(ללא נושא) - סיפור מפחיד

scooby4

New member
(ללא נושא) - סיפור מפחיד ../images/Emo129.gif

סתם - לא הייתה לי כותרת... אני חושב שיש אנשים ששחכו שזה גם פורום אגדות אורבניות (אני נזכרתי היום...) אז הכנתי לכם מעדן מצמרר, חכו עד שתגמרו לקרוא את זה: לאגדה קוראים: "אלוהים לקח אותו" - כשלילדה קטנה היה חתול, נולדו לו גם גורי חתולים, הם נעלמו לאחר כמה ימים. וכשהילדה שאלה את אימה מה קרה לחתלתולים, היא ענתה לה: "אלוהים לקח אותם". אחרי כמה חודשים לחתול עוד פעם נולדו כמה חתלתולים. האמא שלחה את בתה החוצה לשחק בפארק. אבל לפני שהלכה רצתה לשחק עם החתלתולים עוד. אז ראתה את אביה נכנס הביתה, עם שק ודלי מים. היא צפתה בזמן שאביה שם את החתלתולים בשק והטביע אותם בדלי. אחר כך שאלה הילדה עוד פעם את אימה: מה קרה לחתלתולים? ואימה ענתה לה: "אלוהים לקח אותם". מספר ימים אחר כך האמא ביקשה מהילדה לשמור על אחיה הקטן באמבטיה בזמן שהיא מדברת בטלפון. ולאחר כמה דקות, כשהאמא חזרה לאמבטיה, היא צרחה! הילדה אמרה לה: "אלוהים לקח אותו".

Idan91

New member
../images/Emo10.gif ../images/Emo5.gif

זה נשמע יותר כמו בדיחה חולנית ומזעזעת... ברררררר, בררררר, בררררר!!!

Pink Cow

New member
חחחחחחחחחח

רק רציתי להגיד שלחתול לא נולדים גורים! חחחחח כלומר, לא במובן שאת התכוונת. חתול לא ממליט!!!! חתולות ממליטות וגם זה רק במקרה הטוב בו הן לא מעוקרות!

scooby4

New member
היייייי!!!!!!!!

אני לא אמרתי שהוא המליט אותן, הוא פשוט מצא לעצמו אי זה ז*** ברחוב... ולקח את הגורים...

scooby4

New member
אבל את יודעת מה...

בוא נעשה את זה יותר קל... החתול היה בעצם חתולה...

LINKIN PARK!!!

New member
איזה...

זאת באמת כמו בדיחה. אבל למה האבא הדפוק שלה(במקרה שזה סיפור אמיתי על ילדה חולת נפש, פסיכופטית, עם הפרעות נפש) בכלל הרג את החתולים הקטנים והחמודים? אם הייתי במקומה הייתי הורס לאבא שלי את המנוע של הבכונית ואומר שאלוהים לקח אותו.

זיושי

New member
גם לי יש כזה סיפור

הנה הוא:נתנו לכתב אחד לכתוב כתבה על בית משוגעים הוא הלך לבית המשוגעים בקומה ה-1 יש אנשים עם שער ארוך שותים בירה משתוללים הוא כתב בלע בלע עלה לקומה ה-2 יש אותו דבר כמו בקומה ה-1 הוא כתב בלע בלע ורק בקומה השלישית יש אחד יושב שותה יין וכותב אם הוא מפסיק לכתוב אז הוא מתחיל להשתולל הכתב מתחיל לדבר איתו אז הוא הפסיק לכתוב פתאום הוא קם ורץ אחרי הכתב הכתב רץ רץ רץ רץ מגיע לשערים הם מתחילים להיסגר הוא כימעט מגיע אבל השערים נסגרו המשוגע בא אליו נגע בוא ואמר תפסתי אותך.... עכשיו תוכל לתפוס אותי סוף למי שלא הבין:המשוגע כול הזמן רצה לשחק תופסת....

למעלה