יש משהו קצת עצוב במסר הזה(או שזה רק בראשי..) ולמרות שזה חלק מהשגרה. עוד רגע שבועות, אצלנו יש חגיגות ענק כי מלאו לנו 80 אז לכל מי שבה לטעום קצת מחגיגות המושב מוזמן
איזו תקופה של 2 הופעות בשבוע ,לא היה שבוע בלי הופעות וככה חרשתי את כל הארץ. אז מה בטי אולי נפגשנו כבר אז,בזכות דיויד הכרתי כמה אנשים נפלאים,זה בהחלט עושה לי חשק להגיע שוב לעין ורד.
אני זוכרת שהיתי בהופעה בעין ורד ממש כשיצא התקליט האישה שאיתי .לפני 25 שנה הייתי בת 15 זו ההופעה הראשונה של דויד ברוזה שבה הייתי .זה היה אולם מאד ישן שלפי דעתי היום כבר לא קיים
עדין קיים מבנה ענק במרכז הישוב שנקרא "בית העם" מקום נוסטלגי שאפילו כיכב בסרטים זהו בית הקולנוע האחרון שנותר בארץ עם חדר ההקרנה וכיסאות עץ ממש סינימה פרדיסו. מקום זה זכה לראות אומנים מהשורה הראשונה.. אגדה אורבנית מספרת איך הגיע שלמה ארצי להופעה ואף אחד לא הגיע לשמוע אותו עד שיצאו מספר חברים לבתים ולמגרש הספורט לקרא לאנשים... אז יש מצב שהמבנה הישיש זכה לארח את דיויד ואישה שאיתו.. וכמו שאומרת ענבל...אומרים שהיה פה שמח לפני שנולדתי... היום לכבוד החגיגות הוא לובש תמונות ותערוכות של ימי המושב אז לכל מי שרוצה מוזמן באהבה.(פרטים נוספים אשלח במסר למי שרוצה) ..ואולי נוכל להחזיר עטרה ליושנה..לטיפולך שני!!!
נגיד על תקן של מעסה רפואית...חחחחחחח אני את הטיול שלי לארהב טרם ביצעתי ולכן אני בהחלט מתאימה לענין...!!! נכון??? האמת שאנילא מבינה איך אפשר לחיות ככה בדרכים לאורך כל כך הרבה שנים.