ללא כותרת

גילה25

New member
ללא כותרת

רציתי לדעת איך הייתם מקבלות את זה, שאם הייתן יודעות שהבעל שלכן היה מחליף חיתול לאמא שלו.? לצערי חמתי הגיע למצב הזה. עכשיו יש לה מטפלת. אני מקווה שאף אחד עוד לא יגיע למצב הזה.

אבא שלי עשה זאת לאביו

במשך חודשים אבא שלי היה הולך פעמיים ביום לאביו כדי להחליף לסבא שלי חיתול, זה עצוב ואבא שלי היה שבור מזה , היום סבא שלי כבר לא בחיים אבל חודשים אבא שלי היה אדם עייף ולא קיטר אף פעם והיה בנאדם חזק ומדהים ועכשיו הוא קיבל את חייו בחזרה (אבי) לאחר פטירתו של סבא שלי. לפעמים הגורל מביא אותנו למצבים שאין לנו שליטה עליהם, אין מה לעשות את צריכה להיות לצד בעלך ולתמוך בו.

גילה25

New member
מצטערת לשמוע שגם אביך עבר

מה שבעלי עובר. אני מתארת לעצמי איך אביך היה עייף. אני מרגישה שבעלי שבור ואני לא יכולה לעזור לו. אני רק מעודדת אותו. כרגע יש לי קושי נוסף שאנחנו משלמים את הוצאות המטפלת. והמצב שלנו לא טוב. אני משתדלת להיות חזקה.

תיהיי חזקה , אמי עמדה לצדו של אבי

אבל לפעמים הייתה קצת מתוחה והתעצבנה שהחיים של אבי ישתנו מקצה לקצה כי הוא לא יצא לטייל ברחוב והיה צריך להיות צמוד לטלפון וגם היה משותק בבקרים ובאחה"צ בגלל ההחלפה. זה סיוט, אני יודעת, בעלך בטח בדיכאון אה? אני מאחלת לכם רק טוב ובריאות, אני מכירה את הנושא ממש מקרוב בייחוד שגם אבי לא צעיר והיה לו קשה. ביננו היינו קצת שמחים שסבי נפטר, היה איש בן 93 משהו כזה וחולה, אז עדיף למרות שזה כואב.

אוסה

New member
החיים הם גלגל

הם החליפו לנו - לבסוף אניחנו להם. הם טיפלו בנו - לבסוף אנחנו בהם. כל כך כואב אבל אלו החיים . תתמכי בו , אפילו שזה גוזל ממנו הרבה - כולל בילויים משותפים בחיק משפחתו. זה לא נעים לראות את הוריינו שפעם היו עבורנו האנשים הכי חזקים, שוכבים במיטה עם חיתול , מוגבלות וכאב. שולחת
והרבה חיזוקים

כבד את אביך ואת אמא..

חכמינו מספרים כאשר חלתה אימו של רבי עקיבא זצ"ל הוא היה נושא אותה על כפיים...מצוות כיבוד אב ואם עולה עשרות מונים על מצוות אחרות, שאלוהים לא יזכה אותי לעשות זאת אבל אם ואזדקק אעשה זאת בשמחה רבה...אבי שיבדל לחיים ארוכים תמיד אומר: אבא יכול לגדל 10 ילדים, ילד אחד לא יכול לגדל אבא... החיים הם מעגל שלא נסגר, כאשר אני תינוקים ואין לנו שיניים ואנחנו קרחים, הורינו מאכילים אותנו ומחליפים לנו טיטולים בסופו של דבר הורינו מגיעים למצב ללא שיניים, קרחות ונזקקים לנו... מאחלת לך רק אושר בחיים לך ולבעלך...הייתי מקבלת את זה בשמחה ושוב...מצווה גדולה היא מצוות כיבוד אב ואמם גם אם זה מצריך החלפת טיטול..

למעלה