ללא נושא

בהביבו

New member
ללא נושא

תמונת הפורום: לאחר הצעות רבות הגעתי להחלטה שאפשר כבר להחליף את תמונת הפורום. (מהראשי כמובן) בחירת התמונה תעשה באופן הבא: 1. כל אחד ייעלה תמונה שהוא הכי חושב שתתאים. (ניתן גם ליצור תמונה חדשה.!) 2. בחירת התמונה: בחירת התמונה תהיה הבחירה שלכם בלבד. אופן הבחירה יוסבר בזמן המתאים. . מראש: נא לא להעלות תמונות של שב"ק ס'. אילו לא יועלו אל הגלריות. נושא נוסף: הסקר. עדיין לא קיבלתי מיכם הצעות.. אני מרגיש שיש אי רצון ואי שיתוף פעולה בינינו. אם לא אקבל תוך שבוע הצעות לסקרים, (הסבר בהודעה נפרדת בהמשך הפורום) אוריד את הפעילות הזו.

בהביבו

New member
מר. שבקניק הייק. ../images/Emo13.gif

מתי שלא יהיה לך נאה ונעים להיכנס יותר לפורום הזה ולכתוב בו, תוכל לומר לי ואנחנו כבר נדבר הלאה .. בינתיים אני לא מוצא שום סיבה שהפורום "לא יחזיק". ואם תרצה, יש לי עוד כמה דברים לומר לך אבל זה כבר יהיה במקום אחר.

לא הבנת אותי

זה פורום סבבה וממש אין לי בעיה להיות פה... פשוט השבק עומדים להתאחד ויש להם פורום אז אולי תפוז יבטלו את הפורום הזה או משהו (אתה מבין בדברים האלה יותר ממני...) ותפנה אליי באייסיקיו מתי שבא לך אם יש לך משהו להגיד

בהביבו

New member
אין בעיה.

לגבי בגירת פורום. פורום לא נסגר על כזה דבר. אני כרגע אל רוצה להרחיב כי ישנם דברים שאתם עוד לא ידעים ואתם תדעו.. אבל אני אספר לכם בהיזדמנות מה קורה במקרה כזה..
|

תיפלץ

New member
לא כתבתי המון זמן בגלל בגרויות אבל.

מה זה החוצפה הזאתי????? למה שהפורום הזה יסגר? יהיה או לא יהיה איחוד של שבק ס' הפורום הזה על הרגליים.. אני למשל אוהב מאוד מאוד מאוד את מוקי ולא ממש אהבתי שהוא היה בשבק ס'. ויש עוד רבים כמוני... אז כל מי שחושב שהפורום הזה הוא מעיין נחמה על פירוק שבק ס' לפני 100 שנה טועה!!! מוקי הוא זמר לחוד והוא צבר קהל רחב מאוד בתור סוליסט אז יש סיבה וסיבה טובה לכך שהפורום ימשיך לתפקד במצויינות כמו שתיפקד עד עכשיו! תודה ויום נעים

בהביבו

New member
אני קורא ואני לגמריי

מסכים עם כל מילה ומילה ממה שאתה רושם! אתה צודק בהחלט.

למעלה