ללא נושא

רקפת....

New member
ללא נושא

רק קפצתי להגיד שלום...אצלי לא הכי טוב כרגע...הבת שלי ממשיכה לרדת במשקל ואני כל כך לא רוצה לאשפז אותה. אני מפחדת שיקרה לה משהו. חוץ מזה הקטע של הפגישה שהייתה לי ביום שישי לא עוזב אותי...אני נגעלת מעצמי שבכלל נתתי שהדברים יקרו...מסתובבת עם תחושה של איכס וזה קשה...זהו... רקפת

ילדונת~

New member
רקפת יקרה..... לגבי הבת שלך....

תדאגי שהיא תיהיי בהשגחה אבל אני לא מאמינה באישפוזים... לא תמיד הם משיגים את הדבר הנכון.... אבל אם תחליטי שזה הדבר הכי טוב עבורה תעשי את זה ושלא יהיו לך נקיפות מצפון את תעשי את הדבר הנכון רק תבטיחי לי שגם אם היא תגיד שהיא יכולה לבד תשמרי עליה אז עוד יותר מתמיד אי אפשר לבד זה כמעט ובלתי אפשרי אני מכרתי את זה להורים שלי והם קנו את זה ועדיין קונים אי אפשר לבד לצערי.... אבל לפני שיהיה מאוחר... תנסי לדבר איתה להבין אל תאיימי עליה זה נותן תוצאה הפוכה.... כמו כן גם לחץ זהו כמה טיפים מהניסיון שלי אוהבתת אותך המון

רקפת....

New member
ילדונת יקרה

תודה על העצות...אני מנסה באמת להבין אותה ולא ללחוץ אבל זה קשה כשהיא נעלמת לי מול העיניים. בכל אופן היא בטיפול אצל פסיכולוגית ודיאטנית ואני מקווה שהמצב ישתפר. תודה שוב...רקפת

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
תודה על העידכון

קיבלתי עצות והכוונה מצויינות מילדונת ומרומי. בתור כאלו שחוו/ת את זה, הן יודעות, מן הסתם, לתת עצות הרבה יותר טוב מאיתנו... תהיי חזקה, ובהצלחה! לגבי העניין השני, זה ברור שיש לך כל מיני מחשבות ותחושות לגבי זה... כשתרצי, אנא בואי לשוחח איתנו בתורנות.

רומי1770

New member
כל כך מבינה אותך...

שלום רקפת אני כל כך מבינה את תחושת חוסר האונים שלך, אני מבוגרת שחלתה במחלה הארורה הזו, אל תאשימי את עצמך, אל תכעסי עליה, תקבלי אותה כמו שהיא, באהבה ופירגון, כי באמת , לצערי הרב , שום דבר אחר אינו מועיל, תאמרי לה שאת אוהבת אותה כל הזמן, תפרגני לה, הרצון להחלים צריך לבוא ממנה!!! תרכשי את אמונה לאט לאט, באהבה בכח זה פשוט לא הולך, היא תתמרד והמצב עלול רק להתדרדר... אני שמחה שהיא מטופלת אצל פסיכולוגית ןדיאטנית, זה תהליך ארוך וממושך, ממש מורט עצבים, מחזיקה לך אצבעות שבסוף דברים יסתדרו לך על הצד הטוב ביותר, רק המון סבלנות ובלי סוף אהבה, לא חונקת... רומי

אנורקסיה?

הייתי שם... אסור לך להרגיש אשמה (גם אם יש לך חלק בזה), אסור לך להראות שאת מרגישה כך, אסור לך להראות שאת מפחדת- תהיי בטוחה בעצמך ובתוצאה, חייכי אליה בבטחון ואהבה, חבקי אותה המון, ספרי לה סיפור על ברווזון המכוער, ותשתדלי שלא תראה אותך בוכה...רק הסבירי כמה חשובה, יקרה ואהובה היא ותבטיחי שתצליח, ותבטיחי שתעזרי בכל הנדרש... בכל מקרה- זה מה שעזר לי. מאחלת לך ולה- החלמה ואושר.

רקפת....

New member
תודה רבה לכולכם

תודה רבה רבה על ההתיחסות ועל העצות...אני כבר לא יודעת איך להעזר...מרגישה שאני טובעת ולא מחזיקה מעמד. הכל כל כך קשה...גם המצב עם הבת שלי, גם המצב של אבא שלי, גם אין לנו כסף, גם כל הבלגן שבתוך הראש שלי...אלוהים אין לזה סוף!!! אני מרגישה שאני כל כך נלחמת לא ליפול ובכל זאת אני נופלת...וכמה שיש פה תמיכה והמון אהבה אני מרגישה לבד בעולם האמיתי...רקפת

למעלה