כל אחד רוצה שעה אחרת, מקום אחר. אז פשוט כל פעם תצאו למקום אחר. כל פעם החלטה של מישהו אחר. מקווה ש-2008- תיהיה יותר טובה. גם בשבילי

muse18

New member
גם אני מקווה :)

אתה מתוסכל כי אתה מנסה להרצות את כולם אבל הם עושים לך חיים קשים ולא נותנים לך לארגן משהו הכי קטן אפילו... והיום זה קרה לי כנראה שגם היום, כמו כל החודשים האחרונים אני אשאר בבית.. שיהיה לכולם סילבסטר מעולה...

ט ר י ג ר

New member
שנה טובה :)

לי, לך לכולם! פשוט, השנה תעשי דברים שאת אוהבת.. בלי לדפוק חשבון ש2008 תהיה ה-שנה שלך! :)

למעלה