ללא נושא

RainDrops

New member
ללא נושא

כל כך נמאס לי! היא היפה, העשירה החכמה והמצליחה ורק אני תקועה בצד! נמאס לי כל כך! כואב לי כל כך! אני רוצה למות כבר, בישביל מה לחיות? לשום דבר כבר אין משמעות בחיים האלה. הדברים המשמעותיים באמת כבר לא קיימים. ורק אני תקועה פה בצד לבד עם בכאב והתסכול. אני בודדה כל כך, רק לי, קשה לי לנשום, אני עייפה מהחיים, הראש כואב. כולם אינטרסנטים צבועים ושקרנים. כבר אין טיפת אמת בשום דבר. האהבה לא קיימת רק הבגידה והבדודיות. אין לי כוח להלחם אין לי אוויר לנשום אז למה אני ממשיכה?

אולי את ממשיכה כי...

כי את לא רוצה לסיים את חייך- יש לך צורך לחיות/לחיים. אפילו שלפעמים הם מאכזבים/מעצבנים..כול דבר- את לא רוצה לאבד את החיים האלה.

RainDrops

New member
אני באמת לא רוצה...

אבל יש רגעים שאני פשוט לא מבינה את המשמעות של הכל...

Michallllllllll

New member
את ממשיכה בשביל עצמך חמודה.את אוהבת

את עצמך? את מעריכה קצת את עצמך? אומרים שאיך שאנחנו תופסים את עצמנו ככה אחרים רואים אותנו. ולמה ההשוואות אליה? היא דמות דומיננטית בחייך? אני לא מכירה אותה אבל אני בטוחה שגם היא חושבת שלא הכל מושלם אצלה.. ואיך האישיות שלה? ולמי יש יותר שכל? לא מגיעים משאלות כאלו לשום מקום חמודה. ולמה אין אהבה? בגלל חויה אחת לא טובה. יש גם בנים טובים.באמת. עד לא מזמן גם אני שנאתי אותם עד שגיליתי אחרת. זה הכל תלוי בך בגישה שלך באיך שאת תופסת את עצמך. תעריכי את עצמך מקסימה! כי יש את מה, תאמיני לי. מיכל.

RainDrops

New member
תודה רבה! את מקסימה..../images/Emo13.gif

האם אני מעריכה את עצמי? כן. אם לא, לא הייתי פה. האם היא דמות דומיננטית? כן. היא החברה הכי טובה שלי, אנחנו עושות הכל ביחד. למה ההשוואה אליה? כי לא מפסיקים להחמיא לה אף פעם. כמה שהיא חמודה ויפה, חכמה וטובה. ואני תמיד בצד. למי יש יותר שכל? אני חושבת שלה. תלוי מאיזה בחינה. למה אין אהבה? בגללי. אני פשוט לא יפה מספיק בישביל אותו אחד שהוא מושלם בישבילי(ואני מדברת כרגע בכלליות, לא על מישהו ספיציפי.) וגם אם כן, אז הוא בטח יראה את החברה הנ"ל וירצה אותו. בגלל שאני חסרת ביטחון. בגלל שאני פחדנית.

Michallllllllll

New member
בגלל שאני חסרת בטחון בגלל שאני

פחדנית...נתחיל לעבוד על זה מותק? את מסוגלת לכתוב על הפחדים שלך? אוהבת! מיכל.

Michallllllllll

New member
את ממשיכה בשביל עצמך חמודה.את אוהבת

את עצמך? את מעריכה קצת את עצמך? אומרים שאיך שאנחנו תופסים את עצמנו ככה אחרים רואים אותנו. ולמה ההשוואות אליה? היא דמות דומיננטית בחייך? אני לא מכירה אותה אבל אני בטוחה שגם היא חושבת שלא הכל מושלם אצלה.. ואיך האישיות שלה? ולמי יש יותר שכל? לא מגיעים משאלות כאלו לשום מקום חמודה. ולמה אין אהבה? בגלל חויה אחת לא טובה. יש גם בנים טובים.באמת. עד לא מזמן גם אני שנאתי אותם עד שגיליתי אחרת. זה הכל תלוי בך בגישה שלך באיך שאת תופסת את עצמך. תעריכי את עצמך מקסימה! כי יש את מה, תאמיני לי. מיכל.

Lilac Wine

New member
אממ

ראשית הכל בחיים זמני..תסתכלי על זה כך:] גם אנחנו,עד כמה שזה נשמע סופני כביכול. לפעמים צריך להרפות..בשבילך..כדי לא להעניש את עצמך. עצם זה שאת נכנסת לעולם שהוא "שחור" כביכול בהשקפת עולם-כפי שכתבת-כולם אינטרסנטיים צבועים ושקרנים. אני לא באה ממקום של להגיד לך שאת לא בסדר(הרי זו בכלל גם לא המטרה של הפורום-לבקר אחרים),אני הייתי בדיוק במקומך עם ההשוואות האינסופיות עם הקנאה עם הכמיהה לטוב,לחיים הורודים,הנקיים הכנים והלא צבועים. עצם הכתיבה שלך שמראה על המודעות שלך לחיים,לעצמך,לשחור ולבן ,מבטאת עד כמה עד ברמה מעל כולם,עד כמה את צריכה להתעודד ולהתעסק בדברים בריאים יותר עבורך. כל זה אני אומרת לך,לצערי, מנסיון. נערה יקרה תחיי את החיים תסתכלי קצת בזווית אחרת.תנקי את ראשך בדברים חיוביים. בעיניי דבר שנורא נותן תרפיה זה להיות קצת בסביבת ילדים,לדבר איתם(ילדים בגילאי גן-עד גיל 5) התמימות שלהם משחררת הכל,מויצאה אותך מהמחשבות על האנשים ה"בוגרים" יותר כביכול שמשדרים לך את השטחיות בעולם. בהצלחה יקירתי.

RainDrops

New member
תודה!../images/Emo13.gif

בעיקרון אני חושבת שאני בן אדם מאוד אבל מאוד מציאותי. או לפחות משתדלת להפגין את זה. למרות שבלב תמיד יש תקווה שהדברים הרעים הם לא כמו שהם נראים. ואני מנפחת הכל. כי עמוק בלב אני יודעת שהכי חשוב והכי נדוש להגיד את זה, זה הבריאות שלך ושל המשפחה שלך. וכל דבר לדעתי, מתגמד בהשוואה לזה. אבל בלי קשר לזה רגע, אני באמת חושבת שעכשיו(בתקופת התיכון) אין הרבה דברים אמיתיים, אני מרגישה שאני צבועה להמון אנשים והמון אנשים צבועים אליי ובכלל. והכל מתוך אינטרסים. ואני מודעת לזה. אבל אני יודעת שבלי הצביעות הזו יהיה לי נורא קשה. את הדבר הכי אמיתי שיש לדעתי זו אהבה למישהו מסויים ולמשפחה שלך. כי אני באמת חושבת שאהבה האמיתית היא בעצם היכולת לקבל מישהו למרות כל הפגמים, וזה מדהים לדעתי. כשאדם שאתה אוהב בוכה אתה מרגיש את הבכי והכאב כשהוא שמח אתה שמח בישבילו כשאתה מכין לו משהו לאכול אתה עושה את זה מכל הלב כשהוא מקיא, אתה לא נגעל. כשהוא אומר לך אך ורק את האמת. זו אהבה. מדהים הא? השוואה תמיד יש. כי משום מה, אני באמת לא חושבת שיש מישהו שהוא אוהב את עצמו ב100 אחוז. גם הבנות שנראות יפות בצורה אידיאלית, רואות ביופי של מישהי אחרת את האידאליות הזו. חוק מרפי שכזה. אבל למרות הכל ברגעים קשים, מדמיינים איך זה להיות מישהי אחרת באותו רגע.

Lilac Wine

New member
:] אני כל כך מבינה אותך

את לא מתארת לעצמך כמה-אני בדיוק כמוך,פרט לחלק אחד,והוא: צביעות-עבורי אין דבר כזה-לא קיים.אין לי יותר מדי חברים.אבל אני יודעת שבעתיד ארכוש את האמיתיים ביותר את חברת הנפש שלי או חבר נפש שלי או האהוב שלי או ווטאבר. הסתכנתי בבדידות מסוימת,אבל אני שלמה עם עצמי מרגישה מחושלת לעתיד לבוא. אני לא מבקרת אותך,אם את חושבת כדי שיהיה לך יותר טוב,אז את צריכה קצת לא להיות עצמך-אז תעשי את זה. אבל מה שכן.. הפסקתי למלא את המחשבות בהשוואות-כי אני יודעת שמאיפה שאני באה מהרקע שלי מהעבר שלי שאני "עשיתי את שלי " לגבי בניית האופי שלי,המחודש.אבל אני חושבת שבלי הצביעות הזאת יהיה לך יותר קל,יקרה. כי את תהיי את-מי שיתחבר אלייך יתחבר אלייך ללא צביעות,מתוך כנות ואהבת האופי שלך -אהבה העצמית שלך. והאהבה שלך תבוא,את תראי. והיא תהיה האהבה הכי חזקה והכי יפה שיש-כי את תהיי פיקחית כבר ואומרים: מה ההבדל בין חכם לפיקח? חכם יודע לצאת מסיטואצית שפיקח לא נקלע אליהם מלכתחילה:]

Lilac Wine

New member
*

סלחי לי:] המשפט הפוך פיקח יודע לצאת מסיטואציות שחכם לא נקלע אליהן מלכתחילה אז יהיי חכמה:] הבנת את כוונתי
לילה טוב:]

Michallllllllll

New member
עשה לי טוב לקרוא אותך.ולהתעודד

בעצמי.. גם אני אוהבת ילדים .באמת שיש בהם משהו מרגיע,משחרר. מזל שיש לי אחיינים .הם עזרו לי הרבה פעמים לצאת מתחושות מגעילות אפילו בלי שהם ידעו :))... תודה לך.מיכל.

למעלה