ללא נושא

faina s

New member
מקווה שהפעם ישלח ../images/Emo46.gif שאלון הכרות :)

שם: גיל: עיר: כיתה: צבע אהוב: מאכל אהוב: חיה אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: דמות אהובה בסדרה: דמות שנואה מהסדרה: פרק אהוב בסדרה:

faina s

New member
עונה ../images/Emo37.gif

שם: פאינה גיל: עוד מעט 16 וחצי עיר: אשדוד כיתה: יא צבע אהוב: כחול מאכל אהוב: דג חיה אהובה:כלב זמר אהוב: אין מישהו ספיצפי זמרת אהובה: כנל דמות אהובה בסדרה: הדוקטור כמובן דמות שנואה מהסדרה:קשה למצוא אני צריכה לחשוב על זה
פרק אהוב בסדרה: הפרק האחרון של העונה השניה

faina s

New member
מוסיפה קצת לתשובות ../images/Emo13.gif

דמות שנואה: מיקי ואמא של רוז (הם מעצבנים
) חיה אהובה: ארנבים וצי'ינצ'ילות (בנוסף לכלבים) יש לי להקה אהובה (במקום זמר וזמרת): El Sueño de Morfeo אני לא אוהבת מישהו מוגדר כל התיקיה שלי זה בערך שיר אחד מכל זמר

faina s

New member
נזכרתי בעוד פרק ../images/Emo6.gif

The Girl in the Fireplace מהעונה השניה

TheSegal

New member
עכשיו אני שמה לב שכתבת שאת אוהבת

לאכול דג. את מודעת לזה שזה לא דבר שגרתי אצל אנשים כן ?

faina s

New member
../images/Emo6.gif

דגים זה לא הדבר הכי אהוב עלי אבל זה מה שעלה לי ב11 בערב יותר אני אוהבת פיצה, פנקייק ושוקולד (לא הכל ביחד כמובן)

../images/Emo215.gif../images/Emo47.gifחח עונה:

שם:דרור,בת חח גיל:13 עיר:ירושלים כיתה:ח' צבע אהוב:כחול מאכל אהוב:
חיה אהובה:חתול/כלב/אוגר/עכבר זמר אהוב:ברנדון יורי,דני משהו:p רובי וויליאמס זמרת אהובה:קרי אנדרווד,נלי פורטאדו דמות אהובה בסדרה:הדוקטור
דמות שנואה מהסדרה:מיקי פרק אהוב בסדרה:הפרק ה-2 או שזה היה 3? אמ....חח עם הרוחות שהם חזרו בזמן וראו את הסופר המפורסם הזה,אמ...צ'ארלס דיקנס!
בעונה 1

TheSegal

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שם: עדי גיל: 25 עיר: ראשון לציון כתה: עברתי את זה מזמן
נגיד שנה ב' בתואר צבע אהוב: כחול מאכל אהוב: פנקייק ושוקולד חיה אהובה: כלב/חתול/טיגריס להקה אהובה(משפצת קצת): הביטלס דמות אהובה בסדרה: הדוקטור (אחרת מה הפואנטה בסדרה
) + דאלקס!!!!!!!!!! דמות שנואה בסדרה: אמא של רוז ומיקי פרק אהוב: קשה קשה.... יש יותר מידי כאלה

TheSegal

New member
חשבתי על הפרק שאני הכי הכי אוהבת!!

2 הפרקים האחרונים של העונה השניה
ללא ספק.

תשובות

שם: דוֹבִי גיל: 27 עיר: נתניה כיתה: נכון צבע אהוב: אדום מאכל אהוב: אננס חיה אהובה: כלב זמר אהוב: עמית ארז זמרת אהובה: קיית בוש דמות אהובה בסדרה: הדוקטור התשיעי דמות שנואה מהסדרה: אין דבר כזה. אוהב את כולם! פרק אהוב בסדרה: Empty Child + Doctor Dances

למעלה